2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
kızlar merhaba 10.haftadayim bende sizlere bir şey sormak istiyorum ikili test devlet hastanelerinde yapılıyor mu bilginiz var mı
Merhaba canım tabiki yapılıyor devlet hastanelerinde üniversite hastanelerinde 2li tarama testi detaylı ultrason her biri yapılıyor ama randevu ayarlamak gün bulmak sıkıntı olabilir

Ya bende normalde isteksizim ama ne oldu anlamıyorum ne alakaysa sinirlerim bozuldu valla. Bazılarında böyle oluyormuş sanırım o da geldi beni buldu
Bir kaç hafta önce bende de olmuştu o asiri istek olayı sanırım o ara hormonlar epeyi bir alt üst oldu sonra sonra o aşırı isteklilik durumu gitti. İlişkiye ara verin demişti doktorum o ara bi tatlı geldi galiba sonrasında da bebişin büyümesi her şeyin normal seyrinde olması falan derken bilincaltim kapattı o konuyu sanırım bebeğe bir şey olur diye

Aay dislerim konusunda çok hassasım ya inşallah öyle şeyler olmaz
Bende oyle yillarca tel tedavileri plak tedavileri gordum...gozum gibi bakarim.ama bir gecede bambaska birseyler oldu..sizliyorlar degisik sekilde.dis etleri hem cekildi hem sisti..cok enteresan seyler yasatiyor bu surec bize artik hangi kismi normal hangisi hamilelikten ayirt edemiyorum.saldim hepsi hamilelikten sayiyorum

Yaa ben de öyle plak tel tedavisi derken gözüm gibi bakıyorum dişlerime bir şey olur diye doktoruna sordun mu peki bunun bir çözümü var mıymış
Valla ben de her şeyi hamileliğe bağlıyorum vücudum isyanlarda çünkü tüm kemiklerim kırılmış gibi ağrıyor, alerjik rinitim var hamilelikte iyice kötü oldum burnum sürekli tıkalı, sürekli hapsiriyorum, hapsirinca kasıklarım aciyor bu sefer. Mide bulantısı, yanması zaten artık hayatımın bir parçası sürekli yorgunluk uyuma isteği, saçma sapan ağlamalar, dün yemek yapayım dedim sos kavanozunu asla açamıyorum, sonra elimi kestim iyice sinirlendim sinirden ağladım oyle garip bir süreç ki tüm bedenim isyan ediyor ben ayakta kalmaya çalışıyorum gibi

Dönemlik demek ki inşallah geçer benim de. 4yıl sonunda zor hamile kaldım ödüm kopuyor o kadar dikkat ediyorum valla zaten hayatta denemem eşim de yanaşmaz ama benim hormonlar ayrı telden çalıyor tabi

Gargara verdi canim.bugun biraz toparladim..

Dönemlik demek ki inşallah geçer benim de. 4yıl sonunda zor hamile kaldım ödüm kopuyor o kadar dikkat ediyorum valla zaten hayatta denemem eşim de yanaşmaz ama benim hormonlar ayrı telden çalıyor tabi
Seni çok iyi anlıyorum yani o an çok kötü bir istek oluyor ama bir yandan da rahim kasilmalari bebeğe zarar verirse diye bi korkuyorsun falan doktorun izin verdiyse sorun yok aslında. Hatta ilişkiyi öneriyorlar bile doğumu kolaylastirdigi söyleniyor. Anneyi de rahatlatan bir eylem olduğu için huzurlu anne huzurlu bebek oluyor benim daha önce boş gebelikten bir düşüğüm var bir de dışarı atmayan bir kanama alanım var o yüzden doktorum önlem amaçlı ara verin dedi. Eğer Dr problem yok deseydi normal seyrinde devam ederdim. Bazen okuyorum çünkü asla bu süreçte ilişki yaşayamayız vs diyorlar. Eşinle arandaki dinamiği de yerle bir etmemek gerek diye düşünüyorum sonuçta cinsellik sadece erkekler için olan bir şey değil :) doktor izin verdiği sürece bir problem yok bence

Evet canım ben de danıştım çok kişiye bu konuda. Genelde kalp atışına kadar riskli olabilir diye çoğu yaşamamış sonrasında normal seyrinde devam etmişler. Ben de doktorumla konuşacağım risk durumum nedir diye. Allah korusun bir şey olsa kendimi affedemem. Miniş iyice bir yerleşip büyüsün bakalım azıcık. Ama normal doğum için son haftalarda gerçekten iyimiş

Riskli gebeliklerde ilk 3 ay sıkıntı diye biliyorum onun haricinde başından sonuna kadar ara vermeyen çiftler var sadece son aylarda spermde bulunan bir enzim galiba doğumu tetikliyormus o yüzden korunarak öneriliyor drlar zaten gerekli açıklamalari yapacaktır

Ayyy hep iyi olalım kuzum bizde iyi olalım bebeklerimizde

İnşallah çıkmaz canım senin şartlar gereği yapman gerekli gibi sanki ama bilemedim benimde annemde ve teyzemde şeker var ama onlarınki sonradan gelişti . Benimde ilk gebelikte bişey yoktu. Daha çok zaman var araştırcam yine o vakte kadar

Valla annen doğru söylemiş canım. Hele bebeklerr daha doğmadan onları rahatsız ediyoruz ultrasonlar, yüklemeler bi sürü şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…