2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Düşük riskin filan yoksa abartmadan yürüyebilirsin canım 12 haftadan sonra genelde sürekli yürüyüş öneriyorlar

Sende teori tersten gidiyor ozaman ay hadi inşallah erkek olsun bu ozaman
İnşallah canım ama benden başka erkek hisseden yok herkes kız diyor onlar öyle diyince bende kız hissetmeye başladım

Ben de çok heyecanlıyım

Hatta yolda yaşlı teyze durdurdu ikinci kızımda hiç unutmuyorum kızım bebegin erkek dedi yok teyze cinsiyeti belli erkek dedim yok yok sen ona inanma karnın erkek karnı yanlış biliyorlar dedi

İnşallah canım ama benden başka erkek hisseden yok herkes kız diyor onlar öyle diyince bende kız hissetmeye başladım
İlk gebeliklerde pek önemi olmuyor ama ikinci üçüncü olduğunda insan ne yoksa onu istiyor iki meyveden de tatmak adına. Rabbim gönlümüze göre versin sana bana sağlıklı bi erkek mesela Eldorin sana da kız inşallah bence annenin hissettiği doğru öyle olmasını umut ediyorum yani banada herkes kız diyor erkek hissediyorum

Hatta yolda yaşlı teyze durdurdu ikinci kızımda hiç unutmuyorum kızım bebegin erkek dedi yok teyze cinsiyeti belli erkek dedim yok yok sen ona inanma karnın erkek karnı yanlış biliyorlar dedi
Yaşlı teyzelerin bile teorilerini alt üst etmişsin ya baya tersten gidiyor senin şimdi yayıldı diyorsun erkek olabilir bence

Tahminde bulunur herhalde bulunmazsa 4 hafta beklicem
Israrla sor hani değişebilir cinsiyet daha haftası erken biliyorum filan ama en azından küçük bi tahminde bulunun diye hani alışveriş yapmıcam daha merak ediyorum sadece gibisinden biz de senden meraklı olduk vallahi

Bende 1 kılo vermişim uzun zamandır bakmıyordum babam nıye zayıflıyorsun boyle dıyınce baktım kı gercekten zayıflamışım daha karnım kocaman şiş olmasına rağmen

Gelmiyor sanki canım ben anlamıyorum pek o muayeneden. Zaten hep bişeyler var içinde ufak ufak emin olamıyorum
Ufak ufak bilye tarzi seyler varsa fibrokistik hastalik olabilir. Bende de var bu memeyi daha hassas yapıyor, acıyor bir sıkıntı olacagini düşünmüyorum. Bi ara ultrasonla baktir ama fibrokistik hastaliklarda ele gelen kitleler bu yuzden atlanabiliyor fark edilmiyor

Cok geçmiş olsun gerçekten ama en doğru yöntemi seçmişsin.. başıma geldi çok üzücü bir durum ben pıhtı halinde görsemde yinede çok üzülmüştüm.. göstermek isterlerse bakma o görüntüye üzme kendini. İnşallah en kısa sürede tekrardan sağlıklı bir gebelik geçirirsin canim

Kızlar ben bir kaç gündür arada karnımda atma gibi birşey hissediyorum sizce bebeğin hareketi midir

Ben de çok heyecanlıyım
Valla ben de merakla bekliyorum sonucu erkekse 12. Haftada belli oluyor hemen genelde erkekler çabuk gosteriyior kendini
Yaşlı teyzeler ve doğal ultrason gözleri bazen çok komik oluyorlar
Evet kız hissediyorum ben de ama çok da kaptirmamaya çalışıyorum kendimi hayal kırıklığı olmasın en nihayetinde hepsi evlat ve çok seviliyorlar

Ramzi cin takvimi Rus takvimi bulantı teorisi ne varsa kızı işaret ediyor ama bakalım kısmet

Aay eşime kalsa kesinlesesiye kadar ogrenmeyecek ama ben sorcam merak ediyorum erkek diyecek bence

Çok üzücü Rabbime tekrarını yaşatmasın inşallah begmsss sen naptın canım sende evde düşürmüşsün galiba son durumun ne

Orası öyle canım ama insan iki meyveden de tatmak istiyor haliyle sağlıkları yerinde olsunda inşallah hakkımızda hayırlısı
Aay eşime kalsa kesinlesesiye kadar ogrenmeyecek ama ben sorcam merak ediyorum erkek diyecek bence
maşallah eşin de ne sabırlıymış benimki benden önce soruyordu cinsiyet tahmininiz varmı diye doktora meraktan erkek mi hissediyorsun Allah gönlüne göre versin canım inşallah tahminde bulunur

Aslında kız hissediyorum ama eşimin sülalesi full erkek olunca kesin hislerimde yaniliyorum erkektir diyorum eşim ya kız derler erkek olursa ya erkek derler kız olursa sürekli böyle cinsiyet mi değişsin bı kere öğrenelim kesin olsun diyor ben de aşırı merak ediyorum öncelik sağlıklı olması tabii

Kızlar ben bir kaç gündür arada karnımda atma gibi birşey hissediyorum sizce bebeğin hareketi midir
Canım daha çok erken hareketlerini hissetmek için ilk gebeliginse 18/20 arası hissediliyor genelde. Atar damar bağırsak hareketi ya da rahmin büyümesi olabilir hissettiğin

Doktoruna konusabildin mi bir iki damla kan var demiştin doktor bir şey dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…