2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
İç kuzum günlük 200 ml hakkımız var. Benim canım istese içerim benim kahvenin kokusundan midem bulanıyor. Bulantılarım geçti yani kusma yok ama öğürebiliyorum hala
Bu muhabbeti farketmeden kahveyi sordum ben de

Rapor almadım canım konularda geri kalıyorum sonra diye ama mümkün olduğunca dinlenicem. Annemlerle de kayınvalidemlerle de farklı şehirlerdeyiz maalesef burada bana yardım edecek kimsem yok evde de kalsam illa ki işler bana bakıyor zaten eşim yardım ediyor yemek dışında gerçi ama yine de yüz yüz olmuyor tabi.
İnşallah sağlıkla geçer canım dediğin gibi

Kızlar hiç kahve içiyor musunuz? Ben 1 aydır hiç içmedim, bir fincan türk kahvesi içsem nolur ki
Ben arada bi içiyorum.çay kahve cok içip cok sağlıklı doğum yapanlara rastladığım için rahatım o konuda

Yok kuzum maalesef rahatlamadım sadece kusmam bitti 17.hafta itibariyle iştahım açıldı
Hadi ya , ben hevesle birşeyler hazırlıyorum canım çekince, sofraya koyup bir kaşık alınca sanki on gündür o yemeği yiyormuşum gibi tiksiniyorum o kaşığı zor yutuyorum tüm yeme hevesim kursağımda kalıyor

Ah geri kalma stresi de fena. Ben dönemi kapattım en son kanamam olunca yerime başka bi öğretmen ayarladılar. Zaten sürekli kanamam olunca raporlu oluyordum müdürde çocuklar geri kalıyor diye kökten çözüm bulmak istiyordu haklı olarak. En son olaydan sonra doktorla da görüştüm hamileliğin süresince rapor veririm dedi. Evdeyim ama her şey dediğin gibi. Bi yardımcı da bulamadım. Annemleri çağırdım şehir dışından işte. Tekrar lise hayatına dönmüş gibi hissediyorum şu an tek fark +1 eşim

İştah açılıyor kuzum merak etme

Ya kızlar bende yediğimi sindiremiyorum sanki kalıyor göğüsümde ya bazen kusuyorum genelde hep şiş geziyorum yani şu sindirememek çok zorluyor aç olsam bile yiyemiyorum sizdede böyle mi acaba ama doktor bana sürekli sebze sebze diyordu haklı sanırım sindirimi kolay ama benimde ne varsa onu yiyordum çalıştığım için ne gelirse ondan birde öyle denicem şuan resmen midem boğazım böyle dolu gibi taş gibi

Canim sende gece wc si çok mu komşular bana test yaptı bicaga oturdum komediydi gece çok wc cikiyorum dedim kesin erkek dedi de sanada sorayim dedim

Canim sende gece wc si çok mu komşular bana test yaptı bicaga oturdum komediydi gece çok wc cikiyorum dedim kesin erkek dedi de sanada sorayim dedim
Hahahahahah aynen canım gece iki kere kesin kalkıyorum ikinciye oflaya puflaya kalkıyorum eşim bile uyanıyor birde açık renk idrar da erkek demekmiş o bende aynen o şekildeydi

Benim yüzümde iltihapli sivilce çıktı hiç ergenlikte bile çıkmadı ama doktor kız dedi bana haftayada kesinlesecek tam olarak
Hadi ya bende de senin gibiyim . Bakalım inşallah hayırlısı olur erkekse haftaya kesinleşir kızlarda biraz daha geç belli oluyormuş sanırım . Bizim oğlan mahrem felan dinlemiyor ya direk kendini tanıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…