• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar doğumdan sonra gelen çocuk doktoru 5.gün kontrole çağırdı sizler hep 3.gün gittiniz diye kalmış hafızamda. Çok bi fark olmaz dimi zaten dün doğdu 3.gün yarın oluyor o şekilde sayıyoruz dimi😂
Benimki 3. gün ve 7. gün çağırdı canım sonra 15. günde gidicez. Bazıları da 5. Gün 10. Gün olarak çağırıyor.
Kız doğumunu anlatsana nasıl çıkardın 3800 lük bebeği maşallah sana 🧿🌸

Benim sadece geceleri öyle oluyor uyumak bilmiyor dalamıyor ama gündüz sorun olmuyor acaba gece mi sütüm azalıyor anlamadım. Ben kabız olmayayım diye doğru düzgün yemek de yemiyorum sürekli begonyanın hoşafını içip tanelerini yiyorum ama öyle aman aman sütüm yok. Göğüs uçlarım da yara tabi süt çıkışlarının bazıları tıkalı kabuk bağladığı için ondan mı bilemedim. Lohusa şerbeti ben de deneyeyim bakalım

Yemek yemeyip kilo veremeyen bir ben varım heralde 🥲 5 kilo verdim sadece

Bir göğüste kaç dk tutuyorsun canım? Taktik ver bize de 😀 benim kız 7. gün doğum kilosuna döndü daha, ödemi gidince 250 gr kadar zayıflamıştı hastaneden çıkarken.
Ben başta olcuyordum süreyi 10 15 dk arasıydi sonra huyunu öğrenince ölçmez oldum.. benim 3.gun mu 5.gun mu doğum kilosuna gelmisti. Taktik memeniz orta sertlikte olsun sonuna kadar emzirin benim başta taş gibiydi sagiyordum biraz öyle emziriyordum

Kızlar doğumdan sonra gelen çocuk doktoru 5.gün kontrole çağırdı sizler hep 3.gün gittiniz diye kalmış hafızamda. Çok bi fark olmaz dimi zaten dün doğdu 3.gün yarın oluyor o şekilde sayıyoruz dimi😂
Yok kuzum bu gün 1. Gününüz yarın 2 pazartesi 3. Gününüz.
Bizim sarılık riskinden dolayı çağırdı normalde 1. Haftada çağırıyorum dedi

Kızlar bebeğe d vitamini vermişti doktorumuz doğduktan sonra başladık,
Ama sağlık ocağındaki ebeler seninde demir ve d vitamini kullanmak gerek bebeğe de sütünden geçer dedi. Doktorum vermedi bana ama sizce sormalı mıyım,
Siz kullanıyor musunuz kendiniz için.

Ben başta olcuyordum süreyi 10 15 dk arasıydi sonra huyunu öğrenince ölçmez oldum.. benim 3.gun mu 5.gun mu doğum kilosuna gelmisti. Taktik memeniz orta sertlikte olsun sonuna kadar emzirin benim başta taş gibiydi sagiyordum biraz öyle emziriyordum
İşte sonu ne kadar sonsuza kadar emecek gibi ben çekmesem 😀 bir süre sonra uyuyor zaten memede o zaman çekiyorum ben ama hata mı ediyorum ki

Kızlar bebeğe d vitamini vermişti doktorumuz doğduktan sonra başladık,
Ama sağlık ocağındaki ebeler seninde demir ve d vitamini kullanmak gerek bebeğe de sütünden geçer dedi. Doktorum vermedi bana ama sizce sormalı mıyım,
Siz kullanıyor musunuz kendiniz için.
Bebegime saglikocagi verdi ama ben onu kullanmıyorum sebebini özelden yazarım merak edersen

Senin işte bi gariplik var doktoruna sor mutlaka
Doktorum 20 dkyı geçirme dedi işte, her memeyi 10 ar dk emzir ya da tek meme 20 dk emsin dedi. Sonrasını uyumak için emiyor haşat olursun dinlenemezsin dedi ama ben kıyamıyorum yarım saat emzirmeye çalışıyorum bazen de geçiyor. Son sütü de alsın diye biraz da. Kendisi bırakmıyor yani emzik niyetine ağzında tutuyor

Doktorum 20 dkyı geçirme dedi işte, her memeyi 10 ar dk emzir ya da tek meme 20 dk emsin dedi. Sonrasını uyumak için emiyor haşat olursun dinlenemezsin dedi ama ben kıyamıyorum yarım saat emzirmeye çalışıyorum bazen de geçiyor. Son sütü de alsın diye biraz da. Kendisi bırakmıyor yani emzik niyetine ağzında tutuyor
20 dkdan sonra emzige sutunden sür emzik ver

Birde hastanede ilk gün odadan çıkartmıştım emzirmek için bir çıkar mısın emzireyim demiştim, sonra baktım anlamıyor artık memeler fora dolaşıyorum amaaannnn😂😂
Birde memeler zaten büyüktü doğumdan önce bile şuan gören derkii offf ne süt vardır bu memelerde ama nerdeeee😂😂😂
Aay evet bana bunu da demişti birikmiş sütler oglumm güzelce em diye 🤣 kocaman olmuş memeler 😂

Back
X