benim 7. haftada düşük tehlikesi olup rapor olunca iş yerindeki herkes öğrendi maalesef. ben sadece bi kişiye söylemiştim ama herkese yaymış ve hiç hoşuma gitmemişti. arkadaşlarıma falan da bazılarına söyledim bazılarına söylemedim. açıkcası içimden nasıl gelirse öyle yapıyorum. şu an yakın akrabalar bile bilmiyor. 10.haftadayım.Kızlar çevrenize ailelere hamile olduğunuzu ne zaman söylediniz ? Bir de iş arkadaşlarınıza ne zaman söylediniz çevremdekiler hasta mısın kötü görünüyorsun diyor iştahım da az hamile misin yoksa diyenler de oldu.Napıcağımı bilemedim önerilerinizi bekliyorum. 8+3 üm şu anda.
Değil mi bi istikrarlı olabilsek keşkeBen bebek yağı aldım bir de çatlak kremi ama sürmeye üşeniyorum
Ben de ilk hamileliğimde yağ krem kullanmadım alt baldırıma kadar çatlamışım doğumdan sonra belli olduİlk hamileliğimde bana tüm kullandığım yağlar kremler alerji yapmıştı o yüzden bu sefer pek kullanmayı düşünmüyorum. O kabartılar kaşıntılar çok zorlamıştı benisonrasında da her yerim çatladı zaten yine aynı yerlerden çatlar heralde
Ben de onu almayı düşünüyorum bio-oille beraber kullanayım diye düşündüm. Kullanmaya başladın mı? Malum yolumuz uzunLierac aldım ablam önerdi pek araştırmadım 3 kez doğurdu herhalde araştırmıştır
Plesentasından konumuna göre tahmin yapılıyor canım ramzi teorisi oluyor benimki erkek konumuna göre
Ben de o şekilde kontrol altına alıyordum ama bazen o kadar oluyor ki bir şey de yiyesim gelmiyor ya da spesifik bir şey istiyorum öyle olunca da artıyor. Sanırım mide yanması da tetikliyor benim. Az önce midem çok bulanıyor artı yaniyordu renniee içtim daha iyi oldum. İkisi birleşince kötü oluyorEvet badem yağı kaşa kirpiğe sürülüyor gürleşmesi için diye biliyorum ben de şaşırdım önerilmesine. Bu arada Mide bulantıların nasıl oldu canım? Ben acıkınca bulantı yaşadığımı farkettiğimden beri az çok kontrol altına aldım şu sıra
Canım bu haftlarda anlamıyorum yanılma oluyor sonra ilk haftalr yok mu daha küçükken gittigin resimBana da yorum lütfen
Evet mide yanması zaten müsait olan bulantı durumunu daha çekilmez bir hale getiriyorBen de o şekilde kontrol altına alıyordum ama bazen o kadar oluyor ki bir şey de yiyesim gelmiyor ya da spesifik bir şey istiyorum öyle olunca da artıyor. Sanırım mide yanması da tetikliyor benim. Az önce midem çok bulanıyor artı yaniyordu renniee içtim daha iyi oldum. İkisi birleşince kötü oluyorgeçen haftalarda sık sık yiyince iyi oluyordum ben de ama bu hafta çok bulantı olayı yine başladı akşam yemeğimi midem bulana bulana zorla yuttum çiğnemeden yuttum diyebilirim çünkü aç kalınca daha çok bulanıyor daha kötü oluyorum. Bugün ağzımda net bir şekilde çok kötü bir tat hissediyorum sanırım o tat tetikliyor
Var canım atıyorumCanım bu haftlarda anlamıyorum yanılma oluyor sonra ilk haftalr yok mu daha küçükken gittigin resim
Yumuşatıcı kokusuna bayılırdım şu an tiksiniyorum, parfüm de aynı sekilde sikamiyorum bile. Bulaşık makinesi kirliyken evet çok kötü kokuyor ona da yanaşmıyorum lavaboya bulaşık koydum mesela sonraki gittiğimde kokuyor gibj geliyor yikiyamiyorum, salatalık dogramistim dün kokusuna asla tahammül edemedimEvet mide yanması zaten müsait olan bulantı durumunu daha çekilmez bir hale getiriyorBeni Bulaşık makinesi mahvediyor temiz de olsa açınca net bulantım oluyor Oğlumda bulantılarım 2. Trimeserde tamamen kesilmişti senin yolun benden daha az kaldı az daha dayan bitecek
Evet ya düzen oturtmak lazımDeğil mi bi istikrarlı olabilsek keşke
Bir kez kullandım ilk geldiği zamanBen de onu almayı düşünüyorum bio-oille beraber kullanayım diye düşündüm. Kullanmaya başladın mı? Malum yolumuz uzun
Ben 12.haftadan sonra söyledim kuzum herkeseKızlar çevrenize ailelere hamile olduğunuzu ne zaman söylediniz ? Bir de iş arkadaşlarınıza ne zaman söylediniz çevremdekiler hasta mısın kötü görünüyorsun diyor iştahım da az hamile misin yoksa diyenler de oldu.Napıcağımı bilemedim önerilerinizi bekliyorum. 8+3 üm şu anda.
Görüştüm canım ilaç kullanma ilk 12 hafta dedi. 2 gün rapor yazdı yat dinlen dediDoktorunla mı görüşsen bi de canım belki faydası dokunur
Kalp atışını duyunca ailelere söyledik, o hafta eşim ailesinin yanına gitmek durumundaydı Nişan vardı orada ben olmayınca bütün akrabaları da öğrenmiş oldu. Arkadaşlarıma da kalp atışından bi 10 gün sonra falan söylemistim sanırım. Saklamak istemedim birlikte etkinlik yapıyoruz ve her şeye bahane uyduruyor gibi oluyordum deniz falan yasaktı bana çünkü. Eşimin memleketinde herkes öğrenmiş oldu artık Allah'a emanet dedim yaniKızlar çevrenize ailelere hamile olduğunuzu ne zaman söylediniz ? Bir de iş arkadaşlarınıza ne zaman söylediniz çevremdekiler hasta mısın kötü görünüyorsun diyor iştahım da az hamile misin yoksa diyenler de oldu.Napıcağımı bilemedim önerilerinizi bekliyorum. 8+3 üm şu anda.
Merhaba oncelikle. Cikan sonuclarina göre igg negatif oldugu icin akut geçirdiğin düşünülüyor. Ben kan testlerine pek guvenmedigimden tekrar ettirmeni oneriyorum baska bi laboratuvarda. Suan kac haftaliksin. Sonucuna göre igg daha yukselmedigi icin son 1haftalik 10 günlük bir enfeksiyon. Avidite sonucuna gore enfeksiyinun akut olup olmaidgi bellu olur. Ama bence antibiyotigi kullanmalisin. Kar zarar iliskisi olarak düşün. Amniyosentezden de korkma. İlk gebeligimde cvs yaptırmıştım korkulacsk bir sey yok ama psikolojik olarak evet iyi hissedemiyor insan kendini. Sonuc ciktiginda bilgi verirsen sevinirimMerhaba hemşireymiş sin. Bende toxoplazma igm 0.946 çıktıı igg ise 0.18 doktor avidite sonucu bekliyorum ama zaman geçmek bilmiyor. Sen ne dersin igm şuanda geçirdiğimi gösteriyor igg yüksek olmadığı na göre. Avidite sonucu ne çıkar acaba. Napıcam ben hiç bilmiyorum doğuma kadar antibiyotik kullanmak istemiyorum. Amniyosentez beni korkutuyor. Bebeğe geçerse. Sağlıksız olma. İhtimali.
20. Haftada aldır diyorlar mış kafam çok karışık. Ümitvar olamıyorum. Bir fikrin varmı acaba.
Bizde herkes heyecanlıydı o yüzden söyledim ben. Çoğu akrabam arkadasım biliyo.Allah a emanet dedim.o kadar ünlülerinkini en başından biliyoruz ömrü varsa her türlü tutunur dedim.Kızlar çevrenize ailelere hamile olduğunuzu ne zaman söylediniz ? Bir de iş arkadaşlarınıza ne zaman söylediniz çevremdekiler hasta mısın kötü görünüyorsun diyor iştahım da az hamile misin yoksa diyenler de oldu.Napıcağımı bilemedim önerilerinizi bekliyorum. 8+3 üm şu anda.
Benim de öyleydi ya korkunç bir görüntüBen de ilk hamileliğimde yağ krem kullanmadım alt baldırıma kadar çatlamışım doğumdan sonra belli olduyine aynı çatlaklar büyüdükçe kızarır mı acaba? Harita gibi olmuştu karnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?