2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sağlıkla gelsin bebisim bir kizim ve bir oglum var. Kizimda asiri bulanti kusma yasadim oglumda olmadi. O yuzden bunu da kız diye düşünüyorum ben kendim bakalim belli olunca yazacağım
Hayırlısı kuzum durdugu yere göre ramziye göre erkek hayırlısı olsun ikiside varmış bakim hangisine yoldaş gelecek

Tam yumurtlama günü mü ya da sonrası mi oluyor erkek için
Yumurtlama günü ve sonrası erkek diyorlar canım. Yumurtlamadan iki gün önce ilişki olduysa kız ihtimali yüksek diyorlar erkek sperm daha hızlı oldugu için yumurtaya çabuk ulaşır bir gün yaşar diyorlar kız soermler yavaş ve 5 güne kadar yaşayabiliyormuş ne kadar dogru bilemeyiz

Benim yumurtlamadan 2 gün önce yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve yumurtlamadan 2 gün sonra oldu yine sürpriz yumurta kız da olabilir erkek de

Karnım şişene kadar söylemeyi düşünmüyorum

Benim yumurtlamadan 2 gün önce yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve yumurtlamadan 2 gün sonra oldu yine sürpriz yumurta kız da olabilir erkek de
Hangisi yumurtayı ulaşıp delip girdiyse o kazandı benim yumurtlamadan bir gün önce ve yumırtlamadan sonraki iki gün oldu ilişki saglıklı olan kazansın ama bence sık ilişkide erkek şansı yüksek kız bebek isteyenler bir defa ilişki yaşayıp bırakabilir

Tam yumurtlama günü mü ya da sonrası mi oluyor erkek için
Çatlamaya en yakın tarihte ilişki olunca erkek ihtimali yüksek oluyormuş canım. O yüzden pik günü, çatlama günü ve sonraki günü 3 gün ilişki oldu zaten pik 1 gün sürdü bende yani düşününce çatlamaya yakın ilişki yaşadım ama işte yüzde yüz erkek tutacağı anlamına da gelmez bi kızım var sağlıklı birde oğlum olsa bizim tablo tamamlanır gibi

Yumurtlama öncesi sık ilişkide kız şansı var diye duymuştum ben de çünkü y kromozomlu spermler ölüyor x kromozomlar birikiyor diye bakalım kim kazanacak yarışmayı

Evet sende kız olma ihtimali de yüksek canım kız da göğüs ağrısı çok olur ve büyür derler. Benim kızımda da öyle olmuştu. Ama bunda ne ağrı ne bişey var. Eğer erkek tutarsa burda doğruluk payını ilan edeceğim

Ya benim pazar günü çatladi galiba benim cuma ctesi pazar salı olmuştu ilişki merakla bekliyorum ikisinin de olma ihtimali var o zaman rüyalarıma göre erkek bebek çok güzel bi bebek gormustum rüyamda bakalım öyle bir şey mi gelecek

Göğüslerim büyüdü epeyi ağrı ve hassasiyet de var çatladi hatta buyumekten ama son günlerde eskisi kadar aşırı agrimiyor gibi geliyor dokununca yine aciyor tabi

Bu durumu benden öğrenicez gibi kızlar benim adetim 11inde bitmişti. 12sinden 16sina kadar ilişki yasayabildik ağustos ayında ondan sonra ailelerle vakit geçirdiğimiz için degerlendirmedik. haziran ve temmuz ayında yumurtlamam 19unda oldu şaşmadi bu yüzden agustostada 19unda oldu bence bakalım ne gösterecek

Bir de annem şey demişti erkekse göğüs ucu koyulaşır. Kızsa büyür ama rengi koyulaşmaz. Benim hiç koyulaşmadı. Ama acayip büyüdü

Kızlar az önce canım aşırı istediği için üzerinize afiyet makarna yedim hemde 2 tabak kendimi durduramadım. Sonra aşırı baş dönmem oldu hala biraz var dilim filan peltekleşti konuşurken hala biraz beyin uyuşukluğum var . Kolestrol değildir de tansiyon mı şeker mi çözemedim evde tansiyon aleti de yok napayım şimdi ben

Doktoruna yaz önce canım ya da arayabiliyorsan ara makarna nasıl bu kadar etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…