2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayy cok sevindiim darisi basiima insallah bende de var kanama alani arada kahve arada kirmiziya donuk hala devam ediyo kanamalar ama bakalim. Saglikla kucaklarimiza alalim insallah
Senin de küçüle küçüle yok olur inşallah canım aslında dışarı atması daha iyi daha hızlı yok olur bence, benim içeride vücut emiyor başta komple kanama alanı ile çevriliydi kese etrafı, 4-5 cm kadar, küçüle küçüle 1 cm e indi şükür darısı başına

Suan 1 cm iste bakalim askinda kahve kahve gelmeye baslayinca oh diyorum bitti heralde eski kan geliyo aktif kanama yok sonra gunde bir kere de olsa kirmizi akintiyla gelince yine husran ben:) akisina biraktim artik bebegim saglikliysa gucludur tutunur diyorum :)

Bugun yola cikicam yarin doktoruma gidicem bakalim, tam kahve oluyo hafif geliyo oh diuorum sukur bitiyo heralde hioop bi kere daha kirmiziya calan akinti yine basliyo tedirginlik. Hayirlisi dedim artik
canim sikma canini saglikla bebisse istedigi kadar kanasin tutunur o :) annem bende 9 ay kanamis nerdeyse hep yatmis dinlenmis ama doktoru demis o saglikli merak etme diye icini rahat tut kendine dikkat et yeter :)

Bugun yola cikicam yarin doktoruma gidicem bakalim, tam kahve oluyo hafif geliyo oh diuorum sukur bitiyo heralde hioop bi kere daha kirmiziya calan akinti yine basliyo tedirginlik. Hayirlisi dedim artik
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Lekelenmeler bitene kadar tedirginlik sürüyor inşallah seninde küçülmüştür

maşallah çok sevindim, gözün aydın canım

canim sikma canini saglikla bebisse istedigi kadar kanasin tutunur o :) annem bende 9 ay kanamis nerdeyse hep yatmis dinlenmis ama doktoru demis o saglikli merak etme diye icini rahat tut kendine dikkat et yeter :)
Aynen bende oyle dedim artik bu ikinci gebeligim ilkinin kalbi durmustu o yuzden basta cok uzuldum ama elden bisey gelmez saglikla hayirlisiyla versin rabbim dedim rahatim suan hersey kabulum suan:) Rabbim neylerse guzel eyler

Evet ya en büyük masraf bez gerçekten bir de eğer mama kullanıyorsan mama. Bizde şükür mamaya hiç gerek olmadı ama her gün yaklaşık 10 lirayı çöpe atıyorum biraz sinirlerim bozulmuyor değil. Benimki 23 aylık ama daha tuvalete hazır olma sinyalleri yok. O yüzden başlamadım daha tuvalet eğitimine. Belki kardeşi doğunca tuvalet iletişimi ile birlikte p da görür diyorum öylece beden toptan kurtuluruz
Canım gözün aydın çok sevindim. O her tuvalete gidişte peçeteye silip bakma twdirginliğini çok yaşadım ilk gebeliğimde. Artık daha rahat geçer bundan sonrası. Sağlıkla al kıcağına inşallah
Hayırlı haberler gelsin inşallah canım ya

Benimde 75 di canım 85 de sabit kaldı agrım yok ama uçları hassalaştı sadece
İyi ne güzel valla prenses hamilelik yaşadın kız kıskandım seni valla beni görsen o eski halimden eser yok şimdi şükür buna da bugün iyiyim mide bulantısı konusunda ama grip bakımından hiç iyi değilim burnum tıkanıyor acaba sprey zararlı mı ki ya

Ay hadi inşallah belki toptan çıkar aradan çocuk hazır olmayınca da zor bıraktırmak zaten 23 ay da daha erken uzmanlara göre. Zorlamamak gerekiyor kardeşinin gelişiyle belki değişir bizde her ay raporlu mama alınıyor raporlu olmasına rağmen 1500 tl veriyoruz üstüne bez, d vitaminleri balık yağları, iki ayda bir rutin kontrolleri 2bin masraflı haliyle neyse canları sağ olsun ne diyelim doktora verdiğim para gözüme görünmüyor bez kadar vallahi

Burun tıkanıklığı gebelikte çok yaşanıyor eczaneye hamile olduğunu söyle ona göre okyanus suyu sprey filan veriyor çok güzel açıyor oda

Küçükmüş senin kanama alanın zaten canım inşallah tez zamanda biter, için rahat eder

Doktorunla mı görüşsen bi de canım belki faydası dokunur

Burun tıkanıklığı gebelikte çok yaşanıyor eczaneye hamile olduğunu söyle ona göre okyanus suyu sprey filan veriyor çok güzel açıyor oda
Grip oldum kuzum ondan tıkandı normalde tıkanıyordu da bu hastalıktan ikisinde tıkanınca hiç nefes alamıyorum kaliteli uyku da çekimiyorum serum suyu filan fayda etmedi evde vardı temizledim

Grip oldum kuzum ondan tıkandı normalde tıkanıyordu da bu hastalıktan ikisinde tıkanınca hiç nefes alamıyorum kaliteli uyku da çekimiyorum serum suyu filan fayda etmedi evde vardı temizledim
Evet bide iki taraf birden tıkanınca baş ağrısı da yapar uyanınca çok rahatsız edici durum. Bide eczaneye sor istersen ona göre Farklı bişey verirler

Toksoplazma rubella cmv bunlara bakıyorlar genel biyokimya,hemogram, hormonlar (tiroid önemli ) ve idrar istiyorlar ama mesela bende de idrar bakılmadı onu da aile hekimliği söyledi idrar bakılmamış diye kadın doğumcuma söyleyeceğim gidince.

onları devlet hastanesinde baktılar. kendi doktorum da tokso, rubella, cmv ve tiroit istemişti. idrar bakıldı bende devlete de bi yandan takip olmak galiba iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…