2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar biraz önce lavaboya gittiğimde peçete büyük bir damla kan ve minicik bir parça geldi. Ama sancım falan yok. Doktora gitsem mi biraz beklesem mi bilemedim. Pazartesi günü her sey yolunda demişti doktor.

Kızlar biraz önce lavaboya gittiğimde peçete büyük bir damla kan ve minicik bir parça geldi. Ama sancım falan yok. Doktora gitsem mi biraz beklesem mi bilemedim. Pazartesi günü her sey yolunda demişti doktor.
bence imkanın varsa git canım. ağrın yoksa muhtemelen kötü bir şey yoktur ama yine de gidersen daha iyi olur

Kırmızı renk miydi canım, kırmızıysa bence bi doktora git

Kırmızıydı hani elin kesilir kanar ya o renkte canlı bir kırmızı
Doktoru da ne olsa hemen sorup yazdığım için kadını darlamis olmaktan çekindim
bence çekinmeyin. eğer whatsapptan iletişiminiz varsa peçetenin fotosunu da atıp sorabilirsiniz. benim kanamam olduğunda ben öyle sormuştum doktoruma

Bim mi burası katlanan banyo seti geliyordu ben de onu almak istiyordum da çalışıyorum şimdi kalmış mıdır bilmiyorum
Kesinlikle katlanır banyo seti tavsiye ederim cidden mantıklı pahalı ve süslü setler sonra yer bakımından yayıntı oluyor katlanır her yere sığıyor akşam çıkışta bi bak belki kalmıştır

Kesinlikle katlanır banyo seti tavsiye ederim cidden mantıklı pahalı ve süslü setler sonra yer bakımından yayıntı oluyor katlanır her yere sığıyor akşam çıkışta bi bak belki kalmıştır
Evet ya almak istiyorum da bakalım burda pek bir şey kalmıyor kendilerine mi ayırıyorlsr anlamadım

Evet ya almak istiyorum da bakalım burda pek bir şey kalmıyor kendilerine mi ayırıyorlsr anlamadım
Farklı muhitlerde oturan arkadaş veya yakın akrabalara rica etsen onlar ordan alsa olmaz mı. Bazı şubelerde çabuk tükeniyor bazılarında kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…