- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Çubuk krakerden tiksindim ben ya göresim gelmiyor onu artıkBol çubuk krakerle atlatmaya çalışıcazbu sefer erkek mi acaba kızlardan farklı geçiyorsa
8 haftada başladı canım maalesef hala devam ediyor bazı şeylerden tiksindim o saydıklarım sadece bir kaçıydı bende de bebiş var 2 yaşında altı bağlanıyor evet o konuda da zorlanıyorum ama özellikle temizlik maddelerinin kokusu beni benden alıyorSeninki çok daha ileri boyuttaymış bide uzun zamandır var sanırım dimi. ben kötü kokuya duyarlıyım tuvalet bebeğimin altını değiştirirken gelen koku en çok öğürten şeyler
Bende öyleyim onu da değiştirmeyi düşünüyorum sende değiştir belki faydası olur şampuanımdan tiksindim onu değiştirdim daha sade bi kokulu aldım şuan iyi gibiyim verneli de değiştiricem işe yarar umarımEşim bana hep çok yumuşatıcı dokuyorsun çok kokuyor diye kızardı bana mis mis gelirdi o koku, şu an kıyafetlerimi giyince yumuşatıcı kokusundan midem bulanıyor, evin içine çamaşır teline astiysak camasiri o odaya giremiyorum yumuşatıcı kullanımını azalttım ama en ufak şekilde bile olsa koku hassasiyetim çok fazla
Ay hadi inşallah bi kızım var bide oğlum olsun isterimBol çubuk krakerle atlatmaya çalışıcazbu sefer erkek mi acaba kızlardan farklı geçiyorsa
Allah razı olsun canım bide günlük kirli bezlerini her sabah eşime attırıyorum. Bezlerin çöp kapağını her açtığımda her sabah bi öğürme hali alıyor midem kalkıp iniyorGeçtiğimiz günlerde yeğenimin altını değiştirdiler çok başka bir odada ben mutfaktan aldım kokuyu ve çok kötü oldum, seni hiç düşünemedim canım Allah yardımcın olsun
evet sendeki her kokuya hassasiyet daha ileri boyut ve bayadır sürmüş inşallah biran önce geçer de rahat ederiz artık8 haftada başladı canım maalesef hala devam ediyor bazı şeylerden tiksindim o saydıklarım sadece bir kaçıydı bende de bebiş var 2 yaşında altı bağlanıyor evet o konuda da zorlanıyorum ama özellikle temizlik maddelerinin kokusu beni benden alıyor
Değişmiyor mu acildeki doktorlarKarnımda şişlik ve sancı var ara sıra. Ama akıntı kötü kokulu değil kasinti da yok gibi. Acildeki kadin doğumcu çok kötüydü mecbur birkac gün bekleyeceğim randevuya kadar :/
İnşallah kuzum inşallah bi 16 haftalık olsak belki rahat ederiz ama erkek bebişse benim oğlumda doğuma kadar sürdü sezeryana alındım dikiş atılırken bile ameliyathane kokusundan bi yandan kusuyordum bi yandan dikiş atıyorlardıAy hadi inşallah bi kızım var bide oğlum olsun isterim
Allah razı olsun canım bide günlük kirli bezlerini her sabah eşime attırıyorum. Bezlerin çöp kapağını her açtığımda her sabah bi öğürme hali alıyor midem kalkıp iniyor
evet sendeki her kokuya hassasiyet daha ileri boyut ve bayadır sürmüş inşallah biran önce geçer de rahat ederiz artık
Benim evin yakınındaki özelde değişmiyor bildiğim kadarıyla gece doktoru hep aynı.Değişmiyor mu acildeki doktorlar
Valla ben de bilmiyorum hayatım umarım hemen geçer insanın yaşam kalitesini düşürüyorEvde bebeğimle beraber yiyoruz o var diye çok yağlı yapamıyorum. Sabah patatesli yumurta yedirdim kendimde aynını yedim niye böyle oluyor anlamıyorum
Çok sert düştüysen bi git baktır kuzum için rahatlasınKızlar az önce düştüm. Bebeğim uyuyor kapı çarpacaktı sıçramasın korkmasın diye koştum o sıra halı kaydı yere kapaklandım. Karnıma filan darbe almadım dizlerimin üstüne düştüm ama ani yada ters hareketten şuan belim ve sırtım ağrıyor kasıklarımda bişey yok. Yine de bi gitmelimiyim doktora biraz bekleyim mi
karnına darbe gelmemiş inşallah bişey yoktur ama ağrın varsa bi görün bence ya da mesaj atKızlar az önce düştüm. Bebeğim uyuyor kapı çarpacaktı sıçramasın korkmasın diye koştum o sıra halı kaydı yere kapaklandım. Karnıma filan darbe almadım dizlerimin üstüne düştüm ama ani yada ters hareketten şuan belim ve sırtım ağrıyor kasıklarımda bişey yok. Yine de bi gitmelimiyim doktora biraz bekleyim mi
O kokuyu seviyorum diye bir sürü almıştımBende öyleyim onu da değiştirmeyi düşünüyorum sende değiştir belki faydası olur şampuanımdan tiksindim onu değiştirdim daha sade bi kokulu aldım şuan iyi gibiyim verneli de değiştiricem işe yarar umarım
Doktoruna bir mesaj at istersen canım, bebek çok içeride büyük bir darbe almadigin sürece sorun olmaz bence ama en azından drla konuştuktan sonra için de rahat ederKızlar az önce düştüm. Bebeğim uyuyor kapı çarpacaktı sıçramasın korkmasın diye koştum o sıra halı kaydı yere kapaklandım. Karnıma filan darbe almadım dizlerimin üstüne düştüm ama ani yada ters hareketten şuan belim ve sırtım ağrıyor kasıklarımda bişey yok. Yine de bi gitmelimiyim doktora biraz bekleyim mi
Ben de tuzlu, baharatlı, ekşi şeyleri seviyorum. Kornişonsuz günüm geçmiyorBen de kusmaya devam ediyorum kızlar her sabah rutin kusuyorum zaten alıştım ona ama dün akşam da kustum mesela. Koku kaynaklı öğürmelerim de çok oluyor. Bulantı hapı hiç kullanmadım acaba kullansam mı diyorum. Normal yemek yiyemiyorum hala, yemek yapmak işkence gibi zatentatlı olan hiçbir şeyi yiyemiyorum muz bile, çok ilginç normalde çok severdim tatlıyı. Tuzlu ve ekşi şeyler iyi geliyor mideme. Bir de karbonhidratlar işte
Canım yakınsa git için rahatlar en kotu bır dusuk onleyıcı iğne falan vurur rahatlrsınKızlar az önce düştüm. Bebeğim uyuyor kapı çarpacaktı sıçramasın korkmasın diye koştum o sıra halı kaydı yere kapaklandım. Karnıma filan darbe almadım dizlerimin üstüne düştüm ama ani yada ters hareketten şuan belim ve sırtım ağrıyor kasıklarımda bişey yok. Yine de bi gitmelimiyim doktora biraz bekleyim mi
Ben uzun zamandır Prilam kullanıyorum yatmadan 2 tane olacak şekilde, yüzde yüz yok etmiyor ama hayatı biraz daha yaşanır kılıyorBen de kusmaya devam ediyorum kızlar her sabah rutin kusuyorum zaten alıştım ona ama dün akşam da kustum mesela. Koku kaynaklı öğürmelerim de çok oluyor. Bulantı hapı hiç kullanmadım acaba kullansam mı diyorum. Normal yemek yiyemiyorum hala, yemek yapmak işkence gibi zatentatlı olan hiçbir şeyi yiyemiyorum muz bile, çok ilginç normalde çok severdim tatlıyı. Tuzlu ve ekşi şeyler iyi geliyor mideme. Bir de karbonhidratlar işte
İçin rahat etmesi adına bence bi görün canım.bişey olmamıştır ama için içini yicekse bi gözükmen senin icin iyi olurKızlar az önce düştüm. Bebeğim uyuyor kapı çarpacaktı sıçramasın korkmasın diye koştum o sıra halı kaydı yere kapaklandım. Karnıma filan darbe almadım dizlerimin üstüne düştüm ama ani yada ters hareketten şuan belim ve sırtım ağrıyor kasıklarımda bişey yok. Yine de bi gitmelimiyim doktora biraz bekleyim mi
Çok geçmiş olsun kuzum. Karnına darbe almadıysan o kısımda ağrı da yoksa bence endişelenecek bir şey yoktur.Kızlar az önce düştüm. Bebeğim uyuyor kapı çarpacaktı sıçramasın korkmasın diye koştum o sıra halı kaydı yere kapaklandım. Karnıma filan darbe almadım dizlerimin üstüne düştüm ama ani yada ters hareketten şuan belim ve sırtım ağrıyor kasıklarımda bişey yok. Yine de bi gitmelimiyim doktora biraz bekleyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?