2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Göğüslerim büyüdü epeyi ağrı ve hassasiyet de var çatladi hatta buyumekten ama son günlerde eskisi kadar aşırı agrimiyor gibi geliyor dokununca yine aciyor tabi

Evet evet öncelik sağlık ve hayırlı olması rüyalarıma göre erkek, belirtilerime göre kız, kese konumuna göre erkek ama rahim ters çok sürprizli bebek 12. Haftada da göstermez kesin
Canım bende kız bebek görmüştüm. rüyalar tersine çıkıyor demişti burda biri :) eğer öyleyse rüyadaki de erkekse gerçeği kız olabilir ee kese konumu rahim tersliğinden dolayı yanıltıcı olabilir. Velhasıl kız olma ihtimali yüksek bence erkek bebişlerin cinsiyeti çabuk belli olur derler

Bakalım 12 gün kaldı gösterecek mi kendini ben de çok merak ediyorum hayırlı sağlıklı olsun da miniğim

Anca kendime geldim aramadım doktoru ha düzelirim ha düzelcem diye diye bayılcağımı hissettim noldu acaba benim acil eve tansiyon aleti almam lazım galiba
Al al ben hamilelik öncesi almistim normalde de tansiyonum düşük evde bulunsun diye şimdi kötü hissettiğim zaman direkt olcuyorum ama böyle uyusma durumunu falan atlama canım mutlaka doktoruna bildir

Makarna şekeri çıkarıyor aslında canım şekerin çıkmış olmasın? Geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Benim oğlumda göğüs ucum hiç koyulaşmamıştı hep açık renk kaldı. Bana seninki erkekmiş gibi geliyor bakalım nasıl olacak

Al al ben hamilelik öncesi almistim normalde de tansiyonum düşük evde bulunsun diye şimdi kötü hissettiğim zaman direkt olcuyorum ama böyle uyusma durumunu falan atlama canım mutlaka doktoruna bildir
Düştü mü çıktı mı onu da bilmiyorum ama beynim filan uyuştu baya bunu gidince doktora söyleyim yarın da eczaneden alırım yada nöbetçi eczanede varsa eşime aldırırım şimdi
evet şeker de olabilir fazla da yiyince zıplattı galiba

Eczaneye gidip tansiyonuna şekerini baktırabilirsin canım

Merakla bekliyorum ben de rüyalarım da hep erkek sağlıklı gelsin de minnosum

Eczaneye gidip tansiyonuna şekerini baktırabilirsin canım
Bebekle ha demeyle çıkamıyorum ki canım eczanede yürüme mesafesi ama çokta yakın değil tansiyon aleti alcam yarın kötü olup tansiyonda bi sıkıntı çıkmazsa ozaman giderim şekerime baktırmaya aslında kv de şeker ölçüm cihazı var onu mu alsam

Erkek bebek geliyor olabilir ondan artıyormuş istek benim de ilk hmileliğimde öyleydi gece rüya falan bile görüyordum bi de riskli gebelikte düşük riskim vardı ilişki de yasaktı sonra geçti ama
Ya bende normalde isteksizim ama ne oldu anlamıyorum ne alakaysa sinirlerim bozuldu valla. Bazılarında böyle oluyormuş sanırım o da geldi beni buldu

Anca kendime geldim aramadım doktoru ha düzelirim ha düzelcem diye diye bayılcağımı hissettim noldu acaba benim acil eve tansiyon aleti almam lazım galiba
Geçmiş olsun kuzum yaaa. Belirtiler şeker yükselmesine benziyor beyin uyuşması bayılacak gibi olma falan. Sen bence kayınvalidenin şeker aletini de al. Böyle durumlarda ölçersin hemen

Geçecek canım inşallah en güzel zamanlarımız yaklaşıyor ben çok heyecanlıyım pıtı pıtı hareketleri hissedeceğiz 2 ay sonra o kadar güzel bir duygu ki anlatamam

Geçmiş olsun kuzum yaaa. Belirtiler şeker yükselmesine benziyor beyin uyuşması bayılacak gibi olma falan. Sen bence kayınvalidenin şeker aletini de al. Böyle durumlarda ölçersin hemen
Sağol canım tam da bugün şeker yüklemesi yaptırmıcağımı söylüyordum acaba bu geçici mi tekrarlıcak mı bu durumda şeker yüklemesi de yaptırmam gerekir dimi bu durum tekrarlarsa

Benim de öyleydi ya korkunç bir görüntü Doğumdan sonra yaptıracaktım aslında altın iğne tedavisi oluyormuş ama ikinci olur diye beklerken 6 sene geçti
Doğumdan birkaç sene sonra kırmızılıklar beyaza döndü diye çok gözüme batmadı aslında sen yine iyisin canım benim 10 yıl geçti arayı fazla açtım dua edelim de şu eski çatlaklar kızarmasın

İyi akşamlar hatunlaar. Size iki sorum olacak. Daha önceki gebeliklerinde çin takviminde cinsiyeti doğru çıkan oldu mu tutturma olasılığı yüksek mi diye merak ediyoruum
Bi de bugün dayanılmaz bir bel ağrım var bebişten mi acaba daha erken değil mi bel ağrısı için

Erkek bebek geliyor olabilir ondan artıyormuş istek benim de ilk hmileliğimde öyleydi gece rüya falan bile görüyordum bi de riskli gebelikte düşük riskim vardı ilişki de yasaktı sonra geçti ama
Yaaa gerçekten misağlıkla gelsin de ama çok zor bir durum insanın elinde değil korkuyorum ben de çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…