2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
benim 7. haftada düşük tehlikesi olup rapor olunca iş yerindeki herkes öğrendi maalesef. ben sadece bi kişiye söylemiştim ama herkese yaymış ve hiç hoşuma gitmemişti. arkadaşlarıma falan da bazılarına söyledim bazılarına söylemedim. açıkcası içimden nasıl gelirse öyle yapıyorum. şu an yakın akrabalar bile bilmiyor. 10.haftadayım.

Ben de ilk hamileliğimde yağ krem kullanmadım alt baldırıma kadar çatlamışım doğumdan sonra belli oldu yine aynı çatlaklar büyüdükçe kızarır mı acaba? Harita gibi olmuştu karnım

Bana da yorum lütfen

Eklentiler

• IMG_2454.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_2454.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 55
Ben de o şekilde kontrol altına alıyordum ama bazen o kadar oluyor ki bir şey de yiyesim gelmiyor ya da spesifik bir şey istiyorum öyle olunca da artıyor. Sanırım mide yanması da tetikliyor benim. Az önce midem çok bulanıyor artı yaniyordu renniee içtim daha iyi oldum. İkisi birleşince kötü oluyor geçen haftalarda sık sık yiyince iyi oluyordum ben de ama bu hafta çok bulantı olayı yine başladı akşam yemeğimi midem bulana bulana zorla yuttum çiğnemeden yuttum diyebilirim çünkü aç kalınca daha çok bulanıyor daha kötü oluyorum. Bugün ağzımda net bir şekilde çok kötü bir tat hissediyorum sanırım o tat tetikliyor

Evet mide yanması zaten müsait olan bulantı durumunu daha çekilmez bir hale getiriyor Beni Bulaşık makinesi mahvediyor temiz de olsa açınca net bulantım oluyor Oğlumda bulantılarım 2. Trimeserde tamamen kesilmişti senin yolun benden daha az kaldı az daha dayan bitecek

Yumuşatıcı kokusuna bayılırdım şu an tiksiniyorum, parfüm de aynı sekilde sikamiyorum bile. Bulaşık makinesi kirliyken evet çok kötü kokuyor ona da yanaşmıyorum lavaboya bulaşık koydum mesela sonraki gittiğimde kokuyor gibj geliyor yikiyamiyorum, salatalık dogramistim dün kokusuna asla tahammül edemedim benim geçen haftalarda kontrol altındaydı aslında ooh 2. Trimestere yaklaştıkça azalıyor dedim 11. Haftanın içinde başa döndü

Ben 12.haftadan sonra söyledim kuzum herkese

Kalp atışını duyunca ailelere söyledik, o hafta eşim ailesinin yanına gitmek durumundaydı Nişan vardı orada ben olmayınca bütün akrabaları da öğrenmiş oldu. Arkadaşlarıma da kalp atışından bi 10 gün sonra falan söylemistim sanırım. Saklamak istemedim birlikte etkinlik yapıyoruz ve her şeye bahane uyduruyor gibi oluyordum deniz falan yasaktı bana çünkü. Eşimin memleketinde herkes öğrenmiş oldu artık Allah'a emanet dedim yani
İş yerime de daha önce keseyi görünce söylemiştim Banu Çiftçi'nin kitabında da yazıyordu soylerseniz erken haftalarda kayıp yaşarsanız en azından o süreçlerde izin alırsınız vs diye. Ben de o şekilde söyledim ve boş gebelikten kürtaj oldum rapor da alıp istirahat etmiştim. Kalp atışını duyacağımiz gün hastanede olacağımı söylemiştim takim liderine zaten, ertesi gün sordu hastaneye gittiğim için önemli bir durum olup olmadığını ben de söyledim ona, sonra toplantıya diğer takım arkadaşlarım da katıldı onlar da öğrenmiş oldular bir anda sonrasında da insan kaynaklarına söyledim hamileyim diye yani çoğunlukla kalp atışında öğrenmiş oldu herkes

Merhaba oncelikle. Cikan sonuclarina göre igg negatif oldugu icin akut geçirdiğin düşünülüyor. Ben kan testlerine pek guvenmedigimden tekrar ettirmeni oneriyorum baska bi laboratuvarda. Suan kac haftaliksin. Sonucuna göre igg daha yukselmedigi icin son 1haftalik 10 günlük bir enfeksiyon. Avidite sonucuna gore enfeksiyinun akut olup olmaidgi bellu olur. Ama bence antibiyotigi kullanmalisin. Kar zarar iliskisi olarak düşün. Amniyosentezden de korkma. İlk gebeligimde cvs yaptırmıştım korkulacsk bir sey yok ama psikolojik olarak evet iyi hissedemiyor insan kendini. Sonuc ciktiginda bilgi verirsen sevinirim

Bizde herkes heyecanlıydı o yüzden söyledim ben. Çoğu akrabam arkadasım biliyo.Allah a emanet dedim.o kadar ünlülerinkini en başından biliyoruz ömrü varsa her türlü tutunur dedim. duasını okuyup Allah a emanet ettim yavrumu

Ben de ilk hamileliğimde yağ krem kullanmadım alt baldırıma kadar çatlamışım doğumdan sonra belli oldu yine aynı çatlaklar büyüdükçe kızarır mı acaba? Harita gibi olmuştu karnım
Benim de öyleydi ya korkunç bir görüntü Doğumdan sonra yaptıracaktım aslında altın iğne tedavisi oluyormuş ama ikinci olur diye beklerken 6 sene geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…