2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Harfler ay oluyosa rakamlar nedir canım nasıl hesaplıyoruz merak ettim

Nasil yapiliyor ki

Aynısı bende de oluyor bende içiyordum şimdi balkonda otururken eşim içiyor bazen dumanı geliyo midemi bulandırıyor oysa ne kadar çok keyif alirdim icerken

Ya çok sevdiğimiz şeyleri yiyememek içememek gerçekten çok garip değil mi ya 1 haftadır canım çeksin diye instagramda cigkoftelere bakıyorum tık yok hatta midem bulanıyor valla halimize guluyom ya

Ya çok sevdiğimiz şeyleri yiyememek içememek gerçekten çok garip değil mi ya 1 haftadır canım çeksin diye instagramda cigkoftelere bakıyorum tık yok hatta midem bulanıyor valla halimize guluyom ya
Aynen oyle zaten biseyi hayal ettigim tadda da alamiyorum.hersey bi garip..sadece ama sadece meyveler oldugu lezzette benim icin..

Yine çok şükür tabi canım. Ama azalır diye düşünürken bulantılarım arttı bu aralar, normalde sabah olmazdı artık o da var bakalım ne zaman rahata ericez

Valla çok sevindim canım inşallah bir daha tekrarlanmaz benim de sol tarafta ağrı oluyor bebişin olduğu yer sanırım büyüdükçe sızlıyor bence benim göğüs ağrılarım fena vallahi hamileliğim ile birlikte 2.5 katına çıktı resmen ne sütyene sığıyor ne rahat ettiriyor

Sağol canım amin inşallah rahim büyüdükçe yukarı çıkıyor oda hafiften ağrı yapıyor galiba hepimizde durum aynı benim irilik baki ama sızı gitti maşallah senin daha da irileşmiş ozaman

Sağol canım amin inşallah rahim büyüdükçe yukarı çıkıyor oda hafiften ağrı yapıyor galiba hepimizde durum aynı benim irilik baki ama sızı gitti maşallah senin daha da irileşmiş ozaman
Hayırlısıyla hareketleri de hissedeceğimiz zamanlar da gelsin de içimiz rahat etsin ne oluyor içerde bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…