2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende iade edeyim lanisoha bakayım. Ama almayacağım sanırım hemen ihtiyaç olursa o zaman alırım. Bir arkadaşım hiç kullanmadığını söyledi. Ücretsiz izne ayrılırsam gerek kalmaz diye düşünüyorum

Canım inşallah bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Kanayarak doğum yapanları göz önüne alınca her şey kısmet. Dinlenmek seni iyi hissettirecekse rapor al istersen. Evde ayaklarını uzat yat hiç bi şey yapmadan. Herkes bana bunu önerdi. Böylelikle kanama alanı geçer mi bilmiyorum benimde sonucu pazartesi günü göreceğiz ama güzel tarafından düşünürsek en azından kendini dinlendirmiş olursun Güzel düşünelim güzel ilerledik bu zamana kadar, için ferah olsun Hem artık progestanla uğraşmayacak olmanda güzel

Vallaha çok iyi dayanmışsın benim sancım başlar başlamaz memleketi ayağa kaldırırdım heralde

Canım benim canını sıkma kanama alınını kafana takma hiç bebek hissetmesin üzüldüğünü stres yapma. Allah’a sığın inşallah bebeğin sonuna kadar seninle olacak çok şükür o sağlıklı maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Evet herşeyi pembe hayal ediyordum oyuncak bebekler pembiş pembiş. Şimdi ev savaş alanı gibi toplar arabalar olacak
Erkek çocuk da çok güzel bir şey ya ben hiç erkek annesi olmayı hayal etmiyordum. Sanki bağ kuramam gibi geliyordu. Ama şimdi oğlumu hiçbir şeye değişmem ahaha cadı kaynanalardan olmamak için elimden geleni yapacağım

Canım benim hiç canını sıkma teste meste bana kalırsa hiç gerek yokmuş benimki cahillik ilk bebek yaptım . İstatistiksel risk hesabı veriliyor ki bunun güvenirliği de %65 tabi labaratuardan laba göre değişir de bebeklerimizi o strese koymak kendimiz o strese girmemiz bana saçma geliyor

Ay evet evet cadı kaynana olmamak için şimdiden kız anneleriyle anlaşıp beşik kertmesi düşünelim hahahahahha

Neskafe sen mi içiyorsun canım , benim de canım çok istiyor zararı olur mu bebişe elim çok varmıyor
İç kuzum günlük 200 ml hakkımız var. Benim canım istese içerim benim kahvenin kokusundan midem bulanıyor. Bulantılarım geçti yani kusma yok ama öğürebiliyorum hala

Kızlar hiç kahve içiyor musunuz? Ben 1 aydır hiç içmedim, bir fincan türk kahvesi içsem nolur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…