2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar benimde ikili testim normal çıktı İkinci kese muhabbetini hatırlayan arkadaşlar vardır belki benim kese bebişimle birlikte büyümeye devam ediyor Doktor böyle bi durum kitaplarda da yok yapacak bir şeyimiz yok doğuma kadar. Bebek sağlıklı bu keseyi kafaya takmayacağız diyerek içimi rahatlattı. Kanama alanımında geçtiğini söyledi ama ilaçlarımı kesmedi sadece 1 doz azalttı Sanırım tehlikem tam geçmemiş olacak ki yürüyüşe izin vermedi belki 15 dk çok yavaş yürüyebilirsin dedi. Zaten rapora devam ediyoruz Bu arada cinsiyeti gördü ama doktor kazı kazan gibi şeyle açıklıyor videolarında görmüştüm. Parti yapsak mı acaba dedi sonra neyse sonraki randevuda yaparız dedi ve açıklamayı erteledi

Turşu ödem yapar diyorlar dikkat et canım her gün yememeye çalış sakızı bugün biraz denedim mentollü ama bugün iyi olduğum gündü. Şiddetli bulantım olduğunda daha iyi anlarım aslında bende
Yaa ben yemedigim kadar kornişon yiyorum 3. Kavanozuma geçtim 2 hafta içinde, canım sürekli istiyor

İnşallah öyle olur düzelir geldiğimden beri ağlıyorum. cinsiyeti belli değil bisey demediler. Normal ultrason muayenesinde farkedildi.
Üzme canım kendini. Benim bir arkadaşımın da çocuğunda böbreklerinde sorun var dediler hep hamileliğin kaçıncı haftası başladı hatırlamıyorum da doğduktan sonra da kontrollere devam ettiler 2 yaşında falan tamamen düzeldi hiçbir operasyon olmadan. Allah’ın izni ile senin de tez zamanda geçer gider inşallah çok zor bir şey biliyorum ama düşünüp stres olsan da değiştiremiyorsun boşuna üzüldüğünle kalıyorsun. Güzel haberler alırsın inşallah

Seninkiler bilgili ve ilgiliymiş canım ne güzel benimkiler böyle özensiz davrandı işte ben de kendimi suçladım ama dediğin gibi nereden bilecektim
Biraz daha iyiyim şimdi düşünmemeye çalışıyorum artık, umarım bir şey olmamıştır dediğin gibi teşekkür ederim desteğin için

Canım bendede idararda enfeksiyon çıktı ama benim doktor antibiyotik için erken haftalar yazmış toz birşey verdi o geçiriyormuş henüz alamadım bi kaç güne alıp başlayacağım bilemedim her doktor kendine göre uyarlıyor sanırım

Erkek pipi turizm gururla sunar
Erkek anneleri atak yaptı hadi bakalım hayırlı olsun ikinci oğluşun
Her şeyin iyiye gitmesine çok sevindim tamamen normale de dönersin inşallah bir dahaki kontrolde yaa doktorun parti yapması da ne güzelmiş eğlenceli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…