• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Beraber nasıl uyuyorsunuz ben ezerim diye korkuyorum 🥲 anne yanı beşikte dip dibeyiz elimi üzerine koyuyorum yine de uyumuyo

Benimki de hastanede uyuyordu eve geldi açıldı 😀 atakta napcaz acaba gerçi bize her gün atak belki anlamayız bile 😅
Aynen aynen uyandıramıyorum diye ağlıyodum şimdi de uyutamıyorum diye 😂😂 atak bundan da beterse s.çtık 😂

Hahahahahhs yok kız kuaför arıyorum kız gülümse hem ombre hem de keratin üst üste çok mu yıpratır ki acaba daha masum keratin yağını ben alıp evde düşük derecede mi yapsam kuaför aynı işlemleri aynı anda yapsa saçım dökülür diye korkuyorum:KK43: ama saçlarım da rengi aynı çingene gibi olmuş 🤣 sen hangi seti almıştın memnun muydun keratinden
Emziren anneler saç boyatabiliyor mu?
Benim de saçlarımın boyanmaya ihtiyacı var ama kimyasal bebeğe zarar verir diye düşünüyorum.

Benimkide ilk mama vermiştim onu içmişti ama baya uzun sürmüştü bitirmesi sonra kendi sağdığım sütü verince gayet güçlüde çekmesine rağmen asla içemedi sanırım süt daha koyu kıvamlı daha yağlı mamaya göre eczaneden aventin başka bi biberon ucunu aldım gene üstünde 2 yazıyo ama bunda içebiliyo damla seviyeleri varmış yenidoğandada benim ilk aldığım en zor akanmış ondan çekememiş sütü. Mamada sıcaklık kontrolü bile yapamıyodum ilk uçla akmıyodu asla sizde ucunu değiştirebilirsiniz daha akışı fazla olanı alabilirsiniz
Aynen cok asiri zor hic cekemiyor. Tamam o zaman oyle yapayim tesekkur ederim🌺

Benim kız onda bile boğuluyor sürekli genzine kaçırıyor birden hırslanıp çekiyor luk luk diye, o yüzden ağzından çeke çeke içiriyorum. Dikkat et canım bir büyüğünü alacaksan birden içmesin boğazına kaçmasın
Masallah ya senin kiz cok guzlu ya da benimki beceremedi😂 bunun deliklerini hafiften genisleticem bakalim ise yariyor mu olmadi bi buyuk basiligini alir dedigin gibi yaparim

Ya 28 e kadar çok iyi yapıyordu sonra 48 saat yapmadı zeytinyağı sürdüm poposuna öyle yaptı dün bugün yine yapmadı ve bence karnı ağrıyor
Canim benimki de bir haftadir iki uc gunde bir yapiyor dun doktora soyledim arada bir kulak copunu zeytinyagi ya da bebek yagiyla islatip popo deliginin etrafini uyar dedi az once denedim ise yaradi.

Doktor içini temizledi canım bizim sen de bi göster bence

60-90 gayet iyi bence canım. Ben kalkan kullanıyorum normal zamanda da gümüş kapak takıyorum ped değerse yaralarım acıyor hala yarık içleri 🥲 Kalkan doldukça boşaltırsan dökülmez hem de sütün ziyan olmaz

Benim de ilk doğumum suni sancı ile oldu merak ettiğin varsa sorabilirsin
Nasıl geçti kaç saat sürdü açılmanız var mıydı, epidural oldunuz mu epidural olunca sancı devam etti mi
Probiyotik gaz damlasına başlatır bence canım doktor biz de dün aldık biogaia ama daha vermedim bir hafta daha bekleyelim dedim

Yok canım sadece bugün gün içinde yatağa koydum reflü yatağını uyandı yine. Bugün yine eşimin gelmesine yakın uyudu. İnadına yapıyor gibi ben akşama yemek yetiştiremiyorum eşimin gelmesine yakın uyuyor beni yalancı çıkartıyor 😂
Ohh bütün akşam da uyuyodur baba rahat tabi. Bu çocuk nasıl uyumuyo baya uyuyo işte diyordur 🤣🤣🤣
Kızlar anneme gitmiştim dün bu hafta orada kalacaktım kız kardeşim biraz hasta gibi oldu diye eve geri döndüm bebeğe bişey olmasın diye😞
Neyse dün bebem bütün gün ve gece uyudu demiştimya hatta beni yalancı çıkardı diye eve geldik yine uyumama krizine girdi saatlerce uyutamadım😭😭
Sonuç olarak pusete koyduk arabayla tur attık ve salonda bu şekildeyiz🙄😂😂
bende bütün gün pusette uyuttum bugün. Yatağa yatırınca uyanıyor pusette baya uyuyor 🤦🏻‍♀️

Back
X