Göğüslerim büyüdü epeyiağrı ve hassasiyet de var çatladi hatta buyumekten ama son günlerde eskisi kadar aşırı agrimiyor gibi geliyor dokununca yine aciyor tabi
Canım bende kız bebek görmüştüm. rüyalar tersine çıkıyor demişti burda biri :) eğer öyleyse rüyadaki de erkekse gerçeği kız olabilirEvet evet öncelik sağlık ve hayırlı olmasırüyalarıma göre erkek, belirtilerime göre kız, kese konumuna göre erkek ama rahim ters çok sürprizli bebek 12. Haftada da göstermez kesin
İçlerine doğmuşş ve tabi tecrübeleri de es geçmeyelimBenim de öyle oldu ve kız dedi doktor değişmezsebaşka söylenen birşey varsa düşüneyim onları da annem ve ananem başından beri kız bu diyordu
Anca kendime geldim aramadım doktoru ha düzelirim ha düzelcem diye diye bayılcağımı hissettim noldu acaba benim acil eve tansiyon aleti almam lazım galibaDoktoruna yaz önce canım ya da arayabiliyorsan ara makarna nasıl bu kadar etkiledi
Bakalım 12 gün kaldı gösterecek mi kendiniCanım bende kız bebek görmüştüm. rüyalar tersine çıkıyor demişti burda biri :) eğer öyleyse rüyadaki de erkekse gerçeği kız olabiliree kese konumu rahim tersliğinden dolayı yanıltıcı olabilir. Velhasıl kız olma ihtimali yüksek bence erkek bebişlerin cinsiyeti çabuk belli olur derler
Al al ben hamilelik öncesi almistim normalde de tansiyonum düşük evde bulunsun diye şimdi kötü hissettiğim zaman direkt olcuyorum ama böyle uyusma durumunu falan atlama canım mutlaka doktoruna bildirAnca kendime geldim aramadım doktoru ha düzelirim ha düzelcem diye diye bayılcağımı hissettim noldu acaba benim acil eve tansiyon aleti almam lazım galiba
Makarna şekeri çıkarıyor aslında canım şekerin çıkmış olmasın? Geçmiş olsun. Dikkat et kendine.Kızlar az önce canım aşırı istediği için üzerinize afiyet makarna yedim hemde 2 tabak kendimi durduramadım. Sonra aşırı baş dönmem oldu hala biraz var dilim filan peltekleşti konuşurken hala biraz beyin uyuşukluğum var . Kolestrol değildir de tansiyon mı şeker mi çözemedim evde tansiyon aleti de yok napayım şimdi ben
Benim oğlumda göğüs ucum hiç koyulaşmamıştıEşimin tarafı hep erkek olduğu için ben kafamda erkek olur kesin diye kodladimbelirtilere bakınca da kız su göğüs renk değiştirmeme olayı da yine kız gösteriyor çok merak ediyorum eğer 16. Haftada falan gösterirse çok var ya
Düştü mü çıktı mı onu da bilmiyorum ama beynim filan uyuştu baya bunu gidince doktora söyleyim yarın da eczaneden alırım yada nöbetçi eczanede varsa eşime aldırırım şimdiAl al ben hamilelik öncesi almistim normalde de tansiyonum düşük evde bulunsun diye şimdi kötü hissettiğim zaman direkt olcuyorum ama böyle uyusma durumunu falan atlama canım mutlaka doktoruna bildir
evet şeker de olabilir fazla da yiyince zıplattı galibaMakarna şekeri çıkarıyor aslında canım şekerin çıkmış olmasın? Geçmiş olsun. Dikkat et kendine.
Benim oğlumda göğüs ucum hiç koyulaşmamıştıhep açık renk kaldı. Bana seninki erkekmiş gibi geliyor bakalım nasıl olacak
Yok canım 9 sene önce dogum yaptım o zaman cahildim bu konulardaKızınızda yumurtlama gününüzu biliyor muydunuz
Eczaneye gidip tansiyonuna şekerini baktırabilirsin canımKızlar az önce canım aşırı istediği için üzerinize afiyet makarna yedim hemde 2 tabak kendimi durduramadım. Sonra aşırı baş dönmem oldu hala biraz var dilim filan peltekleşti konuşurken hala biraz beyin uyuşukluğum var . Kolestrol değildir de tansiyon mı şeker mi çözemedim evde tansiyon aleti de yok napayım şimdi ben
Merakla bekliyorum ben de rüyalarım da hep erkekMakarna şekeri çıkarıyor aslında canım şekerin çıkmış olmasın? Geçmiş olsun. Dikkat et kendine.
Benim oğlumda göğüs ucum hiç koyulaşmamıştıhep açık renk kaldı. Bana seninki erkekmiş gibi geliyor bakalım nasıl olacak
Bebekle ha demeyle çıkamıyorum ki canım eczanede yürüme mesafesi ama çokta yakın değil tansiyon aleti alcam yarın kötü olup tansiyonda bi sıkıntı çıkmazsa ozaman giderim şekerime baktırmaya aslında kv de şeker ölçüm cihazı var onu mu alsamEczaneye gidip tansiyonuna şekerini baktırabilirsin canım
Ya bende normalde isteksizim ama ne oldu anlamıyorumne alakaysa sinirlerim bozuldu valla. Bazılarında böyle oluyormuş sanırım o da geldi beni buldu
Geçmiş olsun kuzum yaaa. Belirtiler şeker yükselmesine benziyor beyin uyuşması bayılacak gibi olma falan. Sen bence kayınvalidenin şeker aletini de al. Böyle durumlarda ölçersin hemenAnca kendime geldim aramadım doktoru ha düzelirim ha düzelcem diye diye bayılcağımı hissettim noldu acaba benim acil eve tansiyon aleti almam lazım galiba
Geçecek canım inşallah en güzel zamanlarımız yaklaşıyor ben çok heyecanlıyım pıtı pıtı hareketleri hissedeceğiz 2 ay sonra o kadar güzel bir duygu ki anlatamamYumuşatıcı kokusuna bayılırdım şu an tiksiniyorum, parfüm de aynı sekilde sikamiyorum bile. Bulaşık makinesi kirliyken evet çok kötü kokuyor ona da yanaşmıyorum lavaboya bulaşık koydum mesela sonraki gittiğimde kokuyor gibj geliyor yikiyamiyorum, salatalık dogramistim dün kokusuna asla tahammül edemedimbenim geçen haftalarda kontrol altındaydı aslında ooh 2. Trimestere yaklaştıkça azalıyor dedim 11. Haftanın içinde başa döndü
Sağol canım tam da bugün şeker yüklemesi yaptırmıcağımı söylüyordum acaba bu geçici mi tekrarlıcak mı bu durumda şeker yüklemesi de yaptırmam gerekir dimi bu durum tekrarlarsaGeçmiş olsun kuzum yaaa. Belirtiler şeker yükselmesine benziyor beyin uyuşması bayılacak gibi olma falan. Sen bence kayınvalidenin şeker aletini de al. Böyle durumlarda ölçersin hemen
Doğumdan birkaç sene sonra kırmızılıklar beyaza döndü diye çok gözüme batmadı aslındaBenim de öyleydi ya korkunç bir görüntüDoğumdan sonra yaptıracaktım aslında altın iğne tedavisi oluyormuş ama ikinci olur diye beklerken 6 sene geçti
Yaaa gerçekten miErkek bebek geliyor olabilir ondan artıyormuş istekbenim de ilk hmileliğimde öyleydi gece rüya falan bile görüyordum bi de riskli gebelikte düşük riskim vardı ilişki de yasaktı sonra geçti ama
O günlerin heyecanı var bende de bir an önce gelseGeçecek canım inşallah en güzel zamanlarımız yaklaşıyor ben çok heyecanlıyım pıtı pıtı hareketleri hissedeceğiz 2 ay sonra o kadar güzel bir duygu ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?