2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
evet ben bir 23 aylık bebenin askeriyim şu an o kalkınca mecbur kalkıyorum. O da sağolsun erkenci kuş. Şimdi yine iyi saat 7leri görüyorum. Önceden 6da falan uyanıyordu sinirlerim bozuluyordu
Gece uykusuna kaçta geçiyor çok ta erken uyanıyormuş valla Allah yardımcın olsun

Gece uykusuna kaçta geçiyor çok ta erken uyanıyormuş valla Allah yardımcın olsun
Gece uykusuna da erken geçiyor canım Allah'tan ben de rahat rahat dinleniyorum akşam o uyuyunca. Bakma şikayetlendiğime ben de erkenciyimdir. Saat kurmadan kalkardımm 7/7.30 arası doğumdan önce de. Hamilelikte de hep erken yatıp erken kalktım öyle olunca oğşumda anne karnında öyle alıştı herhalde. 19.30 20.30 arası uyumuş oluyor

E tabi erken gece uykusuna geçince erken kalkıyor seninde mizacın oysa çocukta öyle alışmıştır napsın gerçi hamilelikte bazen uykuya meyilli oluyo insan o dönemler zorlar seni biraz. Demekki kardeşide erken kalkmaya alışacak aile boyu erkencisiniz babanızın işi zor

Ay bide seninkiler büyüktü dimi al giydir de istemezler herşeyi de kabul etmezler illa kendileri bakacak beğenecek filan bide kız süsü diye bişey var
Aynen öyle kuzum birisi 15 diger 9 yaşında 9 yaşında olanı idare ediyorum şimdilik buda kız olursa yandık

Evet babamız da gec yatıp geç kalkmayı sever yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…