2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Deme demee bende tatlı hıc canım ıstemıyor

kızlar sizdede şey oluyor mu hani canınız istiyor bişey mesela karpuz yiyorum tamam daha bitti o kadardı sonra atıyorum tatlı yiyorum tamam anlık yani bir daha onu yemek hiç istemiyorum birde ne midemi bulandırdıysa onu bi daha asla yemiyorum şuan böyle geçiyor koku hassasiyeti beni bitirdi yeminle

Valla benim bebis bi acayip, soyledim pastayı büyük iştahla 2 çatal aldim sonra tiksindim
Aynı şeyi ben de yaşıyorum ya, kaç gündür herkese börek yaptırıyorum ama aşerdiğim nasıl bir mükemmel börekse asla hiçbirininkini yiyemedim, en son vazgeçtim tiksindim

Hamile olmadan önce her hafta cigkofte yapıp yerdim aşırı seviyorum.. şimdi ise adını duymaya tahammülüm yok sizinde böyle şeyler var mı
Evet neredeyse herşeyden hiç birine kokusuna tahammülüm yok hep yedikten sonra o ağızda mı midede mi bişey kalıyor nefret ettim ondan sindirmiyor da mide

Bende yemesine yiyiyorum 1 haftadir ağzımda o koku kalıyor nefret ediyorum
Of evet ya ama bende artık fobi derecesine gelen şeyde sigara kokusu varya böyle delirecek gibi oluyorum o kokudan birde kullanırdım hamile kalmadan önce şimdi en ufak rüzgar burnuma getirsin dayanamıyorum ya iş yerindede içiliyor işi bırakma derecesine geldim

Ben de bambuya aşerdim dün. Belgeselde panda bambu yiyordu bana küçükken köyde yediğim kuzu kulağını anımsattı sanki böyle yeşil ve ekşi gibi çok garip bir histi öylece izledim yutkundum
Şimdi sen böyle diyince canım pamuk şeker çekti vay anasınıııııı ne alakaysa

Bende de aklıma geliyor bişey heralde diyorum aşerme değildir o gün yatıyorum aklımda gece rüyamda sabah kalkıyorum hala aklımda yemeden çıkmıyor aklımdan hayalini kuruyorum yerken bide dibine kadar sıyırıyorum ayrıca çokta sağlıklı şeyler aşerdiğim söylenemez

Kesinlikle yedıgım seylerı yıyemıyoruö gecen hafta et pısırdım canım ıstedı bu hafta asla yıyemıyorum

Daha önceden çocuğu olanlar bi deneyebilir mi tutuyor mu

ÇOCUK CİNSİYETİ TESPİT CETVELİ
O Ş M N M H T A E E K A
18 o x o x x x x x x x x x
19 x o x o o x x x x x o o
20 o x o x x x x x x o x x
21 x o o o o o o o o o o o
22 o x x o x o o x o o o o
23 x x o x x o x o x x x o
24 x o x x o x x o o o o o
25 o x x o o x o x x x x x
26 x o x o o x o x o o o o
27 o x o x o o x x x x o x
28 x o x o o o x x x x o o
29 o x o o x x x x x o o o
30 x o o o o o o o o o x x
31 x o x o o o o o o o o x
32 x o x o o o o o o o o x
33 o x x x o o o x o o o x
34 x o x o o o o o o o x x
35 x x o x o o o x o o x x
36 o x x o x o o o x x x x
37 x o x x o x o x o x o x
38 o x o x x o x o x o x o
39 x o x x x o o x o x o o
40 o x o x o x x o x o x o

( KIZ : O ERKEK : X )

Kesinlikle yedıgım seylerı yıyemıyoruö gecen hafta et pısırdım canım ıstedı bu hafta asla yıyemıyorum
Bende ya o kadarla kalıyor deli gibi karpuz yemek istiyorum alıyor eşim yok yedim bitti bir daha yemek istemiyorum onu sürekli yeni şeyler nerden bulucaz biz

Sadece sütlü tatlı çok nadir yiyordum normalde tatlıyı aşırı severim ama düne kadar hiç canım istemiyordu hep tuzlu ve ekşi yedim şu zamana kadar
Bende olsa yerım de hıc olsun ıstemıyorum bu benım bebişim cok tutumlu olacak sanırım zaten bayadır bebek ıstıyorduk ama olmuyordu en son esımle ne olsa bebek olmuyor arabayı degıstırelım borca gırdık ılk taksıtını odedık hamıle oldugumu ogrendım cok komıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…