2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hadi ya bende de senin gibiyim . Bakalım inşallah hayırlısı olur erkekse haftaya kesinleşir kızlarda biraz daha geç belli oluyormuş sanırım . Bizim oğlan mahrem felan dinlemiyor ya direk kendini tanıttı
Maşallah canım benimkide 2 saniye gösterdi 3. Saniyede kapattı minnosumun şeyini paylaşmak istemiyorum ama 3 cizgi şeklindeydi benimki bariz kız ama şimdi doktor heralde tam emin olmak için bir daha bakalım dedi cuma günü gelmek bilmiyor bana

Aa ben önceki hamileliğinde aldın sandimm aynen en azından şu an bir kaç parça bir şeyim oluyor, taytlar olmazsa hemen gönderir pamuklulara bakarım
Canım taytlar geldi mi? Memnun musun merak ettim
Ben bugün yine giydim benim taytlar hep aşağı iniyor sürekli yukarı çekiştiriyorum naylon gibi ya çok rahatsız oldum sende de aynı mı yoksa acaba ben büyük mü aldım kendime

Kızlar sırf rahatlamak için yazıyorum ara ara hala kasıklarıma sancı gırıyor sızde de var mı

Kızlar sırf rahatlamak için yazıyorum ara ara hala kasıklarıma sancı gırıyor sızde de var mı
Evet bende de var canım alakasız zamanda sancı giriyor (rahatlatmak için demiyorum) daha birkaç gün önce kontrole gittim iyiydi

Evet bende de var canım alakasız zamanda sancı giriyor (rahatlatmak için demiyorum) daha birkaç gün önce kontrole gittim iyiydi
Korkuyorum bir anda girince normal olduğunu söylemişti doktor burdakı kızlae ama ınsan bı endıselenme perileri geliyor

Bende öyle yaptım iki doktoru da yorumları çok iyi diyerek gittim de işte ya ben memnun kalmadım ya da benim gibi memnun kalmayanlar oraya yorumlarda belirtmemiş
Evet boyle de olabiliyor tecrube edip ona gore degistirmek en iyisi. Yeni bir doktor bulmaniza cok sevindim oglunuz da hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin

Yeşil olanı begendim hafif bol gibi ama ilerleyen zamanlarda tam oturur bir de düğmesini dikmemisler siyah olan o kadar sıkıydı ki evdeki hamilelik öncesi giydiğim taytlar gibi bacak kısmı epeyi sıkıydı. Onu iade edicem yeşil kalsın bari dedim çünkü çok araştırdım ama ucuz olan taytlarda da hep deformeler olmuş sürekli sürekli tayt almiyim dedim bir de kumaşını araştırdım sanırım hamilelikten ötürü esnek kumaş olması için o kumaştan yapmışlar. Şimdi yine aynı markanin şardonlu olanlarından sipariş edeyim diyorum. Yeşil olan şardonlu o fena değil çünkü siyah ve grisini de alayım dedim. Defactodan da bir tane siyah kot aldım yeter herhalde kışın bana evden çalışıyorum zaten yetmezse alırım

Korkuyorum bir anda girince normal olduğunu söylemişti doktor burdakı kızlae ama ınsan bı endıselenme perileri geliyor
Ben de öyleyim ama dün daha yoğun oldu sancım. Adet günümdü ondan mı bilemedim. Pazartesi gideceğim içim rahat etsin 2 hafta duramam.

O etkiliyormuymış ki benım adet ağrısı gıbı değilde bıcak saplanır gıbı ama bazen cok sık bazen hıc yok 3 saattır vuruyor bıde hep aynı nokta gezmiyor da ağrı

Kızlar 10. Haftaya girdik. Bı tahmin alabilir miyim

Eklentiler

• IMG_20231028_221934.webp
    24 KB · Görüntüleme: 94
O etkiliyormuymış ki benım adet ağrısı gıbı değilde bıcak saplanır gıbı ama bazen cok sık bazen hıc yok 3 saattır vuruyor bıde hep aynı nokta gezmiyor da ağrı
Arkadaşlarım öyle dedi adet zamanı gelince aynı adet ağrısı oluyordu diye ama ne bileyim insan korkuyor hemencik karnım büyüse hareket etse rahatlarım

I ImaginaryLife canım doktorla görüştüm bugün. İkili test sonucunda risk olması bebeğin down sendromlu olduğunu göstermez, aynı şekilde risk olmaması da down sendromlu olmayacağını göstermez dedi. Bu ikili test sadece fikir veriyor dedi. Nipt testi ücretli olduğu için biz ebeveynlere yaptırın ya da yaptırmayın demiyoruz, tercihi size bırakıyoruz dedi. Yüzde yüz kesin sonuç istiyorsanız yaptırın dedi. Biz eşimle nipt yaptırma kararı aldık. Hatta şimdiki aklım olsa hiç ikili yaptırmazdım direkt nipt yaptırırdım. Doktorların nipt yaptırın demelerini de şöyle yorumladık. Yarın öbür gün bebekte sorun olursa doktorlar bencr sorumluluk almak istemiyor. Onlar biz nipt önermiştik diye sorumluluğu atmak istiyorlar bence. Durum bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…