2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İki özellikte çok güzelmiş keşke iki özelliği tek bi makinaya yükleselermiş. Bende biraz bakınıyorum satış stratejisi midir bilmiyorum aynı markanın iki modeli arasında kalsam hep böyle ayrı ayrı güzel özellikleri oluyor. Birinde kırışıklık azaltma yok ötekinde başka bi özellik yok anlamadım gitti. Arkadaşın da sende memnunsunuz ama değil mi canım? Nem sensörü olması mı daha önemli sence kırışık azaltma mı ?

İyi akşamlar kızlar birkaç gündür giremedim. İşe git gel yemeği ye bayıl modundayım. Hiç enerjim yok 2-3 gündür bulantılarım bıçak gibi kesildi henüz erken çok şaşırdım. Sizler nasılsınız? gulumsebebek canım kötü olmuştun geçenlerde bir daha oldu mu?

Benim tuttu canım ama sen atınca bakmadım benim annemde var bundan hamile kalınca bakmıştım dogru çıktı. Şuanda erkek çıkıyor 2 kızımda tuttu inşallah bundada tutar

Hahaha zamanlama mükemmel olmuş gerçekten hem arabanız yenilenmiş hem bebiş gelmiş harika

Aynı durumdayız önceden bayıla bayıla yediklerimden tiksinir oldum, sevmediklerimi de sever oldum şuan canım ne çekti biliyo musunuz? limon aldım ikiye böldüm ağzıma sıkıp sıkıp limonun suyunu içiyorum şuan nasıl bi şey bu

Bende sade sodanın içine limon sıktım içiyorum canım istemedi tabiki şişkinlikten

Biz ikimizde memnunuz canım zaten bi makine çamaşır atınca çokta dolmuyor içi hayli geniş e bazı çamaşırlar her halukadar ütüleniyor. Ben sırf gri diye tercih ettim ama nem sensörü olmasını isterdim bazen çıkarınca nemli kalıyor tekrar 30 dakikalığa filan atıyorum bu sefer

Hamile olmadan önce her hafta cigkofte yapıp yerdim aşırı seviyorum.. şimdi ise adını duymaya tahammülüm yok sizinde böyle şeyler var mı
Ben...latte bagimlisiydim.sabah gozumu acarim kahve...tatilde mesela 2 saat yol gider o kahveyi alirim.uzaklik farketmez..erinmem..gittigim lokasyonlarda kahve dukkanlarini arastiririm en yakin nerde diye.evimde barista gibi takilirim.ama yokkk 6. Haftamdan beri gormeye,duymaya, kokusuma tahammul edemiyorum.eşim yapinca evde en uzak koseye kaciyorum koku yuzunden

Gece hafta , daha once çanakkalede tattigim firinlanmis peynir helvasini istanbulda arayip bikacyerden tadip, deneyip, begenmedim... en son canakkaledeki tatlicinin adini adresini bulup, arayip adamlara kargolattim kizlar...varin siz düsünun aşermeyi

Sağol canım geçti tekrarlamadı Allahtan canım. Sanırım baş ağrısına bağlı bi bulantıydı ama mahvetti beni tabi bu arada benimde çoğu belirti kesildi göğüs sızısıda yok denecek kadar az bi az önce başladı yukarı doğru bi batma gibi oyulma gibi bi durum var kasıkta bebiş yukarı mı çıkıyor acaba

Helal olsun valla ya cidden ama istediğini yemeyince çıkmıyor insanın aklından en güzelini yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…