2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Komşular bana bıçak makas testi yaptılar esprisine bende içimden sol geçti sol tarafa oturdum bıçak çıktı. Aslinda rüyamda kızım oluyorduu ve adını bile koymuştum Derin diye Biz Aralık basinda gideceğiz o zaman 14 hafta faln oluyor baya belli olur demi

%90 tahmin yapar doktor baya büyümüş olacak

Vallahi oncesinde ve hemen sonrasunda birliktelik oldu...ama şöyleki ovulasyon testi yapmistim ben o ay.ovulasyona gore de 4 gun erken yumurtlamistim.bebek 4 gun onde cikti..yani tam yumurtlama oncesi birliktelikten gibi duruyor
Ay benim de yumurtlama öncesi hadi bakalım bu teori tutacak mı

kız mı erkek mi kordon muuu¿
Banada bişey söyeliyinnn henüz 12 haftalık
İnstagramda bir doktor var böyle ultrason görüntülerini paylaşıp cinsiyet söylüyor baya bi izledim onu ama bacak arasından olan fotoğrafı yok mu o hep ordan bakıyor hastalarına

Seninki yine iyi sağlıklı şeyler. Ben rüyamda yiyecek görüyorum gündüz sürekli aklımda oluyor canım öyle çekiyor hep de zararlı şeyler istiyorum
Ay benımde asırı canım lımonlu seyler ıstıyor sureklı yemeklere salatalara lımon sıkıyorum doğru mu acaba ye eksıyı doğur ayşeyi

Ay benımde asırı canım lımonlu seyler ıstıyor sureklı yemeklere salatalara lımon sıkıyorum doğru mu acaba ye eksıyı doğur ayşeyi
Şu zamana kadar hep ekşi yedim kaşe kaşe turşu yiyorum ama bakınca da sanki kız anneleri daha çok tatlı ve meyve yiyor ben ilk defa dün tatlıyı gerçekten isteyerek yedim ama meyve yemezken meyve de yemeye başladım benim bebe çok sürprizli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…