- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Senin de küçüle küçüle yok olur inşallah canımAyy cok sevindiim darisi basiima insallah bende de var kanama alaniarada kahve arada kirmiziya donuk hala devam ediyo kanamalar ama bakalim. Saglikla kucaklarimiza alalim insallah
Bugun yola cikicam yarin doktoruma gidicem bakalim, tam kahve oluyo hafif geliyo oh diuorum sukur bitiyo heralde hioop bi kere daha kirmiziya calan akinti yine basliyo tedirginlik. Hayirlisi dedim artikSen geçtin mi evine nezaman gideceksin kendi doktoruna
Suan 1 cm iste bakalim askinda kahve kahve gelmeye baslayinca oh diyorum bitti heralde eski kan geliyo aktif kanama yok sonra gunde bir kere de olsa kirmizi akintiyla gelince yine husran ben:) akisina biraktim artik bebegim saglikliysa gucludur tutunur diyorum :)Senin de küçüle küçüle yok olur inşallah canımaslında dışarı atması daha iyi daha hızlı yok olur bence, benim içeride vücut emiyor başta komple kanama alanı ile çevriliydi kese etrafı, 4-5 cm kadar, küçüle küçüle 1 cm e indi şükür darısı başına
canim sikma canini saglikla bebisse istedigi kadar kanasin tutunur o :) annem bende 9 ay kanamis nerdeyse hep yatmis dinlenmis ama doktoru demis o saglikli merak etme diye icini rahat tut kendine dikkat et yeter :)Bugun yola cikicam yarin doktoruma gidicem bakalim, tam kahve oluyo hafif geliyo oh diuorum sukur bitiyo heralde hioop bi kere daha kirmiziya calan akinti yine basliyo tedirginlik. Hayirlisi dedim artik
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Lekelenmeler bitene kadar tedirginlik sürüyor inşallah seninde küçülmüştürBugun yola cikicam yarin doktoruma gidicem bakalim, tam kahve oluyo hafif geliyo oh diuorum sukur bitiyo heralde hioop bi kere daha kirmiziya calan akinti yine basliyo tedirginlik. Hayirlisi dedim artik
maşallah çok sevindim, gözün aydın canımKızlar doktor kontrolüm vardı bugün, geçen hafta 2 cm di kanama alanı bu hafta 1 cm olmuş çok şükürpazartesi günü işe dönebilirsin dedi doktor. 2 haftaya tamamen temizlenir inşallah dedi. Kalp atışını dinledik yine çok şükür her şey yolunda. Bebiş de 2 cm olmuş
Aynen bende oyle dedim artik bu ikinci gebeligim ilkinin kalbi durmustu o yuzden basta cok uzuldum ama elden bisey gelmez saglikla hayirlisiyla versin rabbim dedim rahatim suan hersey kabulum suan:) Rabbim neylerse guzel eylercanim sikma canini saglikla bebisse istedigi kadar kanasin tutunur o :) annem bende 9 ay kanamis nerdeyse hep yatmis dinlenmis ama doktoru demis o saglikli merak etme diye icini rahat tut kendine dikkat et yeter :)
Evet ya en büyük masraf bez gerçekten bir de eğer mama kullanıyorsan mama. Bizde şükür mamaya hiç gerek olmadı ama her gün yaklaşık 10 lirayı çöpe atıyorumOrtalama 1 sene de böyle devam etsen zaten sonra bezden de kurtulursunuz. Birde evde bi bezli varken ikinci bezli gelince de zor ekonomik olarakta. Benimki 16 düzeltilmiş 13 aylık daha erken diye düşünüyorum bezden ayırmayı iki çocukla yıkanabilir bezle uğraşabilir miyim onu da bilemedim. Yine de bende bi araştırayım
Canım gözün aydın çok sevindim. O her tuvalete gidişte peçeteye silip bakma twdirginliğini çok yaşadım ilk gebeliğimde. Artık daha rahat geçer bundan sonrası. Sağlıkla al kıcağına inşallahSenin de küçüle küçüle yok olur inşallah canımaslında dışarı atması daha iyi daha hızlı yok olur bence, benim içeride vücut emiyor başta komple kanama alanı ile çevriliydi kese etrafı, 4-5 cm kadar, küçüle küçüle 1 cm e indi şükür darısı başına
Hayırlı haberler gelsin inşallah canım yaBugun yola cikicam yarin doktoruma gidicem bakalim, tam kahve oluyo hafif geliyo oh diuorum sukur bitiyo heralde hioop bi kere daha kirmiziya calan akinti yine basliyo tedirginlik. Hayirlisi dedim artik
İyi ne güzel valla prenses hamilelik yaşadın kız kıskandım seni valla beni görsen o eski halimden eser yok şimdiBenimde 75 di canım 85 de sabit kaldı agrım yok ama uçları hassalaştı sadece
Ben bilmiyorum zamanını sürpriz oldu ama sat a göre 1 gün geride yumurtlamadan sonra mı oluyorYumurtlama gününden önce ilişki olursa kız olur diyorlar yüzde95 deneyen var mı ya da bilen yakınlarından felan
Ay hadi inşallah belki toptan çıkar aradanEvet ya en büyük masraf bez gerçekten bir de eğer mama kullanıyorsan mama. Bizde şükür mamaya hiç gerek olmadı ama her gün yaklaşık 10 lirayı çöpe atıyorumbiraz sinirlerim bozulmuyor değil. Benimki 23 aylık ama daha tuvalete hazır olma sinyalleri yok. O yüzden başlamadım daha tuvalet eğitimine. Belki kardeşi doğunca tuvalet iletişimi ile birlikte p da görür diyorum öylece beden toptan kurtuluruz
Canım gözün aydın çok sevindim. O her tuvalete gidişte peçeteye silip bakma twdirginliğini çok yaşadım ilk gebeliğimde. Artık daha rahat geçer bundan sonrası. Sağlıkla al kıcağına inşallah
Hayırlı haberler gelsin inşallah canım ya
Burun tıkanıklığı gebelikte çok yaşanıyor eczaneye hamile olduğunu söyle ona göre okyanus suyu sprey filan veriyor çok güzel açıyor odaİyi ne güzel valla prenses hamilelik yaşadın kız kıskandım seni valla beni görsen o eski halimden eser yok şimdişükür buna da bugün iyiyim mide bulantısı konusunda ama grip bakımından hiç iyi değilim burnum tıkanıyor acaba sprey zararlı mı ki ya
Küçükmüş senin kanama alanın zaten canım inşallah tez zamanda biter, için rahat ederSuan 1 cm iste bakalim askinda kahve kahve gelmeye baslayinca oh diyorum bitti heralde eski kan geliyo aktif kanama yok sonra gunde bir kere de olsa kirmizi akintiyla gelince yine husran ben:) akisina biraktim artik bebegim saglikliysa gucludur tutunur diyorum :)
Doktorunla mı görüşsen bi de canım belki faydası dokunurKızlar ne yaptımsa iyileşemiyorum. Öksürük gece boyu boğuyor. Artık geceleri öksürdükçe ağlıyorumbulantılar da durmuyor bir yandan devamlı çıkarıyorum. Yemezsem nasıl düzelcem bilmiyorum çok keyifsizim
Grip oldum kuzum ondan tıkandı normalde tıkanıyordu da bu hastalıktan ikisinde tıkanınca hiç nefes alamıyorum kaliteli uyku da çekimiyorum serum suyu filan fayda etmedi evde vardı temizledimBurun tıkanıklığı gebelikte çok yaşanıyor eczaneye hamile olduğunu söyle ona göre okyanus suyu sprey filan veriyor çok güzel açıyor oda
Evet bide iki taraf birden tıkanınca baş ağrısı da yapar uyanınca çok rahatsız edici durum. Bide eczaneye sor istersen ona göre Farklı bişey verirlerGrip oldum kuzum ondan tıkandı normalde tıkanıyordu da bu hastalıktan ikisinde tıkanınca hiç nefes alamıyorum kaliteli uyku da çekimiyorum serum suyu filan fayda etmedi evde vardı temizledim
Eşime söyleyimde bi baksın sağol kuzumEvet bide iki taraf birden tıkanınca baş ağrısı da yapar uyanınca çok rahatsız edici durum. Bide eczaneye sor istersen ona göre Farklı bişey verirler
Toksoplazma rubella cmv bunlara bakıyorlar genel biyokimya,hemogram, hormonlar (tiroid önemli ) ve idrar istiyorlar ama mesela bende de idrar bakılmadı onu da aile hekimliği söyledi idrar bakılmamış diye kadın doğumcuma söyleyeceğim gidince.kızlar günaydın. size bir sorum var. 10. haftaya kadar doktorun bebekte dikkat etmesi gereken, bakması gereken neler var ? ya da mesela kanda falan neler önemli? şimdi internette takibinde olduğum bir doktorla ilgili eksik bakıyor gibi yorumlar yapılmış. tedirgin oldum acaba bir şeyi atlamış mıdır diye
onları devlet hastanesinde baktılar. kendi doktorum da tokso, rubella, cmv ve tiroit istemişti. idrar bakıldı bende devlete de bi yandan takip olmak galiba iyi oluyor.Toksoplazma rubella cmv bunlara bakıyorlar genel biyokimya,hemogram, hormonlar (tiroid önemli ) ve idrar istiyorlar ama mesela bende de idrar bakılmadı onu da aile hekimliği söyledi idrar bakılmamış diye kadın doğumcuma söyleyeceğim gidince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?