2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bu teste gore benim oglum ve kizim tutuyor

Ne olacak canım alt tarafı hamileyim ve yalnızım senin yine sayılı günmüş yoğunluğu benim eşim hep yoğun eve akşam 8 de gelince erken geldi sayıyorum ama alıştım yani bizim normalimiz o oldu

Kızlar doktordan geldim bebeşim 10 haftalık olmuş doktor 12. Haftanın ortasında istersen 2 li tarama test yaptır dedi siz yaptıracak mısınız

Kızlar doktordan geldim bebeşim 10 haftalık olmuş doktor 12. Haftanın ortasında istersen 2 li tarama test yaptır dedi siz yaptıracak mısınız
ben haftaya pazartesi randevu aldım ikili tarama için. hatta fetal dna da yaptırıyormuş kızlar. ben de yaptırmayı düşünüyorum ikisini de

Bende yaptırayım en azından içim de rahat olur o zaman kızlar fiyatına ne kadar dediler kızlar
ben haftaya pazartesi randevu aldım ikili tarama için. hatta fetal dna da yaptırıyormuş kızlar. ben de yaptırmayı düşünüyorum ikisini de

Bir taraf yaş bir taraf doğum ayı mı bu tabloda

Kızlar günaydın, bende renksiz kokusuz devamlı akıntı oluyor hamilelik başlangıcından beri. Ancak ilk kez 5-6 gün önce ve dün akşam çok küçük yeşil akıntı da gördüm silerken. Doktora söyledim devam ederse gel dedi, böyle bi durum yaşayan var mı? 5. haftamda kan ve idrar testlerini verirken lökosit gözükmüştü idrarımda ama azdı 9'du değer, hafif bi idrar yolu enfeksiyonuydu sanırım. Doktor da idrar kültürü istedi sonucu çıkınca antibiyotik vermiyoruz bol su için dedi, tam o sırada bulantılarım başlamıştı ve içtiğim suyu bile kusuyordum çok fazla su içemedim ne yazık ki. Şimdi yine idrar yolu enfeksiyonu mudur yoksa ciddi bişey olabilir mi? Sanırım idrar yolu enfeksiyonu da erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş Çok endişelendim dün yine olunca

Ne olacak canım alt tarafı hamileyim ve yalnızım senin yine sayılı günmüş yoğunluğu benim eşim hep yoğun eve akşam 8 de gelince erken geldi sayıyorum ama alıştım yani bizim normalimiz o oldu
Allah yardımcın olsun dunyanın en zor şeylerinden bir sey eşin yogun olması

Eğer fetal dna testi yaptıracaksanız ikili test yaptırmayı gerekli görmüyor doktorlar. Fetal DNA, ikili testten daha kapsamlı ve sonuçları daha güvenilir. Fetal DNA fiyatları yerine göre değişiklik gösteriyor ama genelde 10.500-11.500 TL arası gibi İstanbul'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…