2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252

Eklentiler

• 34515224-5D3C-4245-B12B-07A9DD1684A8.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1197.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_1328.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_1329.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar muayeneden çıktım şimdi moralim bozuldu kanama alanım 2 cm e çıkmış en son 1 cm di artık geçer temizlenir gözüyle bakıyordu doktor. Canım sıkıldı. Bebek sağlıklı çok şükür progestan vajinada şişlik yaptı diye onu kesti duphaston içicem. Dua edin kızlar artık bu haftaya kadar gelmişken kötü bir olmasın istiyorum

Bunca zamandır kanama alanı olmasına rağmen bir şey olmadıysa bence allahın izniyle artık bir şey olmayacak canım gönlünü ferah tut tutunacak bebişin dualarımız seninle

Kötü bir şey olmayacak canım içini ferah tut Allah’ın izniyle herşey çok güzel ilerlicek bebiş sağlıklı ya üstesinden gelir kuzucuk dualarımız sizinle

Kızlar ben imzada görmüyorum imzada yazamıyorum bu nasıl oluyor sanırım hepinizi. Altında bişeyler yazıyor ama ben görmüyorum nerden yapılıyor bu işler bende yazmak istiyorum

İcini ferah tut canım, bebeğin sağlıklı demek ki ona zarar veren bir durum yok. İnşallah tamamen kayboldu diyeceksin dualarım seninle

Kızlar ben imzada görmüyorum imzada yazamıyorum bu nasıl oluyor sanırım hepinizi. Altında bişeyler yazıyor ama ben görmüyorum nerden yapılıyor bu işler bende yazmak istiyorum
Hesap detaylarında canım bebegimin doğacagi tarih diye bir kısım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…