Ben kiwi alacaktim uygundu da fiyatı tecrübeli bir arkadaşım iyi olmadığını lansinohun iyi olduğunu söyledi. Philips daha pahalı ama yorumlarda da lansinoh fiyat performans açısından iyi olduğu söyleniyor. O yüzden kiwi almadım
Bende iade edeyim lanisoha bakayım. Ama almayacağım sanırım hemen ihtiyaç olursa o zaman alırım. Bir arkadaşım hiç kullanmadığını söyledi. Ücretsiz izne ayrılırsam gerek kalmaz diye düşünüyorum
Kızlar muayeneden çıktım şimdi moralim bozuldu kanama alanım 2 cm e çıkmış en son 1 cm di artık geçer temizlenir gözüyle bakıyordu doktor. Canım sıkıldı. Bebek sağlıklı çok şükür progestan vajinada şişlik yaptı diye onu kesti duphaston içicem. Dua edin kızlar artık bu haftaya kadar gelmişken kötü bir olmasın istiyorum
Canım inşallah bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Kanayarak doğum yapanları göz önüne alınca her şey kısmet. Dinlenmek seni iyi hissettirecekse rapor al istersen. Evde ayaklarını uzat yat hiç bi şey yapmadan. Herkes bana bunu önerdi. Böylelikle kanama alanı geçer mi bilmiyorum benimde sonucu pazartesi günü göreceğiz ama güzel tarafından düşünürsek en azından kendini dinlendirmiş olursun Güzel düşünelim güzel ilerledik bu zamana kadar, için ferah olsun Hem artık progestanla uğraşmayacak olmanda güzel
Benim sancılarım akşam 9 gibi başladı ben hazırlandım duşumu aldım yattım gece 4 gibi uyandım sancıya uyutmaz olmuştu artık kalktım pilates topunu tv karşısına götürdüm fil. Açtım sonra makyaj yaptım biraz saçlarımı düzleştirirken suyum geldi eşimi kaldırdım sonra hastaneye gittik hazırlanıp 7 de 12.06 da doğdu bebiş pişmanım keşke daha çok bekleseydim
Kızlar muayeneden çıktım şimdi moralim bozuldu kanama alanım 2 cm e çıkmış en son 1 cm di artık geçer temizlenir gözüyle bakıyordu doktor. Canım sıkıldı. Bebek sağlıklı çok şükür progestan vajinada şişlik yaptı diye onu kesti duphaston içicem. Dua edin kızlar artık bu haftaya kadar gelmişken kötü bir olmasın istiyorum
Canım benim canını sıkma kanama alınını kafana takma hiç bebek hissetmesin üzüldüğünü stres yapma. Allah’a sığın inşallah bebeğin sonuna kadar seninle olacak çok şükür o sağlıklı maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Erkek çocuk da çok güzel bir şey ya ben hiç erkek annesi olmayı hayal etmiyordum. Sanki bağ kuramam gibi geliyordu. Ama şimdi oğlumu hiçbir şeye değişmem ahaha cadı kaynanalardan olmamak için elimden geleni yapacağım
Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için
Bu arada 10 gün sonra gel ikili test yapalım şu an 5 cm olmamış doğru sonuç vermez dedi. İkili testin sonucuna göre diğer testlere yönlendirebilirmiş. İnşallah temiz çıkar da gerek olmaz. Hiç fiyat sormak aklıma gelmedi artık gidince öğrenirim sürpriz
Canım benim hiç canını sıkma teste meste bana kalırsa hiç gerek yokmuş benimki cahillik ilk bebek yaptım . İstatistiksel risk hesabı veriliyor ki bunun güvenirliği de %65 tabi labaratuardan laba göre değişir de bebeklerimizi o strese koymak kendimiz o strese girmemiz bana saçma geliyor
Erkek çocuk da çok güzel bir şey ya ben hiç erkek annesi olmayı hayal etmiyordum. Sanki bağ kuramam gibi geliyordu. Ama şimdi oğlumu hiçbir şeye değişmem ahaha cadı kaynanalardan olmamak için elimden geleni yapacağım
İç kuzum günlük 200 ml hakkımız var. Benim canım istese içerim benim kahvenin kokusundan midem bulanıyor. Bulantılarım geçti yani kusma yok ama öğürebiliyorum hala
İç kuzum günlük 200 ml hakkımız var. Benim canım istese içerim benim kahvenin kokusundan midem bulanıyor. Bulantılarım geçti yani kusma yok ama öğürebiliyorum hala