- 5 Mayıs 2023
- 8.621
- 10.158
- 178
Şu nerdeyse bütün kvler öküz gibiYok kız nerde öyle düşünceli insan değilll![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu nerdeyse bütün kvler öküz gibiYok kız nerde öyle düşünceli insan değilll![]()
He ya eşim diyo ki kendin kadar cikarmissinHiç anasına çekmemiş![]()
Benimki 3. gün ve 7. gün çağırdı canım sonra 15. günde gidicez. Bazıları da 5. Gün 10. Gün olarak çağırıyor.Kızlar doğumdan sonra gelen çocuk doktoru 5.gün kontrole çağırdı sizler hep 3.gün gittiniz diye kalmış hafızamda. Çok bi fark olmaz dimi zaten dün doğdu 3.gün yarın oluyor o şekilde sayıyoruz dimi![]()
Ben başta olcuyordum süreyi 10 15 dk arasıydi sonra huyunu öğrenince ölçmez oldum.. benim 3.gun mu 5.gun mu doğum kilosuna gelmisti. Taktik memeniz orta sertlikte olsun sonuna kadar emzirin benim başta taş gibiydi sagiyordum biraz öyle emziriyordumBenim sadece geceleri öyle oluyor uyumak bilmiyor dalamıyor ama gündüz sorun olmuyor acaba gece mi sütüm azalıyor anlamadım. Ben kabız olmayayım diye doğru düzgün yemek de yemiyorum sürekli begonyanın hoşafını içip tanelerini yiyorum ama öyle aman aman sütüm yok. Göğüs uçlarım da yara tabi süt çıkışlarının bazıları tıkalı kabuk bağladığı için ondan mı bilemedim. Lohusa şerbeti ben de deneyeyim bakalım
Yemek yemeyip kilo veremeyen bir ben varım heralde5 kilo verdim sadece
Bir göğüste kaç dk tutuyorsun canım? Taktik ver bize debenim kız 7. gün doğum kilosuna döndü daha, ödemi gidince 250 gr kadar zayıflamıştı hastaneden çıkarken.
Yok kuzum bu gün 1. Gününüz yarın 2 pazartesi 3. Gününüz.Kızlar doğumdan sonra gelen çocuk doktoru 5.gün kontrole çağırdı sizler hep 3.gün gittiniz diye kalmış hafızamda. Çok bi fark olmaz dimi zaten dün doğdu 3.gün yarın oluyor o şekilde sayıyoruz dimi![]()
Bizimki iki üç saat durmadan ağliyor ne yapacam bilmiyorumYaa çok geçmiş olsunbizimki de ikiniyor ama Dr kontrol etmedi makati
İşte sonu ne kadar sonsuza kadar emecek gibi ben çekmesemBen başta olcuyordum süreyi 10 15 dk arasıydi sonra huyunu öğrenince ölçmez oldum.. benim 3.gun mu 5.gun mu doğum kilosuna gelmisti. Taktik memeniz orta sertlikte olsun sonuna kadar emzirin benim başta taş gibiydi sagiyordum biraz öyle emziriyordum
Bebegime saglikocagi verdi ama ben onu kullanmıyorum sebebini özelden yazarım merak edersenKızlar bebeğe d vitamini vermişti doktorumuz doğduktan sonra başladık,
Ama sağlık ocağındaki ebeler seninde demir ve d vitamini kullanmak gerek bebeğe de sütünden geçer dedi. Doktorum vermedi bana ama sizce sormalı mıyım,
Siz kullanıyor musunuz kendiniz için.
Oha 40 dk nasıl emzirdin kizgulumsebebek kuzum şimdi en son sağ göğsü 40 dk emzirdim uyudu uyanınca yine sağı mı önce vericem? Yoksa solu mu vericem? Sağı tekrar versem sola geçemeden uyusa solda çok süt birikmez mi? Oturtamadım emzirme işini
![]()
Normal bi durum öyle olması acikiyorBizimki iki üç saat durmadan ağliyor ne yapacam bilmiyorum
Olur canım yazar mısınn, ben doktor verdi diye kullanıyorum çünküBebegime saglikocagi verdi ama ben onu kullanmıyorum sebebini özelden yazarım merak edersen
Senin işte bi gariplik var doktoruna sor mutlakaİşte sonu ne kadar sonsuza kadar emecek gibi ben çekmesembir süre sonra uyuyor zaten memede o zaman çekiyorum ben ama hata mı ediyorum ki
Ee işte ben çekmeyince o da bırakmıyor öyle emişip duruyoruzOha 40 dk nasıl emzirdin kiz
Doktorum 20 dkyı geçirme dedi işte, her memeyi 10 ar dk emzir ya da tek meme 20 dk emsin dedi. Sonrasını uyumak için emiyor haşat olursun dinlenemezsin dedi ama ben kıyamıyorum yarım saat emzirmeye çalışıyorum bazen de geçiyor. Son sütü de alsın diye biraz da. Kendisi bırakmıyor yani emzik niyetine ağzında tutuyorSenin işte bi gariplik var doktoruna sor mutlaka
20 dkdan sonra emzige sutunden sür emzik verDoktorum 20 dkyı geçirme dedi işte, her memeyi 10 ar dk emzir ya da tek meme 20 dk emsin dedi. Sonrasını uyumak için emiyor haşat olursun dinlenemezsin dedi ama ben kıyamıyorum yarım saat emzirmeye çalışıyorum bazen de geçiyor. Son sütü de alsın diye biraz da. Kendisi bırakmıyor yani emzik niyetine ağzında tutuyor
Aay evet bana bunu da demişti birikmiş sütler oglumm güzelce em diyeBirde hastanede ilk gün odadan çıkartmıştım emzirmek için bir çıkar mısın emzireyim demiştim, sonra baktım anlamıyor artık memeler fora dolaşıyorum amaaannnn
Birde memeler zaten büyüktü doğumdan önce bile şuan gören derkii offf ne süt vardır bu memelerde ama nerdeeee![]()
Eşime okudum direkt mesajınıAy valla ya saka gibi bende boşa ılık içmişim![]()
İnşallah bir an önce iyileşir canımBizimki iki üç saat durmadan ağliyor ne yapacam bilmiyorum