2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aynı şeyleri yaşadım yemek konusunda yoksa seninde mi kız geliyo yada vücudumuz bunlara ihtiyaç duyuyor benimde dün burnuma turşu kokusu geldi bir anda ama nasıl güzel.. evde vardı yedim rahatladım
Bir kaç hafta önce bir kere markette gördüm Allah'tan evde vardı ama hazır tursuydu yemek istememiştim sonra dayanamadım yedim, etrafımdaki aile akrabalar falan sağ olsunlar bana da kurmuşlar onlar verdikçe yedim midem çok yanınca yiyemiyorum ama onun haricinde hep turşucu oldum

Son düzenleme:
Bende de arada geliyor canım bende korktum bugun bı ıdrar testi vericem

Bende sürekli geliyor. Iç çamaşırı değiştiriyorum 5 dakika sonra bakıyorum yine gelmiş
Aa yok benim öyle bi durum yok 3 4 güne bır defa siz hemen bı acile gıdıp ıdrar testı verın enfeksiyon olabılır belirtisiniz var mı

Aa yok benim öyle bi durum yok 3 4 güne bır defa siz hemen bı acile gıdıp ıdrar testı verın enfeksiyon olabılır belirtisiniz var mı
Karnımda şişlik ve sancı var ara sıra. Ama akıntı kötü kokulu değil kasinti da yok gibi. Acildeki kadin doğumcu çok kötüydü mecbur birkac gün bekleyeceğim randevuya kadar :/

Karnımda şişlik ve sancı var ara sıra. Ama akıntı kötü kokulu değil kasinti da yok gibi. Acildeki kadin doğumcu çok kötüydü mecbur birkac gün bekleyeceğim randevuya kadar :/

Enfeksiyon çok az boyuttaysa doktor antibiyotik önermiyor.
Bana dediki

Eğer kaşıntı varsa ve akıntıda kötü bir koku varsa renk yeşile benziyorsa ancak o zaman enfeksiyon ilacina başlayabiliriz.

Diğer sarımsı akıntılar normal hamilelik akıntılarıdır.
Her hamilede olur vucud yapısına göre fazl ve ya az olur.

Rahmi korumak için içerde sürekli bir çalışma vardır.
o akıntıların sebebi bu.
Yani temizlik içinmiş

Bendede 3 hafta evvel idrar tahlilinde az bi enfeksiyon cikmişti. Ondan bir hafta sonra
idrar kültürü yapalım dediler.
Ben o ara bol bol su içtim.. su enfeksiyonu atarmış.

Sonra Kültürde üreme görülmedi.
Ve enfeksiyonda geçmişti.

Aslında geçen hafta acillik olmuştum ve o zaman da akıntım vardi. Kan aldılar, kanda hiçbir şey çıkmadı. Enfeksiyon olsa kan değerlerine yansırdı diye düşünüyorum sizce?

Bende sürekli geliyor. Iç çamaşırı değiştiriyorum 5 dakika sonra bakıyorum yine gelmiş
Ben de günde iki kez falan çamaşır değiştiriyorum günlük ped alerji yapıyor takamıyorum. Sarımsı sümüksü bir akıntı geliyor. Ama kaşıntı koku yok sık idrara çıkma yok o yüzden ben normal diye düşündüm. Bir de ben hormon ilacı kullanıyorum o da sebep oluyordur diye düşünüyorum.

Kızlar içimi bir nebze olsun rahatlattınız. Hamile halimle de mantar, enfeksiyon gibi bir şeyle uğraşmak istemiyorum açıkçası

Progesteron mu kullanıyorsun canım bende vajinal alıyorum

Benim doktorumda aynen böyle söyledi. Kaşıntı kötü koku yoksa ve yeşil değilse problem değil dedi.

Benim doktorumda aynen böyle söyledi. Kaşıntı kötü koku yoksa ve yeşil değilse problem değil dedi.
Sanki bazen hafif yeşilimsi gibi ya da zamanla o hale dönüyor.
Ben biraz takıntılıyım ne yazık ki sağlık konularında. Gece bunu dert ettiğimden uyuyamadim

Sanki bazen hafif yeşilimsi gibi ya da zamanla o hale dönüyor.
Ben biraz takıntılıyım ne yazık ki sağlık konularında. Gece bunu dert ettiğimden uyuyamadim
Tabi bi idrar ver bakılsın için rahat eder ama okadar dert etme normal durum gibi görünüyor. Tabi akıntı bazen yeşile dönüyorsa o başka

gulumsebebek dün seninle konuşmuştuk dimi fetal dna için. dün akşam gittim. önce uzman hekimle görüştürdüler. hekim muayene etmedi ama bilgilerimi falan sordu işte yaşım, babanın yaşı, ailede kromozomal hastalık bilgisi, ikiz gebelik vs durumu, gebelik geçmişim gibi. sonra bana fetal dna testini baştan sona anlattı. bütün laboratuvarlar zaten o temel kromozomlara bakıyormuş (21,18 ve 13 galiba ve cinsiyet kromozomlarındaki anomaliler). eğer bu temel kromozomlarda bir sorun varsa yüzde 99 sonuç çıkıyormuş, o zaman da amniyosentez öneriyorlarmış. fetal dna testi aslında kime amniyosentez yapıcaz kime yapmıcaz diye karar verme testi gibi bişeymiş. bir de ekstra o 70 ya da 86 hastalık dedikleri delesyonlara bakılıyormuş ama o delesyonlar olduğunda zaten genellikle bebek yaşamıyormuş. o yüzden fetal dna testinde o hastalıkların oranları daha az görünüyormuş. bence 70 ya da 86 hastalık bakıyoruz dedikleri biraz göz boyama gibi çok da önemli değil.

bu arada yaşım 33 ve oradaki doktor bana altını çize çize yaş için riskli grupta olmadığımı söyledi. diğer annelerden endişe eden varsa haberiniz olsun. hekimle görüştük sonra da kan alma işlemi oldu. 7 güne çıkar dediler. ortamı falan baya temizdi. benim içime sindi genel olarak. fiyat olarak da 7500e indiler son olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…