• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şu an yine gaz ağrısı var ya yapıyor aslında ama kakasını mi yapmaya çalışıyor artık anlamadım çok zorlaniyor ikin ikin uyuyamadi
Ayyni yeminle aynjj.sabah 6 dan beri ikinip duruyor.arada gaz falan cikiyor.ama bu kdr ikindigi olmamisti.kabizmi acaba dedim.makata ufak zeytinyagi surdum.henuz yapmadi birsey.suan kucagimda uyuyor ama koyar koymaz uyaniyor.derin dalamadi biturlu bugun...kaka yapacak yapamadi..

Saat sabah 6 dan beri ben...karnimi doyuramadim daha🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20240529_114957.webp
    IMG_20240529_114957.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bebeğim aktif emmiyor silikon uçla emziriyorum emiyor ama yutkunmuyor boş emiyor bunu nasıl düzeltebiliriz

Bende sut agirlikli beslendiginde sulu mama agirlikli ise katiya yakin yapiyor. Sindirim sistemi gelisiyor o nedenle bence.ben normal oldugunu dusunuyorum.
Bende normal olduğunu düşündüm de bi sorayım dedim canım teşekkür ederim 🤩
Fizyolojik olarak yedigim sey sut isisina etki etmez..yakar kalori olur vucut sicakligi yukselir sut isisi yukselir.tek mantikli aciklama bu.ondada hurma falan faydali olmaz.protein icerikli seyler olur. Ben ikna olmadim🤣
Mantıklı hayır Rezene de içiyorum niye fayda etmiyor kusuyor ozaman 🤣🤣
Şu an yine gaz ağrısı var ya yapıyor aslında ama kakasını mi yapmaya çalışıyor artık anlamadım çok zorlaniyor ikin ikin uyuyamadi
Emzirdin mi bi emzir istersen benimki öyle durumda emzirince yapıyor kakasını sesli filan

Emziren anneler saç boyatabiliyor mu?
Benim de saçlarımın boyanmaya ihtiyacı var ama kimyasal bebeğe zarar verir diye düşünüyorum.
Canım ben hamileyken hiç yaptırmadım 1 yıldır saçlarım mahvoldu şimdi gidip yaptıracağım valla benim psikolojim de önemli 😃 organik boya kullanan kuaförleri bulmak lazım ben dört beş kuaför gezdim hus markayla çalışan kuaförlerden yaptır canım eğer yaptıracaksan ❤️

Az önce baktım iki memeden 30 zorla çıktı
Benım de öyle cıktı da ben de dedim acaba bebek boşa mı emiyor az mı cıkıyor . Bir de sağdıgım o 20 cc olsa bile hemen veriyorum bebege ama agzının kenarından cıkartıyor gazını aldıktan sonra bşr kısmını. Acaba reflü mü yoksa fazla mı geliyor nasıl anlarız

Referansı yok canım daha doğrusu kreşlerden var ev içi yardımcı olarak yok sürekli kreşlerde çalıştığı için. Ay yok tamamen güvenemem zaten çocuklarla evde bırakıp gitmem de yanımda olacak işte yardımcı olarak. Kızımı parka filan çıkarcak bir o kısım kafamı kurcalıyor. Acaba birine takip ettirsem mi bi kaç kez. Parkta yolda filan nasıl davranıyor kızıma. Ay çok mu paranoyak olmuş olurum

hiç bi pompa bebek gibi çekemez canım sütü. İllaki içerde kalıyor pompa çekemiyor bi süre sonra. Ama bebek o sütü de çekiyor emerken
Yok kız ne paranoyaklığı bence gayet iyi düşünmüşsün ben olsam ben de denerdim takip ettirirdim kesinlikle

Dilinde beyazlık görmedim canım normal gibiydi. Evet evet gazını alıyorum. Alttan üstten çıkıyor gaz. Yatağına koyamiyorum uyanıyor direkt🥺
Şimdi nasıl oldu canım
Kizlar aventin yenidoğan icin olan plastik biberonunu aldim bazen sutumu sagip veririm diye ama kac seferdir veriyorum bebegim cekemiyor baya da ugrastim cekemedi. Sizinkiler nasil cekebiliyor ben kendi agzimla denedim zor geliyor sonucta anne memesine yakin ama bebegimin de artik cenesi guclenmistir neden cekemiyor olabilirki?
Benimki çekiyor canım eğer memenden emiyorsa hiç verme bence biberon :(
Merhaba ben temmuz annelerinden geliyorum belki burda bu durumu yaşayan vardır diye yazmak istedim.10 gün önce gittiğimde bebekte herşey normaldi gelişimi kan tahlili,tansiyon,idrar tahlili v.b cuma günü gittiğimde arada 10 gün var bebek sadece 4 gün gelirmiş yani 30+5 olmam gerekiyorken 29+6 olmuşum doktor 10 gün sonra gel dedi.Bebekte gelişim geriliği olabilir dedi.O günden beri çok sıkıntıdayım bu durumu yaşayan yada duyan varmı?
10 gün sonra gittiğimde benim de bebeğim 1.5 hafta geri çıkmıştı; doktor arada 10 gün olduğu için ultrasonda yanılma olabilir dedi hiç gerilikten bahsetmedi senin de arada 10 gün var neden gerilik dedi ki ultrasonda yanılma payı

O kadar babynestler yataklar beşikler aldık, bebem bu pozisyonda uyuyor🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_1280.webp
    IMG_1280.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 63
Şimdi nasıl oldu canım

Benimki çekiyor canım eğer memenden emiyorsa hiç verme bence biberon :KK43:

10 gün sonra gittiğimde benim de bebeğim 1.5 hafta geri çıkmıştı; doktor arada 10 gün olduğu için ultrasonda yanılma olabilir dedi hiç gerilikten bahsetmedi senin de arada 10 gün var neden gerilik dedi ki ultrasonda yanılma payı
Bilmiyor ki canım gelişim geriliği olabilir dedi aynı doktor ve aynı cihaz olunca açıkçası benim morelim de çok bozuk gün geçmiyor

O kadar babynestler yataklar beşikler aldık, bebem bu pozisyonda uyuyor🤣🤣🤣
o
image.webp
o kadar ana kucağı salona ayrı beşik yatak odasına ayrı beşik babynestler ayrı bir taşınan park yatak aldık. Sadece ayakta uyuyor benimki ayrı vizyonsuz bu çocuk az bir anana çek demi bir vizyonun olsun😃😃😃

Benım de öyle cıktı da ben de dedim acaba bebek boşa mı emiyor az mı cıkıyor . Bir de sağdıgım o 20 cc olsa bile hemen veriyorum bebege ama agzının kenarından cıkartıyor gazını aldıktan sonra bşr kısmını. Acaba reflü mü yoksa fazla mı geliyor nasıl anlarız
Ay benimde öyle sinir oluyorum iki damla süt yapcaz diye kırk takla atıyoz bunlar da çıkarıyor sağolsunlar 😏 reflüde fışkırır tarzda her beslenmede filan kusar canım sızma şeklinde olmaz

Ayyni yeminle aynjj.sabah 6 dan beri ikinip duruyor.arada gaz falan cikiyor.ama bu kdr ikindigi olmamisti.kabizmi acaba dedim.makata ufak zeytinyagi surdum.henuz yapmadi birsey.suan kucagimda uyuyor ama koyar koymaz uyaniyor.derin dalamadi biturlu bugun...kaka yapacak yapamadi..
Aynısı aynısı derin uyuyamadi. Kaka yaptı şükür şimdi emziriyorum inşallah uyur

Bende normal olduğunu düşündüm de bi sorayım dedim canım teşekkür ederim 🤩

Mantıklı hayır Rezene de içiyorum niye fayda etmiyor kusuyor ozaman 🤣🤣

Emzirdin mi bi emzir istersen benimki öyle durumda emzirince yapıyor kakasını sesli filan
İkinirken yaptı valla yatağına kadar da çiş olmuş 😅 yatağınin kılıfını cikartabilirsem çıkartcam yapışık gibiyiz 😅 cikartamazsam oraya bir bez koycam artık mecbur

Back
X