2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım, gönlünü ferah tut doktorlar da net birşey söylemeden internetten çok şey okuyup kendini kötüye yorma stresin daha da çok artıyor. Arkadaşların da dediği gibi anne karnında tedavi edilebiliyormuş. Allahım sağlıklı doğumlar versin

Penisilin alerjim olduğu için fazla alternatif yok o yüzden klindan 150 mg başlattı doktorum. Ozeldeki doktorum verdi pazar gününden beri kullanıyorum. Dün ağrım o kadar çok olunca serumla verdiler hatta.
Evet canım klindan b sınıfıymış gebelikte güvenilir grup. Canını sıkma ilacını saati saatine hatta dakikası dakikasına al antibiyotik güzel çalışsın. Bakarsın bebeğin alt üriner sisteminde de bu ilaç sayesinde mesanesi normale döner inşallah

Maşallah kuzum helal olsun ben de maalesef kilolu hamile kaldım. Depresyon peşi oldu 73 ile hamile kaldım 70e düştüm en son 72ydim. Bu ara iştahlıyım tartılmıyorum
Ah ben 67 ile hamile kaldım şu an 73üm. Midem aşırı bulandığı için ekmek makarna falan yedim hep ve hiç kusamadım. Doktorum bugün hepsini yasakladı. 1 ay içinde hiç biri yok gerekirse aç kal ama yeme. Aç kalman benim için yemenden daha iyi dedi

Bu yorumunu çikolatalı bisküvi yerken okumam peki ay napalım ne yiyelim faydalı şeyleri bulantıdan yiyemiyoruz ki anca böyle bulantıyı alan kraker ekmek felan

Canım bende diyetisyene gittiğimde ona çıkacağımı sanıp çoraplarımı falan çıkarmıştım ama bana hamileler için önerilmiyor diyip kantara çıkardı. Kendini kötü hissetme nerden bilebilirdin ki. Hem biz bir sürü radyosyana zaten maruz kalıyoruz. Bugün doktorum dedi ki plesenta ve aminyon sıvısı bebekleri koruyor, duruma göre de şekil alıyor. Bence o verilen minicik elektrik ulaşamamıştır. Ağlamak bebişine daha çok zarar verir. Ağlama lütfen İçin ferah olsun

Bu yorumunu çikolatalı bisküvi yerken okumam peki ay napalım ne yiyelim faydalı şeyleri bulantıdan yiyemiyoruz ki anca böyle bulantıyı alan kraker ekmek felan
Deneyerek bulman lazım bu 1 ay içinde dedi hatta et yiyemiyorum hiç. Eti zencefile bulayıp ye zencefil bulantını keser dedi bulantım başladıkça taze zencefilli su içiyorum. Eşim anneme de sıkı sıkı tembih etti ama annem bana zorla kesin karbonhidrat yedirmeye çalışır. En son nasıl yani pilav da mo yok diye durumu sorguluyordu neyse ben temiz beslenmeye niyet ettim arkadaşım süreçten sizi de haberdar ederim

Bende öyleyim zencefilli su içmeye başladım bugün iyi geldiği söyleniyor. Sanki işe yarıyor gibi hafifletti
Onu da deneyeyim, turşu yiyordum bugün mide yanmam olunca onu da yiyemedim. Sakız da iyi geliyordu her yolu denicez artık

Pilav canın çok istiyorsa sana bir önerim var bak metro gibi marketlerde satılır Karacadağ pirinci al kesinlikle bende alacağım onu. Glütensiz ve şeker hastalarına bile öneriyorlar. Bulabilirsen al canım tadı da çok güzel iki üç kaşığı bile seni öyle doyuruyor ki ay nasıl canım çekti şu an

Onu da deneyeyim, turşu yiyordum bugün mide yanmam olunca onu da yiyemedim. Sakız da iyi geliyordu her yolu denicez artık
Turşu ödem yapar diyorlar dikkat et canım her gün yememeye çalış sakızı bugün biraz denedim mentollü ama bugün iyi olduğum gündü. Şiddetli bulantım olduğunda daha iyi anlarım aslında bende

Ben çok pilavcı değilim de annemin bi pilav takıntısı var yıllardır diyet yaparım her seferinde pilavda mı yemeyeceksin der bende basmati de vardı ama yolum düşerse onu da alırım canım dursun evde belli olmaz yiyeceğim tutar belki karacadağ pirincini daha önce hiç duymamıştım bu arada teşekkür ederim tavsiyen için

Oldu aç kalalım tabi ben kötü oluyorum açken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…