- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Aahhaaa aay keşke gazı da olmasaŞey diyordur içinden ya kadın beni bi sal olmayan gazımı çıkarmaya çalışıyorsun kıçımı temizle önce filan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aahhaaa aay keşke gazı da olmasaŞey diyordur içinden ya kadın beni bi sal olmayan gazımı çıkarmaya çalışıyorsun kıçımı temizle önce filan![]()
Bu doğru mu
Ayyni yeminle aynjj.sabah 6 dan beri ikinip duruyor.arada gaz falan cikiyor.ama bu kdr ikindigi olmamisti.kabizmi acaba dedim.makata ufak zeytinyagi surdum.henuz yapmadi birsey.suan kucagimda uyuyor ama koyar koymaz uyaniyor.derin dalamadi biturlu bugun...kaka yapacak yapamadi..Şu an yine gaz ağrısı var ya yapıyor aslında ama kakasını mi yapmaya çalışıyor artık anlamadım çok zorlaniyor ikin ikin uyuyamadi
Bende normal olduğunu düşündüm de bi sorayım dedim canım teşekkür ederimBende sut agirlikli beslendiginde sulu mama agirlikli ise katiya yakin yapiyor. Sindirim sistemi gelisiyor o nedenle bence.ben normal oldugunu dusunuyorum.
Mantıklı hayır Rezene de içiyorum niye fayda etmiyor kusuyor ozamanFizyolojik olarak yedigim sey sut isisina etki etmez..yakar kalori olur vucut sicakligi yukselir sut isisi yukselir.tek mantikli aciklama bu.ondada hurma falan faydali olmaz.protein icerikli seyler olur. Ben ikna olmadim![]()
Emzirdin mi bi emzir istersen benimki öyle durumda emzirince yapıyor kakasını sesli filanŞu an yine gaz ağrısı var ya yapıyor aslında ama kakasını mi yapmaya çalışıyor artık anlamadım çok zorlaniyor ikin ikin uyuyamadi
Az önce baktım iki memeden 30 zorla çıktıKızlar bişi sorcam. Emzirdikten sonra sağım yapınca kaç cc cıkıyor o memede hıc baktınız mı?
Canım ben hamileyken hiç yaptırmadım 1 yıldır saçlarım mahvoldu şimdi gidip yaptıracağım valla benim psikolojim de önemliEmziren anneler saç boyatabiliyor mu?
Benim de saçlarımın boyanmaya ihtiyacı var ama kimyasal bebeğe zarar verir diye düşünüyorum.
Benım de öyle cıktı da ben de dedim acaba bebek boşa mı emiyor az mı cıkıyor . Bir de sağdıgım o 20 cc olsa bile hemen veriyorum bebege ama agzının kenarından cıkartıyor gazını aldıktan sonra bşr kısmını. Acaba reflü mü yoksa fazla mı geliyor nasıl anlarızAz önce baktım iki memeden 30 zorla çıktı
Yok kız ne paranoyaklığı bence gayet iyi düşünmüşsün ben olsam ben de denerdim takip ettirirdim kesinlikleReferansı yok canım daha doğrusu kreşlerden var ev içi yardımcı olarak yok sürekli kreşlerde çalıştığı için. Ay yok tamamen güvenemem zaten çocuklarla evde bırakıp gitmem de yanımda olacak işte yardımcı olarak. Kızımı parka filan çıkarcak bir o kısım kafamı kurcalıyor. Acaba birine takip ettirsem mi bi kaç kez. Parkta yolda filan nasıl davranıyor kızıma. Ay çok mu paranoyak olmuş olurum
hiç bi pompa bebek gibi çekemez canım sütü. İllaki içerde kalıyor pompa çekemiyor bi süre sonra. Ama bebek o sütü de çekiyor emerken
Şimdi nasıl oldu canımDilinde beyazlık görmedim canım normal gibiydi. Evet evet gazını alıyorum. Alttan üstten çıkıyor gaz. Yatağına koyamiyorum uyanıyor direkt![]()
Benimki çekiyor canım eğer memenden emiyorsa hiç verme bence biberonKizlar aventin yenidoğan icin olan plastik biberonunu aldim bazen sutumu sagip veririm diye ama kac seferdir veriyorum bebegim cekemiyor baya da ugrastim cekemedi. Sizinkiler nasil cekebiliyor ben kendi agzimla denedim zor geliyor sonucta anne memesine yakin ama bebegimin de artik cenesi guclenmistir neden cekemiyor olabilirki?
10 gün sonra gittiğimde benim de bebeğim 1.5 hafta geri çıkmıştı; doktor arada 10 gün olduğu için ultrasonda yanılma olabilir dedi hiç gerilikten bahsetmedi senin de arada 10 gün var neden gerilik dedi ki ultrasonda yanılma payıMerhaba ben temmuz annelerinden geliyorum belki burda bu durumu yaşayan vardır diye yazmak istedim.10 gün önce gittiğimde bebekte herşey normaldi gelişimi kan tahlili,tansiyon,idrar tahlili v.b cuma günü gittiğimde arada 10 gün var bebek sadece 4 gün gelirmiş yani 30+5 olmam gerekiyorken 29+6 olmuşum doktor 10 gün sonra gel dedi.Bebekte gelişim geriliği olabilir dedi.O günden beri çok sıkıntıdayım bu durumu yaşayan yada duyan varmı?
Bilmiyor ki canım gelişim geriliği olabilir dedi aynı doktor ve aynı cihaz olunca açıkçası benim morelim de çok bozuk gün geçmiyorŞimdi nasıl oldu canım
Benimki çekiyor canım eğer memenden emiyorsa hiç verme bence biberon
10 gün sonra gittiğimde benim de bebeğim 1.5 hafta geri çıkmıştı; doktor arada 10 gün olduğu için ultrasonda yanılma olabilir dedi hiç gerilikten bahsetmedi senin de arada 10 gün var neden gerilik dedi ki ultrasonda yanılma payı
Youtubedan ağlayan bebek sesi aç son ses bırak dinlesinler komşuların sabaha kadar bebek sesi ninni gibi gelir mis gibi uyusun namussuz kapı kapı bebeğin dedikodusunu yapıyor pislikkızlar bu bıogaıa ıse yarar demi ya bazı kotu yorumlar okudum
oO kadar babynestler yataklar beşikler aldık, bebem bu pozisyonda uyuyor![]()
Ben şimdi kahvaltı yapacağım daha yeni uyudu 8 den beriSaat sabah 6 dan beri ben...karnimi doyuramadim daha![]()
Ay benimde öyle sinir oluyorum iki damla süt yapcaz diye kırk takla atıyoz bunlar da çıkarıyor sağolsunlarBenım de öyle cıktı da ben de dedim acaba bebek boşa mı emiyor az mı cıkıyor . Bir de sağdıgım o 20 cc olsa bile hemen veriyorum bebege ama agzının kenarından cıkartıyor gazını aldıktan sonra bşr kısmını. Acaba reflü mü yoksa fazla mı geliyor nasıl anlarız
Aynısı aynısı derin uyuyamadi. Kaka yaptı şükür şimdi emziriyorum inşallah uyurAyyni yeminle aynjj.sabah 6 dan beri ikinip duruyor.arada gaz falan cikiyor.ama bu kdr ikindigi olmamisti.kabizmi acaba dedim.makata ufak zeytinyagi surdum.henuz yapmadi birsey.suan kucagimda uyuyor ama koyar koymaz uyaniyor.derin dalamadi biturlu bugun...kaka yapacak yapamadi..
İkinirken yaptı valla yatağına kadar da çiş olmuşBende normal olduğunu düşündüm de bi sorayım dedim canım teşekkür ederim
Mantıklı hayır Rezene de içiyorum niye fayda etmiyor kusuyor ozaman
Emzirdin mi bi emzir istersen benimki öyle durumda emzirince yapıyor kakasını sesli filan