2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Teşekkür ederim canım elektrik elektronik mühendisi Profesör tanıdık vardı ona sorduk artık, eşim gelince anlatırken bir posta da o zaman ağladım, eşim de içim rahat etsin diye soralım dedi, o da benzer şeyler söyledi sıkıntı olmaz dedi inşallah olmaz sağolun destekleriniz için

Çok geçmiş olsun canım. Bebeklerle alakalı ne olursa hemen araştırıyorum..
Bu mesane genislemesine de bakmak istedim.

Kadinlar külübündede bu konunun benzerleri acılmış.

Onları inceledin mi ?

Bi bak istersen.

İnsallah bir an evvel çozume kavusur saglikla dogar bebegin sana dua edeceğim.

Ben yerinde olsam bir daha o diyetisyene gitmem bu kadar dikkatsizlik olamaz, tabi senin kararın ama ben bir daha o kişiye güvenemezdim

Baktim canım bakmaz olur muyum. Doktordan geldiğimden beri bütün konuları doktor videolarını makaleleri hepsini inceledim. Olumlu olan da var olumsuz olanda. Benim durumum umarım güzel olur. 3 yil önce de yine 12. Haftada anensefali teşhisiyle Bi gebeligim sonlandirilmisti. Sonrasinda Çok zor gebe kaldım zaten. Bunu da kaybedersem yıkılırım Allah razı olsun kimin duası kabul olur bilinmez çok çok üzgünüm

Bu arada boyle sorun yaşayıp düzelenlerde çok olmuş. Ne olur çok fazla kendinizi strese sokmayın. Belki sizinkide düzelir.

Genelde erkek bebeklerde oluyormus.
Çinsiyeti belli mi ?

Ve bu rahatsızlığı nasil farkettiniz.
Normal bir muayenede görü üyor mu yoksa ayrintılida mı gördüler.

Ben yerinde olsam bir daha o diyetisyene gitmem bu kadar dikkatsizlik olamaz, tabi senin kararın ama ben bir daha o kişiye güvenemezdim
Gitmeyeceğim zaten canım aynen, burnumdan geldi güya sağlıklı besleneyim dikkat edeyim derken keşke sağlıksız beslenseydim de bu kadar üzülmeseydim insan bilemiyor işte bir anlık boşluğuma geldi benim de. İnsan uzmana da güvenemeyecekse kime güvenecek dimi

İnşallah öyle olur düzelir geldiğimden beri ağlıyorum. cinsiyeti belli değil bisey demediler. Normal ultrason muayenesinde farkedildi.

Canım internette bir kaç çalışma okudum makale gibi bir bak sende istersen. 14. Haftasında mesanesi geniş gebeyle çalışmışlar , haftalık kontrol etmişler mesane gerilemiş normal bir bebeğinki kadar olmuş boyutu. Üzülme canını sıkma Allah’a güven ona teslim ol içini ferah tut bebek senden çok etkileniyor , umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın rakamlara çok takılma belki yanlış duydun 22.8 değil 2.28 dir belki onların ölçtüğü birim farklıdır onu düşünüp canını sıkma lütfen

Kesinlikle birde diyetisyen bu güya sağlıkçı sözüm ona, birde gebe olduğundan da haberi var. Yani sen hamilesin diye sana daha dikkatli daha temkinli davranması gerekirken bence büyük bir hata. Neyse ben bu tarz şeylerde zararın neresinden dönsem kardır gözüyle bakıyorum belki de bu olay sayesinde diyetisyenin yapacağı daha büyük bir yanlıştan kurtulmuş oldun

Çok üzgünüm canım dualarım seninle inşallah sağlıkla alacaksın kucağına ona güvenmekten inanmaktan bir an bile vazgeçme. Dilerim herşey senin evladın ve ailen için güzel olur

İnşallah öyle olur düzelir geldiğimden beri ağlıyorum. cinsiyeti belli değil bisey demediler. Normal ultrason muayenesinde farkedildi.
Ağlama canım benim tabi böyle demesi zor kesinlikle ama bebeğin hissediyor üzüldüğünü o da üzülüyor hepimiz sana dua edelim inşallah normal değerlerine döner Allah’ın izniyle

Canım dualarım seninle, stres yapma inşallah her şey düzelecek sağlıkla kavusacaksin yavruna

İnşallah inşallah canım. Kimse bi yorum yapmayınca insan daha çok kuruyor kafasında

İnşallah inşallah canım. Kimse bi yorum yapmayınca insan daha çok kuruyor kafasında
Canım benim doktorların bazıları ne olumlu ne olumsuz yorum yapmak istemiyor çünkü bazen öyle bir vaka görmemiş oluyor bazen o konuda zayıf hissediyorlar bazen durumu bile anlamıyorlar öyle bir hasta görmemiş bilmemiş oluyorlar bu durumda senin durumunun gidişatı hakkında yorum yapamıyorlar. İyi bir şey dese düzelir veya mesaneye bir işlem yapılabilir gibi bir şey söylese o konuda uzman olması gerekir ki anne karnındaki bebeğe işlemleri çok ultra kişiler yapabilir ben konyadayım burda fetüs işlemlerini tıp fakültesinin ana bilim dalı Uzmanı yapıyor mesela o tarz bir doktora gitseydin sana derdi canını sıkma takip edicez düzelmezse eğer veya Allah korusun büyümeye devam ederse fetüse gereken işlemi yapıp normale getireceğiz diyebilir ki artık anne karnındaki bebeklere o kadar fazla işlem yapılıyor ki işinin Uzmanı tarafından. Canını sıkma doktorların yorum yapmamış olması onların eksik olduğunu veya o vakayı hiç görmediğini gösteriyor bence . Sen gönlünü ferah tut bak gör buraya yazacaksın normale döndü diye inşallah sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına

Doğru söylüyorsun canım. Mesela ben özelde bi doktora gidiyordum dün muayene oldum doktor büyüme olduğunu anlamadı. Mesanede bi yuvarlak var olmaması gerek aslında dedi. Perinatologa yönlendirdi. Sonra ben sehir hastanesine gittim hem ikili test yaptiriyim hemde bide ona muayene olayım dedim öyle öğrendim. Bu arada cumadan beri idrarda yanma agri falan çekiyorum idrar yolu enfeksiyonu yüzünden. Böyle ağrım hiç olmamıştı. Antibiyotik tedavisi başlandı. Ona da endise ettim bebege dokunmaz inşallah diye. 5. Haftadan beri zaten aşırı kanamalarim vardı hep kaybetme korkusu ile geçti şimdi bide bu o kadar üzüldüm ki.

Canım hangi antibiyotiği verdiler ? Şehir hastanesindeki doktor mu başlattı antibiyotiğe? İnşallah bebeğe dokunmaz canım doktor verdiyse bebeğe zararı yoktur inşallah bol bol su iç canım o enfeksiyonu atar inşallah vücudunun hamile olmasan maydonoz kaynat iç derdim de maalesef zararlı Allah korusun

Penisilin alerjim olduğu için fazla alternatif yok o yüzden klindan 150 mg başlattı doktorum. Ozeldeki doktorum verdi pazar gününden beri kullanıyorum. Dün ağrım o kadar çok olunca serumla verdiler hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…