Daha 1 defa gittim canım oda gebe pol 1 Büşra körpeye gittim biraz soğuk bi doktor gibime geldi ama baktı geçti işteHangi polikinlik doktora gidiyorsunuz hep değişiyor yada asistanlar bakıyor
Merhaba bebeginiz hayirli olsun. Saglikla ilerlesin insaallah.Dusuklerden sonra nasil bir surec takip ettiniz? Ben de carsamba gunu kurtaj oldum.9 haftalik gebeligim dusukle sonuclandi. Iki hafta sonra kontrolum var. Siz normal jinekologa mi gittiniz yoksa riskli hamileliklere bakan bir doktor mu tercih ettiniz? Kusura bakmayin cok soru sordum ilk defa dusuk yaptim. Ben de Amerika da yasiyorum tecrubelerinizi ogrenmeyi cok isterim.Selam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza. Bir süredir okuyordum lakin 2 düşük yaşadığım için kalp atışını duymayı bekledim. 9 yıldır bekliyorum Amerikada yaşadığım için doktor rabdevusu bile geç oldu 7+3 de ilk defa doktor görebildim çok şükür . 7+3 de kalp atışını gördüm herşey yolunda denildi. Şuan 7+5 dün tahlil sonuçlarım geldi progestronum ilk öğrendiğimde 16.3 dü geçen hafta 14.9 bugünkü sonuçlarda 13.8. Kanamam sancım yok çok şükür. Progestron yazdılar 11 hafta olana kadar kullanacagım. Buda benim bebiş vajinadan bakıldı . Cinsiyet tahmini alırım :) Progestron düşüklüğü ile hala devam eden varmı merak ettim
Merhaba Ben de Amerika da yaşıyorum benim de 8 haftalık düşükle sonuçlandı, kürtaj olmadım. 3 hafta sonraya gun verdi hala parca ve az kanama devam ediyor. ilk gebelik ve ilk düşük. siz kürtaj oldunuz mu burada en son tercih olarak gordu doktor.Merhaba bebeginiz hayirli olsun. Saglikla ilerlesin insaallah.Dusuklerden sonra nasil bir surec takip ettiniz? Ben de carsamba gunu kurtaj oldum.9 haftalik gebeligim dusukle sonuclandi. Iki hafta sonra kontrolum var. Siz normal jinekologa mi gittiniz yoksa riskli hamileliklere bakan bir doktor mu tercih ettiniz? Kusura bakmayin cok soru sordum ilk defa dusuk yaptim. Ben de Amerika da yasiyorum tecrubelerinizi ogrenmeyi cok isterim.
Selam canım . Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim 5. Ve 6. Haftalardaydı kanamam vardı. Doktor kürtaja gerek yok kendiliğinden düşer dedi ilaçta verilmedi. Bi kaç hafta sürdü sancılı bir dönemdi. Sıcak sularda oturdum. Tekrar kontrole gelmene gerek bile yok dedilerdi. 1,2 ay korun rahmin toparlasın sonra gebelik düşün denmişti.Merhaba bebeginiz hayirli olsun. Saglikla ilerlesin insaallah.Dusuklerden sonra nasil bir surec takip ettiniz? Ben de carsamba gunu kurtaj oldum.9 haftalik gebeligim dusukle sonuclandi. Iki hafta sonra kontrolum var. Siz normal jinekologa mi gittiniz yoksa riskli hamileliklere bakan bir doktor mu tercih ettiniz? Kusura bakmayin cok soru sordum ilk defa dusuk yaptim. Ben de Amerika da yasiyorum tecrubelerinizi ogrenmeyi cok isterim.
Merhaba gecmis olsun.Pazartesi gunu ilk muaynemizde bebegimizin 9 haftalik olmasi gerekiyordu ama 7.haftada gelisimi durmus kalp atisi da yoktu doktor dusuk olacagini soyledi hicbir belirtim yoktu kanama agri vs. Bu sekilde ilk kontrolde ogrenmis olduk.Merhaba Ben de Amerika da yaşıyorum benim de 8 haftalık düşükle sonuçlandı, kürtaj olmadım. 3 hafta sonraya gun verdi hala parca ve az kanama devam ediyor. ilk gebelik ve ilk düşük. siz kürtaj oldunuz mu burada en son tercih olarak gordu doktor.
Tesekkur ederim bize evde cocuklar oldugu icin ilacli yontemi tavsiye etmedi o yuzden hastanede olsun dedik.Dusuk sebebiniz belli mi? Extra bir test onerdiler mi?Selam canım . Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim 5. Ve 6. Haftalardaydı kanamam vardı. Doktor kürtaja gerek yok kendiliğinden düşer dedi ilaçta verilmedi. Bi kaç hafta sürdü sancılı bir dönemdi. Sıcak sularda oturdum. Tekrar kontrole gelmene gerek bile yok dedilerdi. 1,2 ay korun rahmin toparlasın sonra gebelik düşün denmişti.
Geçmiş olsun. Ben de 8. Haftada gittim 6. Haftada durmuş dedi doktor. Ama vücudun iyi çalışmış çoğunu atmış kürtaj için 3 hafta daha bekleyelim dedi. Karın ağrısı artmaya başladı. Bi türlü düşen parça bitmio. Kanama az ama parça düşerken karın ağrısıyla gelior. Umarım tekrarlanmaz ikinci gebeliğimiz sağlıkla olurMerhaba gecmis olsun.Pazartesi gunu ilk muaynemizde bebegimizin 9 haftalik olmasi gerekiyordu ama 7.haftada gelisimi durmus kalp atisi da yoktu doktor dusuk olacagini soyledi hicbir belirtim yoktu kanama agri vs. Bu sekilde ilk kontrolde ogrenmis olduk.
Doktor bize uc secenek sundu kendi kendine de dusermis ama tam sure veremedi uzun da surebilirmis. Birde ilacli yontem varmis ama cok sancili ve kanamali olabilirmis birde vakumlu kurtaj varmis doktorum onu tavsiye etti. Carsamba gunu vakulu kurtaj oldum evde dinleniyorum.
Tesekkur ederim herkesin farkli oluyor demek ki.. Amin insaallahGeçmiş olsun. Ben de 8. Haftada gittim 6. Haftada durmuş dedi doktor. Ama vücudun iyi çalışmış çoğunu atmış kürtaj için 3 hafta daha bekleyelim dedi. Karın ağrısı artmaya başladı. Bi türlü düşen parça bitmio. Kanama az ama parça düşerken karın ağrısıyla gelior. Umarım tekrarlanmaz ikinci gebeliğimiz sağlıkla olur
Günaydın
Bende uyandım ne gerek varsa
Bilirimevet ben bir 23 aylık bebenin askeriyim şu an o kalkınca mecbur kalkıyorum. O da sağolsun erkenci kuş. Şimdi yine iyi saat 7leri görüyorum. Önceden 6da falan uyanıyordu sinirlerim bozuluyordu
Kardeşi olacağını söylediniz mi biliyor mu?Bilirim
Ben kendiliğinden uyandım, uyuyamadım. Benim 32 aylık bebemde hemen uyandı. Ben de onun askeri olarak güne devam ediyorum
Benim sadece omega 3 Bile bulandırıyor midemi bir süre ara verdim 13. Haftada falan geçerse o zaman başlarım diyorum daha 2 hafta varEki Görüntüle 3324947 doktorum kan tahlili yapmadan bu kadar vitamin verdi bana ve midem aşırı bulaniyo aradan yarim saat geçti böyle bi durum yaşayan var mi
Evet biliyorKardeşi olacağını söylediniz mi biliyor mu?
Ben kiwi alacaktim uygundu da fiyatı tecrübeli bir arkadaşım iyi olmadığını lansinohun iyi olduğunu söyledi. Philips daha pahalı ama yorumlarda da lansinoh fiyat performans açısından iyi olduğu söyleniyor. O yüzden kiwi almadımKızlar bizim evin altına a101 açılmış arkadaşın çocuğuna çikolata alayım diye girdim 439 liraya kiwi şarjlı pompa gördüm, olmadı iade ederim diyip aldım düşünmedenphilips ve lanisoh bakıyordum. Bu da şöyle pratik bi şey duruyor hoşuma gitti gibi denemedim tabi ne anlamam gerektiğini de bilmiyorum. Modeli kbaby 59. Arkadaşım da kendisininkini satıyormuş dolapta 1200 ama sana 800e veririm hastane tipi dedi. İki arkadaşımda çok beğenmiş onu. Bende ikinci el bi şey alıp kullanmadım daha önce. Kafam biraz karıştı. Acaba kiwiyi iade edip phlips mi alsam direkt markaya güvenirim en azından. Ama ya kullanmazsam? O yüzden kiwi sanki kullanmasam üzülmeyeceğim gerekli olursa da işe yarayacak gibi hissettiriyor. Tecrübeli yada araştırmasını yapmış annelerim ne der acaba bu konuya?
Felix D3 ve magis'i kullanıyorum ben de. Magis midemi bulandiriyor dediğimde akşam iç demişti bir de iki-uc güne bir iç dedi 3 gündür içmiyorum yine bulantım oldu ilaçla ilgisi yok sanırımEki Görüntüle 3324947 doktorum kan tahlili yapmadan bu kadar vitamin verdi bana ve midem aşırı bulaniyo aradan yarim saat geçti böyle bi durum yaşayan var mi
Ay maşallah yaaEvet biliyorarada 'anne kardeşimi ver, gezdiricem-uyutucam' diyor çok komik. İlk kalp atışını dinlemeye beraber gittik videosunu çektik çok heyecanlı ve mutluydu.
Evet sizinki küçük daha, benimki çok istiyordu kardeşim olsun abla olayım filan hep söylüyordu.o yüzden en baştan haberi var. Bekleme süreci biraz zor ama şimdilik iyi gidiyorAy maşallah yaane güzel ben daha söylemedim henüz anlayabilecek yaşta değil sonlara doğru alıştırma amaçlı kitaplar okuyup anlatmayı düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?