- 11 Aralık 2023
- 175
- 146
- 18
Ya 28 e kadar çok iyi yapıyordu sonra 48 saat yapmadı zeytinyağı sürdüm poposuna öyle yaptı dün bugün yine yapmadı ve bence karnı ağrıyorNe oldu ki canım sıkıntı mı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya 28 e kadar çok iyi yapıyordu sonra 48 saat yapmadı zeytinyağı sürdüm poposuna öyle yaptı dün bugün yine yapmadı ve bence karnı ağrıyorNe oldu ki canım sıkıntı mı var
Başına gelecekleri seziyoSeninki yol yakınken anne karnına mi dönmek istiyor geri anlamadım ki![]()
İnşallah bizimki de sorun olmazBenim bebe de 1 hafta bazen 10 gün geriden geliyordu. Ama benim doktorum sorun etmedi asla..çoğu bebek günü gününde olmaz. Önemli olan her hafta kilo alıyor mu ona bakarım demişti doktorum.
Aynen aynen uyandıramıyorum diye ağlıyodum şimdi de uyutamıyorum diyeBeraber nasıl uyuyorsunuz ben ezerim diye korkuyorumanne yanı beşikte dip dibeyiz elimi üzerine koyuyorum yine de uyumuyo
Benimki de hastanede uyuyordu eve geldi açıldıatakta napcaz acaba gerçi bize her gün atak belki anlamayız bile
![]()
Allah allah normale döner insallahYa 28 e kadar çok iyi yapıyordu sonra 48 saat yapmadı zeytinyağı sürdüm poposuna öyle yaptı dün bugün yine yapmadı ve bence karnı ağrıyor
Emziren anneler saç boyatabiliyor mu?Hahahahahhs yok kız kuaför arıyorum kız gülümse hem ombre hem de keratin üst üste çok mu yıpratır ki acaba daha masum keratin yağını ben alıp evde düşük derecede mi yapsam kuaför aynı işlemleri aynı anda yapsa saçım dökülür diye korkuyorumama saçlarım da rengi aynı çingene gibi olmuş
sen hangi seti almıştın memnun muydun keratinden
ay bende çok acıkıyorum verdiğim kiloları alcam diye korkuyorum vallaEmzirince acıkan var mışuan deli gibi açımmm kokoreç yiyesim var
Aynen cok asiri zor hic cekemiyor. Tamam o zaman oyle yapayim tesekkur ederimBenimkide ilk mama vermiştim onu içmişti ama baya uzun sürmüştü bitirmesi sonra kendi sağdığım sütü verince gayet güçlüde çekmesine rağmen asla içemedi sanırım süt daha koyu kıvamlı daha yağlı mamaya göre eczaneden aventin başka bi biberon ucunu aldım gene üstünde 2 yazıyo ama bunda içebiliyo damla seviyeleri varmış yenidoğandada benim ilk aldığım en zor akanmış ondan çekememiş sütü. Mamada sıcaklık kontrolü bile yapamıyodum ilk uçla akmıyodu asla sizde ucunu değiştirebilirsiniz daha akışı fazla olanı alabilirsiniz
Masallah ya senin kiz cok guzlu ya da benimki beceremediBenim kız onda bile boğuluyor sürekli genzine kaçırıyor birden hırslanıp çekiyor luk luk diye, o yüzden ağzından çeke çeke içiriyorum. Dikkat et canım bir büyüğünü alacaksan birden içmesin boğazına kaçmasın
Ayyy kokoreç miiiiğğğğEmzirince acıkan var mışuan deli gibi açımmm kokoreç yiyesim var
Canim benimki de bir haftadir iki uc gunde bir yapiyor dun doktora soyledim arada bir kulak copunu zeytinyagi ya da bebek yagiyla islatip popo deliginin etrafini uyar dedi az once denedim ise yaradi.Ya 28 e kadar çok iyi yapıyordu sonra 48 saat yapmadı zeytinyağı sürdüm poposuna öyle yaptı dün bugün yine yapmadı ve bence karnı ağrıyor
Bende korkuyorumay bende çok acıkıyorum verdiğim kiloları alcam diye korkuyorum valla![]()
Sever misinAyyy kokoreç miiiiğğğğ![]()
Bayılırımmm 9 ay hamileyim diye yemedim şimdi aklıma geldi 20 gündür neden yemedim diyeSever misin![]()
Ben yedim hamileyken bişe olmadıBayılırımmm 9 ay hamileyim diye yemedim şimdi aklıma geldi 20 gündür neden yemedim diye![]()
Nasıl geçti kaç saat sürdü açılmanız var mıydı, epidural oldunuz mu epidural olunca sancı devam etti miDoktor içini temizledi canım bizim sen de bi göster bence
60-90 gayet iyi bence canım. Ben kalkan kullanıyorum normal zamanda da gümüş kapak takıyorum ped değerse yaralarım acıyor hala yarık içleriKalkan doldukça boşaltırsan dökülmez hem de sütün ziyan olmaz
Benim de ilk doğumum suni sancı ile oldu merak ettiğin varsa sorabilirsin
Probiyotik gaz damlasına başlatır bence canım doktor biz de dün aldık biogaia ama daha vermedim bir hafta daha bekleyelim dedim
Ohh bütün akşam da uyuyodur baba rahat tabi. Bu çocuk nasıl uyumuyo baya uyuyo işte diyordurYok canım sadece bugün gün içinde yatağa koydum reflü yatağını uyandı yine. Bugün yine eşimin gelmesine yakın uyudu. İnadına yapıyor gibi ben akşama yemek yetiştiremiyorum eşimin gelmesine yakın uyuyor beni yalancı çıkartıyor![]()
bende bütün gün pusette uyuttum bugün. Yatağa yatırınca uyanıyor pusette baya uyuyorKızlar anneme gitmiştim dün bu hafta orada kalacaktım kız kardeşim biraz hasta gibi oldu diye eve geri döndüm bebeğe bişey olmasın diye
Neyse dün bebem bütün gün ve gece uyudu demiştimya hatta beni yalancı çıkardı diye eve geldik yine uyumama krizine girdi saatlerce uyutamadım
Sonuç olarak pusete koyduk arabayla tur attık ve salonda bu şekildeyiz![]()