2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet ondan merak ettim bende sana kaç doz vurulacak acaba diye doktor zamanı gelince yönlendirmeyi yapar heralde bence bi doz daha ister. Çok karışık ya aşı kartımı da kaybettim sil baştan başlıcam bende sanırım

teşekkür ederim inşallah bakalım her şey yolunda gitsin. açıkcası bu yorumları okuyunca içime kurt düştü. zaten aklımda başka bir doktor daha vardı, haftaya da bir ona gidip bakayım diyorum daha da geç olmadan.

Enabiza falan kayıt olmuyor mu acaba bu aşılar. Her şey kayıt olurken aslında bunların da olması lazım. Benim tek doz olunca tetanoz için değil de kuduz için asi kartı verdiler her gittiğimde onu goturuyorum o tarihe işaret koyuyorlar yapıldı diye. Tetanozu da anlamadım tek dozla 5 yıl koruyor dediler ama hamilelikte bebek var diye mi acaba daha çok doz vuruluyor. Muhtemelen sağlık ocağındaki ebe de haber verecektir aşı vurulman gerek diye. Doktorumun süreçlerden haberi var zaten ona danışıp ilerlerim

Yok ben hiç göremedim e nabızda filan normal gebelik programı var hep ona kaydetmişim ordan bakıyorum onda da bazılarını yazıp bazılarını yazmamışım tabi. Bencede tek dozla 5 yıl koruyorsa niye 2-3 doz yapıyolar gebeliğin Farklı mı oluyor ki belki bu sefer bende tek doz vurulurum kafamda deli sorular

Enabiza baktım şimdi canım bu vuruldugum aşılar kaydedilmis, belki senin de kayıtlıdır, çok yıl geçmediyse üzerinden. Tetanoz vurulurken 10 yıl içinde asi oldun mu demişlerdi hatırlamıyorum olmadım diye biliyorum dedim. 6. Doz olarak girilmiş tetanoz. Kuduz 1den başlatılmış gulumsebebek

O kısmı hiç anlamadım ben de valla

Hamilelikte 2 doz diye biliyorum ben de, iki doz olmuştum sonrasında 3 doz daha olup 5 e tamamla demişlerdi ama yaptırmamıştım şimdi sil baştan 2 doz yaparlar heralde, üzerinden 6-7 sene geçti çünkü

Ah buldum 2 doz vurulmuşum bende tam tarihler yazmıyor ama ben biliyorum onları 2022 Mart Nisan. Bide keneden aşı vurulmuş bana o nezaman olmuş nolmuş hiç bi fikrim yok

Canım sende de gögüs ağrıları hafifledi mi ilk zamanlara göre melegim can

Kızlarım günaydınnn bu bulantı ilacı kullansak bulantıyı alır mı yoksa sadece kusmayı mı önlüyor ben kusmuyorum bulantı zorluyor dün akşam işten geldim yemek yiyemedim midem almadı meyve yedim onla uyudum valla şimdi yiyorum ama hep bir his yani

Canım doktorum bana yazmıştı bana iyi geldi eğer ki zorlanıyorsanız doktorunuzdan isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…