2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay kızlar ya doktorumla konuştum normalde diyetisyenler hamileleri o şekilde ölçmüyormuş aklınızda olsun sizin de hiç ama hiç aklıma gelmedi önceden araştırmak.
Doktor dedi ki tek seferlik ve az bir elektrik akımı olduğu için düşük bir ihtimal olumsuz bir şey olması ama bir şey olmaz demedi yani düşük ihtimal demesi bile canımı sıktı.
Diyetisyene de asistanına da çok kızdım şu an bu kadar dikkatsizlik olabilir mi ya.
Kontrole gelmeme gerek var mı dedim şu an yok normal rutin zamanında gelirsin dedi. Dua edin kızlar zaten kanama alanıma üzülüyordum bir de bu eklendi iyice stres oldum nasıl rahatlayacağım bilmiyorum

Canım cihaza çıkınca hemen ölçüm yapılmıyor değerlerinin sabitlenmesi gerekiyor sonra zaten ekranda yuvarlaklar çıkıyor, ölçüm o zaman başlıyor. Senin ölçüm tamamlandı mı ölçüm olmadan cihazdan indin mi hemen?

Ölçüm tamamlandı maalesef işte asistanı ölçtü sonra diyetisyen geldi fark etti biz ölçmüyorduk aslında hamileleri dedi

Tecrübeli annişler Yataş juno yatak hakkında ne düşünüyorsunuz gerek var mı sizce
Canım bana biraz pahalı geldi ama babynest'in biraz sert olması lazım bebeğin gömülmemesi lazım içine o açıdan baya sağlıklı görünüyor. Eğer gezerek alışveriş yapma şansın varsa önce dokusunu ve sertliğini inceleyip belki muadilini bulabilirsin. Yaklaşık 6/7 ay kullanılacak bir şey bu arada aklında bulunsun eğer çok istersen de ikinci elini bulabilirsen o şekilde almanı önerebilirim

Ölçüm tamamlandı maalesef işte asistanı ölçtü sonra diyetisyen geldi fark etti biz ölçmüyorduk aslında hamileleri dedi
Çok ufak bi elektrik akımı vücudu dolaşıp geri geliyor.Yağ,kas,su dokularından akımın geçme hızı belirleniyor.O ufak elektrik akımının da tek seferde bi zararı olmaz bence endişelenme ,kendini üzme.

Kızlar 2 li testin sonuçları kaç günde çıkıyor ? Aynı gün çıkan var mı ?

Teşekkür ederim kuzum muadili olduğunu bilmiyordum sadece bu markada var sanıyordum biraz araştırmak lazım o halde, daha uygun fiyatlısını bulabilirsek mantıklı demek ki bebiş için

Merhaba arkadaşlar bende mayıs annesiyim hamileligimin 5. Haftasından beri kanamam vardı. Hematom alanım çok büyüktü düşük riskim vardı. 2 aydır sürekli yatıyordum. Dün 12+2 de kontrolümde doktorum bebekte mesane buyumesi olduğunu söyledi ikili test önerdi ve perinatolojiye yönlendirdi. Bende bugün sehir hastanesine gittim ikili test için. Doktor mesane büyümesini gördü 22.8 mm dedi sanırım tam anlayamadım doktora söyledi orda. İkili test için ölçüm yaptı burun kemiğini falan gördü. Kan verdim perinatoloji için haftaya gün aldım geldim. Ama içim içimi yiyor suanda netten baktım genişleme çok büyük sanırım. Neden olur ne olur hiç yorum yapmadı 2 doktorda. Haftaya kadar nasil durucam bilmiyorum. Bilgisi olan var mı acaba. Fetal megasistis mis bunun adı sanırım.

kızlar valla bulantı ilacı ne kadar harika bir şeymiş dün bittiği için almayı unuttum ve gece içememiştim bugün hep tetikte gezdim çok birşey yiyememiş olmama rağmen az önce kustum ilk defa bu kadar nefret ediyorum kusmaktan şimdi sizde 13 haftada devam ediyor diyorsunuz ne zaman biticek bu acaba

Canım genelde 2. trimesterda biter bu belirtiler. O yüzden hamileliğin balayı derler ikinci üç aylık döneme. Ama bünyeden bünyeye değişiyor. Bazen doğuma kadar devam edebiliyor belli olmuyor. Umarım seninki ikinci trimesterda bitenlerden olur

Bilgim yok canım çok geçmiş olsun inşallah kolay çözülür bi durumdur. Doktorların ikisininde hiç bi açıklama yapmaması sinir bozucu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…