- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Bir kaç hafta önce bir kere markette gördüm Allah'tan evde vardı ama hazır tursuydu yemek istememiştim sonra dayanamadım yedim, etrafımdaki aile akrabalar falan sağ olsunlar bana da kurmuşlar onlar verdikçe yedimAynı şeyleri yaşadım yemek konusunda yoksa seninde mi kız geliyoyada vücudumuz bunlara ihtiyaç duyuyor benimde dün burnuma turşu kokusu geldi bir anda ama nasıl güzel.. evde vardı yedim rahatladım
Bende de arada geliyor canım bende korktum bugun bı ıdrar testi vericemGünaydın kızlar.
Birkac gündür sürekli sarımsı bir akıntı geliyor. Surekli iç camasirimi degistirme ihtiyacı duyuyorum. Sizce neden olabilir? Mantar falan olmuşumdur diye korkuyorum. Doktor randevuma daha var maalesef :/
Bende sürekli geliyor. Iç çamaşırı değiştiriyorum 5 dakika sonra bakıyorum yine gelmişBende de arada geliyor canım bende korktum bugun bı ıdrar testi vericem
Aa yok benim öyle bi durum yok 3 4 güne bır defa siz hemen bı acile gıdıp ıdrar testı verın enfeksiyon olabılır belirtisiniz var mıBende sürekli geliyor. Iç çamaşırı değiştiriyorum 5 dakika sonra bakıyorum yine gelmiş
Karnımda şişlik ve sancı var ara sıra. Ama akıntı kötü kokulu değil kasinti da yok gibi. Acildeki kadin doğumcu çok kötüydü mecbur birkac gün bekleyeceğim randevuya kadar :/Aa yok benim öyle bi durum yok 3 4 güne bır defa siz hemen bı acile gıdıp ıdrar testı verın enfeksiyon olabılır belirtisiniz var mı
Karnımda şişlik ve sancı var ara sıra. Ama akıntı kötü kokulu değil kasinti da yok gibi. Acildeki kadin doğumcu çok kötüydü mecbur birkac gün bekleyeceğim randevuya kadar :/
Aslında geçen hafta acillik olmuştum ve o zaman da akıntım vardi. Kan aldılar, kanda hiçbir şey çıkmadı. Enfeksiyon olsa kan değerlerine yansırdı diye düşünüyorum sizce?Enfeksiyon çok az boyuttaysa doktor antibiyotik önermiyor.
Bana dediki
Eğer kaşıntı varsa ve akıntıda kötü bir koku varsa renk yeşile benziyorsa ancak o zaman enfeksiyon ilacina başlayabiliriz.
Diğer sarımsı akıntılar normal hamilelik akıntılarıdır.
Her hamilede olur vucud yapısına göre fazl ve ya az olur.
Rahmi korumak için içerde sürekli bir çalışma vardır.
o akıntıların sebebi bu.
Yani temizlik içinmiş
Bendede 3 hafta evvel idrar tahlilinde az bi enfeksiyon cikmişti. Ondan bir hafta sonra
idrar kültürü yapalım dediler.
Ben o ara bol bol su içtim.. su enfeksiyonu atarmış.
Sonra Kültürde üreme görülmedi.
Ve enfeksiyonda geçmişti.
Ben de günde iki kez falan çamaşır değiştiriyorum günlük ped alerji yapıyor takamıyorum. Sarımsı sümüksü bir akıntı geliyor. Ama kaşıntı koku yok sık idrara çıkma yok o yüzden ben normal diye düşündüm. Bir de ben hormon ilacı kullanıyorum o da sebep oluyordur diye düşünüyorum.Bende sürekli geliyor. Iç çamaşırı değiştiriyorum 5 dakika sonra bakıyorum yine gelmiş
Canını sıkma bende de oluyor gayet normalKızlar içimi bir nebze olsun rahatlattınız. Hamile halimle de mantar, enfeksiyon gibi bir şeyle uğraşmak istemiyorum açıkçası
Progesteron mu kullanıyorsun canım bende vajinal alıyorumBen de günde iki kez falan çamaşır değiştiriyorum günlük ped alerji yapıyor takamıyorum. Sarımsı sümüksü bir akıntı geliyor. Ama kaşıntı koku yok sık idrara çıkma yok o yüzden ben normal diye düşündüm. Bir de ben hormon ilacı kullanıyorum o da sebep oluyordur diye düşünüyorum.
sen hangi bölümdesin kuzuAa ben de üniversite çalışıyorum :)
Benim doktorumda aynen böyle söyledi. Kaşıntı kötü koku yoksa ve yeşil değilse problem değil dedi.Enfeksiyon çok az boyuttaysa doktor antibiyotik önermiyor.
Bana dediki
Eğer kaşıntı varsa ve akıntıda kötü bir koku varsa renk yeşile benziyorsa ancak o zaman enfeksiyon ilacina başlayabiliriz.
Diğer sarımsı akıntılar normal hamilelik akıntılarıdır.
Her hamilede olur vucud yapısına göre fazl ve ya az olur.
Rahmi korumak için içerde sürekli bir çalışma vardır.
o akıntıların sebebi bu.
Yani temizlik içinmiş
Bendede 3 hafta evvel idrar tahlilinde az bi enfeksiyon cikmişti. Ondan bir hafta sonra
idrar kültürü yapalım dediler.
Ben o ara bol bol su içtim.. su enfeksiyonu atarmış.
Sonra Kültürde üreme görülmedi.
Ve enfeksiyonda geçmişti.
Sanki bazen hafif yeşilimsi gibi ya da zamanla o hale dönüyor.Benim doktorumda aynen böyle söyledi. Kaşıntı kötü koku yoksa ve yeşil değilse problem değil dedi.
6 haftadır falan progesteron kullanıyordum vajinal olarak canım ama vajina girişinde şişlik yaptı bir haftadır duphaston kullanmaya başladım oral olarak alıyorum ama akıntı devam ediyor hala.Progesteron mu kullanıyorsun canım bende vajinal alıyorum
Yabancı dillerdeyim canım ben, İngilizce branşımsen hangi bölümdesin kuzu
ay çok güzel, lisede ben de ingilizce istiyordum ama nasip olmadı. be nde biyolojideyim şimdi. ne güzel meslektaş çıktıkYabancı dillerdeyim canım ben, İngilizce branşım
Tabi bi idrar ver bakılsın için rahat eder ama okadar dert etme normal durum gibi görünüyor. Tabi akıntı bazen yeşile dönüyorsa o başkaSanki bazen hafif yeşilimsi gibi ya da zamanla o hale dönüyor.
Ben biraz takıntılıyım ne yazık ki sağlık konularında. Gece bunu dert ettiğimden uyuyamadim
Canım sen naptın dün verdin mi kanıay çok güzel, lisede ben de ingilizce istiyordum ama nasip olmadı. be nde biyolojideyim şimdi. ne güzel meslektaş çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?