2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bunca zamandır kanama alanı olmasına rağmen bir şey olmadıysa bence allahın izniyle artık bir şey olmayacak canım gönlünü ferah tut tutunacak bebişin dualarımız seninle

Kötü bir şey olmayacak canım içini ferah tut Allah’ın izniyle herşey çok güzel ilerlicek bebiş sağlıklı ya üstesinden gelir kuzucuk dualarımız sizinle

İcini ferah tut canım, bebeğin sağlıklı demek ki ona zarar veren bir durum yok. İnşallah tamamen kayboldu diyeceksin dualarım seninle
Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için
Bu arada 10 gün sonra gel ikili test yapalım şu an 5 cm olmamış doğru sonuç vermez dedi. İkili testin sonucuna göre diğer testlere yönlendirebilirmiş. İnşallah temiz çıkar da gerek olmaz. Hiç fiyat sormak aklıma gelmedi artık gidince öğrenirim sürpriz

En kısa zamanda tüm kanama alanı temizlenir inşallah. Sen gönlünü ferah tut. Bebek zaten iyiyse, tutunduysa bir şekilde geçer bu süreç. Ben çok kişi duydum aylarca bu tip şeyler yaşayan. Ben de yaşadım bir hafta ve atlattım çok şükür.

Canım inşallah sağlıkla alacaksın kucağına. Kalp atışı olduğu sürece 9 ay boyunca kanaması olup dopuranların olduğunu duykuştum içinş ferah tut

Geç döllenme yaşayanlar bana yardımcı olurmusunuz reglm iki gün gecikti ama testte bişey çıkmıyo ne zaman öğrendiniz acaba gebeliği

Geç döllenme yaşayanlar bana yardımcı olurmusunuz reglm iki gün gecikti ama testte bişey çıkmıyo ne zaman öğrendiniz acaba gebeliği
Cenım geç döllenme olduğunu nereden biliyorsun? Yumurtlama takibi mi yaptın?

Aynen öyle kuzum birisi 15 diger 9 yaşında 9 yaşında olanı idare ediyorum şimdilik buda kız olursa yandık
Valla zor işiniz benimki bile çantayı takip gezmeye başladı ilerisini şimdiden az çok tahmin ediyorum süs püs giyim onu beğenmezler bunu istemezler Allah yardımcımız olsun senin çarpı iki yardımcın olsun

Canım inşallah sağlıkla alacaksın kucağına. Kalp atışı olduğu sürece 9 ay boyunca kanaması olup dopuranların olduğunu duykuştum içinş ferah tut
Sağolun kızlar içimi ferahlattınız ilk doktor kontrolümden bu yana yani 5. haftadan beri devam ediyor bir artıyor bir azalıyor derken inşallah tamamen normale döndüğü günler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…