- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 323
- 35
Evet kizimda zaten klomen kullandim. Ve ovulasyon testi yapıyordum. Ama gub aşırı ilişki oldugu icin hangisi tuttu bilemiyorum. Oglumda bir defa tam yumurtlama günümde birliktelik oldu korunmasiz yani olursa olur olmazsa olmaz dedik o da tuttuKızınızda yumurtlama gününüzu biliyor muydunuz
Bu bilgiye göre kız oluyor benim dee
Yaa prezervatif mi yırtıldı ne olduEvet kizimda zaten klomen kullandim. Ve ovulasyon testi yapıyordum. Ama gub aşırı ilişki oldugu icin hangisi tuttu bilemiyorum. Oglumda bir defa tam yumurtlama günümde birliktelik oldu korunmasiz yani olursa olur olmazsa olmaz dedik o da tuttubunda da tam yumurtlama günümde prezervatif ile iliski oldu. Bakalim ne olacak. Ben kiz gibi hissediyorum ama bakalim saglikli olmasi en büyük duam
Of zaten prezervatife hiç güzel birşey değil. İlaç kullansak hep hormon. Ama ben sonrasında ilaç düşünüyorum açıkçası hem regl düzenliyor diye. Ama bakalım nolcak o zamanaYaa prezervatif mi yırtıldı ne olduprezervatife de mi guvenemicezz
Evet evet öncelik sağlık ve hayırlı olmasıhayırlısı öncelikle sağlıkla gelsin de
Başta prezervatif kullanıyorduk ama ben de sevemiyorum açıkçası o yüzden ilaca geçmiştim regl konusunda da günü gününe oluyor o rahatlığı da sevdim, muhtemelen ilaçtan devam ederim diye düşünüyorumOf zaten prezervatife hiç güzel birşey değil. İlaç kullansak hep hormon. Ama ben sonrasında ilaç düşünüyorum açıkçası hem regl düzenliyor diye. Ama bakalım nolcak o zamana
Benim 11+6 da tahmin et dersen erkek derim demişti. Ama bebek bacak arasını açmamıştı. Annem de demişti ki erkekse hemen açıyorEvet evet öncelik sağlık ve hayırlı olmasırüyalarıma göre erkek, belirtilerime göre kız, kese konumuna göre erkek ama rahim ters çok sürprizli bebek 12. Haftada da göstermez kesin
Yaa kocamdan hala şüpheliyim delmis olabilirYaa prezervatif mi yırtıldı ne olduprezervatife de mi guvenemicezz
Aynı ben de öyle. İlk prezervatif kullandık. Ama sevmedim ilaca geçtim. Regl çok düzenli geliyor diye sevdim. Tek sıkıntı saatli ya yanına almadıysan saati kaçıyor dışarıda oluncaBaşta prezervatif kullanıyorduk ama ben de sevemiyorum açıkçası o yüzden ilaca geçmiştim regl konusunda da günü gününe oluyor o rahatlığı da sevdim, muhtemelen ilaçtan devam ederim diye düşünüyorum
Eşimin tarafı hep erkek olduğu için ben kafamda erkek olur kesin diye kodladimBenim 11+6 da tahmin et dersen erkek derim demişti. Ama bebek bacak arasını açmamıştı. Annem de demişti ki erkekse hemen açıyorşimdi 15+6 da %95 kız dedi açıkladı gösterdi. Bir sonrakinde tam netleştiririz dedi
Yaaa demek ki üretim hatası vs olabiliyor ona da tam güvenmemek lazımmışYaa kocamdan hala şüpheliyim delmis olabilirama yemin ediyor ben delmedim diye. Beb romatizma hastasiyim ayda bir igne oluyordum tedavi icin zaten. Gebe kalmamam gerekiyordu o da biliyordu bilerek delmez bence. Ama hissettim ya delik miydi bu benden birseyler akiyor dedim ignemi olacagim gun adetimide 1 gun gecmisti o yuzden test yaptim ve surpriiizz ☺
Ne zaman kontrolün kuzum? Benim eşimin ailesi de hep erkek istiyordu. Eşim kız istiyorduEşimin tarafı hep erkek olduğu için ben kafamda erkek olur kesin diye kodladimbelirtilere bakınca da kız su göğüs renk değiştirmeme olayı da yine kız gösteriyor çok merak ediyorum eğer 16. Haftada falan gösterirse çok var ya
Bende ya unutursam korkusu olduğu için asla yanımdan ayirmazdimAynı ben de öyle. İlk prezervatif kullandık. Ama sevmedim ilaca geçtim. Regl çok düzenli geliyor diye sevdim. Tek sıkıntı saatli ya yanına almadıysan saati kaçıyor dışarıda olunca
Benimde ilk çocuk kızdı annenin dediği gibi olmuştu canımBir de annem şey demişti erkekse göğüs ucu koyulaşır. Kızsa büyür ama rengi koyulaşmaz. Benim hiç koyulaşmadı. Ama acayip büyüdü
Eşimin tarafı hep erkek olduğu için herkesin aklında bir kız olsa durumu var bizde deNe zaman kontrolün kuzum? Benim eşimin ailesi de hep erkek istiyordu. Eşim kız istiyordudoktorun söylediği an ultrasonu videoya alıyordu ikimizin de şaşkınlığı sevinci çıkmış oldu doğal bir şekilde
İşte cahilmişim ki ben de öyle sanıyordumBende ya unutursam korkusu olduğu için asla yanımdan ayirmazdimbir gün unutunca hemen olacak sanıyor insan istesen olmaz da işte beklenmedik olunca kesin olurdu
İnşallah gösterir kuzumEşimin tarafı hep erkek olduğu için herkesin aklında bir kız olsa durumu var bizde deeşim de kız istiyor daha bebek haberi verdiğimizde herkes sizin kızınız olur modunda ben de genlerden ötürü kuzenleri erkek, halası yok amcaları var diye erkek olabilir diye düşündüm 12+3te kontrolüm var canım 24'unde sonraki kontrol de 4 hafta sonra olur demişti 16+3te
Amin inşallah canım gösterirse kaldı 12 günİşte cahilmişim ki ben de öyle sanıyordumsonra olsun da neler yaptım orası ayrı. Çok şükür bin şükür ki miniğim beni seçti sonunda
İnşallah gösterir kuzum
Benim de öyle oldu ve kız dedi doktor değişmezseBenimde ilk çocuk kızdı annenin dediği gibi olmuştu canım
Valla benim yumurtlama günümde ne kullanirsam kullanayim üstüme ceket atsa hamile kalıyorumo yuzden yumurtlama günüm de asla bi munasebetim olamaz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?