- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 31
Aynen canım aynen sureklı okuyorum çocuğumu zaten erken doğdu adapte olmamız baya zor olduSalaklar ya yemin ederim sen evi sildiğin kovaya biraz sirke koy canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım aynen sureklı okuyorum çocuğumu zaten erken doğdu adapte olmamız baya zor olduSalaklar ya yemin ederim sen evi sildiğin kovaya biraz sirke koy canım
Yatak başlığının sarı ışığı var onu yakıp yatıyoduk bugün komple ışık açık yatırcam artıkTam olarak öyle oldu yalnız hayattaki şansınbu arada biri ışıkta yatır yazmış onu bende duydum hatta ilk dönem 3 gün sabaha kadar ışık açık kaldı. Onu da dene istersen
Ay hiç deme o da azgın bir boğa gibi, akasya durağındaki Osman aga gibi güreşmek ister benle Safiye’mKocana söyle de devamını getirsin hazır yırtılmışken![]()
nedir yani dertleri illa pahalı beze sıçacaklar onlar da biliyor işiSleepy benim kiza da yaramadı pişik yaptı.
Prima da almıştım o çok iyi geldi ,pişiği gitti.
O da biliyor pahali bezi![]()
al bi dene inşallah işe yarar sende de. Ay eğer gece de rahat ettirirse ben bundan koliyle alırım yeterki uyuyayımAnaa ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi sağol canimbende zeytinyağı sürüyordum bazen bundan alıyım bende
Benmkine yarıyor ya mustela. Denemen lazım ozaman canım yarayanı bulana kadarBende mustela ve bepanthol var . Sanki mustela pek ile yaramıyormuş gibi hissetim ya :/
Bende de durum ayni yav.cok yoruldum bugun yeminle psikolojik olarak.sabah 6 dan beri aglak haldeYa kızlar Molfix iyiyse sleepyleri yeni almıştım geri gondercem. Bebeğim ağlıyor sebebini anlayamıyorum belki de bez bacağını acıttığı için ağlıyor anlayamıyorum. Bez alta dogru sarkıyor orada sıkıntı yok bol. Belini de sıkı sıkıya kapatmiyorum ama bacakları hep kesilmiş oluyor
Merhaba bende bayraklıda oturuyorumBornovadayım canım vallahi arayan soran yok beni bu bucaya has bi durum mu acaba yada beni mi sevmiyorlar Bornova’yı mı takmıyolarbu arada bende bucalıyım evlenene kadar şirinyerde oturdum
![]()
Önce memeden çekiliyor ağlıyordu. Gazı var dedim çünkü gaz olunca öyle yapıyor. Eşim biraz bana ver gazını ciksrtayim dedi. Kakasını yaptı, 2 defa yaptı kakasını azar azar. Altını değiştirdim kızarık yerlerine de pişik kremi sürdüm kapattim. Emzircem biraz emiyor sonra ağlıyor ama nasıl ağlıyor anlatamam nefessiz kalcak sandım katıla katıla ağlıyor. Doğduğundan beri aynı pişik kremini kullanıyoruz ama şüphelendim açtım sildim altını tekrar kremden iz kalmadı. Sustu biraz sebep buymuş demek ki dedim. Eşim odaya gecelim madem artık dedi. Arkasından eşyaları toplarken odada tekrar sesini duydum çok ağlıyor. Süt isitalim verelim dedik. Sütü isittim geldim eşim kundak yapmış uyumuş çocuk hemen. Hiç anlayamıyorum artık hastaneye gitmeyi bile düşündüm bu kadar aglamasinin sebebi ne diyeBende de durum ayni yav.cok yoruldum bugun yeminle psikolojik olarak.sabah 6 dan beri aglak haldeartik gozleri acik uyuyor ama uyuyamiyor.
Acıtıyordur bence. Beli sıkı lastikli bi don giydiğini düşünsene lastik izi kaşınır acırAaay masallah minnosuna![]()
Aaa doğuştan bir şey demek ki. O izler acıtıyor mudur ya bazen acaba derdi o izler mi diye düşünüyorum![]()
bende hem damla hem yağ devam etcem inşallah rahatlatır bizimkinide yaBen de iyi geldiğini düşünüyorum. Bizimki aşırı gazlı bir bebek. Damlalara başlayınca yagi bırakmıştık ama damlalar tek başına iyi gelmedi o kadar şimdi ikisiyle ilerliyoruz en azından çıkartabiliyor alttan üstten
Bende molfix denemeyi düşünüyorum eşim yapacak bişey yok primaya dönelim diyor ama bana artık fazla pahalı geliyor ya gereksiz. Ya molfix ya babyturco denicemYa kızlar Molfix iyiyse sleepyleri yeni almıştım geri gondercem. Bebeğim ağlıyor sebebini anlayamıyorum belki de bez bacağını acıttığı için ağlıyor anlayamıyorum. Bez alta dogru sarkıyor orada sıkıntı yok bol. Belini de sıkı sıkıya kapatmiyorum ama bacakları hep kesilmiş oluyor
Ooo sende mi İzmirdeydin üçlendikMerhaba bende bayraklıda oturuyorum![]()
Ya napsam bilemedim molfixe mi baksam. Daha bugün geldi yeni siparislerAcıtıyordur bence. Beli sıkı lastikli bi don giydiğini düşünsene lastik izi kaşınır acır
bende hem damla hem yağ devam etcem inşallah rahatlatır bizimkinide ya![]()
Prima çok pahalı gerçekten bir de içinde bir madde var cilt ona alışıyor diye duymuştum sonra başka beze geçilmiyormuşBende molfix denemeyi düşünüyorum eşim yapacak bişey yok primaya dönelim diyor ama bana artık fazla pahalı geliyor ya gereksiz. Ya molfix ya babyturco denicem![]()
Yenidoğanlarda bazen böyle tsh yüksek çıkabiliyormuş canım doktor öyle söyledi, herhangi bir şey yapmadık kendiliğinden düştü inşallah tamamen normal sınırlara gelir sizin de bizim deSağolun kızlar. Bugün gittiğim başka doktor zaten. O gerizekalı doktor doğumun olduğu gün odaya geldi kaydı onda diye 5 ve 7. Günlerde ona götürdüm. Bana 1 ay sonra gel artık demişti. Zaten 1.ayında yeni bulduğuma götürecektim. Ama sezdim bi şeylerin yanlış olduğunu. Bugün gittiğime sarılık bi daha yükselmez dediler dedim, güldü. Öyle bi şey yok yükselir dedi ve yükselmiş de. Çocuk emiyo emiyo bi türlü uyumuyo mamayı verince sakinleşiyo dedim. Aç olduğunu burdan anlayabilirsin dedi. Önce mama ver artık, çocuk onu alıp bi canlansın kendine gelsin üstüne meme ver dedi. Diğer doktor günde toplam 90 ml ver demişti. Bunun bi sınırı mı olur çocuk doymadıkça vereceksin ister 90 içer ister 120 içer sınırlama çocuğu dedi. Sizin de aklınızda bulunsun.
I ImaginaryLife canım tsh kendiliğinden mi düştü? Niye yükselirmiş nasıl düşermiş?
Ege üniversitesinde mesai dışı ücretli Doç. Ferruh beye gidiyorum. Ama bende bebek doğduktan sonra doktor arayışındayım şimdi karar veremedim dahaOoo sende mi İzmirdeydin üçlendik
Sen kime gidiyorsun doktora
Bizimde hametanla geçti o bez izleri bize çok yaradı artık hametan kullanıyoruz mustela almıştık dünya para verip stokladık ama boş çıktı hametan 2 güne topladı oğlanıHer alt açmada krem sürüyorum bephantol doktor hematan kullan dedi bide onu alıp denicem
Canım bence hemen al marketten falan bi dene belki o yüzdendirÖnce memeden çekiliyor ağlıyordu. Gazı var dedim çünkü gaz olunca öyle yapıyor. Eşim biraz bana ver gazını ciksrtayim dedi. Kakasını yaptı, 2 defa yaptı kakasını azar azar. Altını değiştirdim kızarık yerlerine de pişik kremi sürdüm kapattim. Emzircem biraz emiyor sonra ağlıyor ama nasıl ağlıyor anlatamam nefessiz kalcak sandım katıla katıla ağlıyor. Doğduğundan beri aynı pişik kremini kullanıyoruz ama şüphelendim açtım sildim altını tekrar kremden iz kalmadı. Sustu biraz sebep buymuş demek ki dedim. Eşim odaya gecelim madem artık dedi. Arkasından eşyaları toplarken odada tekrar sesini duydum çok ağlıyor. Süt isitalim verelim dedik. Sütü isittim geldim eşim kundak yapmış uyumuş çocuk hemen. Hiç anlayamıyorum artık hastaneye gitmeyi bile düşündüm bu kadar aglamasinin sebebi ne diye![]()
Arkadaşım çiğli de onu da aramışlar gitmişler ama kuzenim Buca da olmasına rağmen arayan olmamış ben de anlamadım neye göre canım.Bornovadayım canım vallahi arayan soran yok beni bu bucaya has bi durum mu acaba yada beni mi sevmiyorlar Bornova’yı mı takmıyolarbu arada bende bucalıyım evlenene kadar şirinyerde oturdum
![]()