• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benimki sabah 6 gibi 3 posta uyanıyor 6 dan sonra yanıma alıyorum ve yüz üstü yatırıyorum o şekilde 2 saat uyuyoruz canım kafasını rahatca saga sola çeviriyorsa yüz üstü yatırmayı dene daha uzun süre yattıgını farkettim canım
Yüz üstü yatıyor şuan ama kafası sola bakıyor mesela onu sağa çeviremiyor henüz 🤔

Evet cesur artık ben de izin vermeyeceğim ama kadın izin almıyor ki bir bakıyorum çoktan değiştirmiş oluyor bana kaç kere dedi değiştirme ben yeni değiştirdim diye. Kız elbisesini birleştirdim kirlileri yıkayacaktım, bir baktım kendisi almış bizim evdeki diğer kirlilerle yıkamış sermiş bile. Geri topladım yıkayacaktım onun ayrı deterjanı var büyüklerle aynı anda yıkanmaz dedim kızdı ne alaka dedi aldı elimden geri serdi. Gözlerim doluyor. Rahat rahat bebeğimin elbisesini bile yıkayamıyorum yeter artık
Ayyy ben şokk yolarım o kadını ben valla

Yüz üstü yatıyor şuan ama kafası sola bakıyor mesela onu sağa çeviremiyor henüz 🤔
Rahatça saga sola çevirince yatır istersen canım benimki maşallah saga sola bayadır çeviriyor o yüzden rahat uyuyorum oda yanımızda yüz üstü yatıyor hemde gazını daha rahat çıkarıyor

Kızlar silikon göğüs ucunu bıraktırmıştı birisi hatırlayamıyorum ama nasıl bıraktırabilirm bebeğim emmek istemiyor o yüzden

Sinir oluyorum gerçekten pipinin nesine baktiklarina ve kafa olarak gerçekten anlayamıyorum.. kültürel bir şeyi mi var benim bilmedigim😅 hayır birde 1 yaş olmuş çok akıllı çocuklar hiç yapacak iş mi
Yani kültürel bi durum olduğunu sanmıyorum ama alaka ne onu da çözemiyorum🤣🤣 kızıma bigün altını değiştirirken bakalım pişiğin varmı demişti 🤣🤣 bence ondan bakıyor benimki. Pişik edip keyifle gezcem sanki ayrıca bebek bu pişik te olabilir hastada. Aman kafalar bi dünya

Rahatça saga sola çevirince yatır istersen canım benimki maşallah saga sola bayadır çeviriyor o yüzden rahat uyuyorum oda yanımızda yüz üstü yatıyor hemde gazını daha rahat çıkarıyor
Maşallah canım seninki hızlı çıktı 😍🧿 bende uyursam yüz üstü yatırmıyorum ama gün içinde yatırıyorum belki bu sayede sağa sola da çevirir yüz üstü yatarken kafasını kaslardan kaynaklı sanırım

Her beslemede meme +mama mı veriyosun canım? O zaman günlük mama 300’ü buluyo sizde
Evet canım Sütüm çok az az geliyor doymuyor mecbur veriyorum. Önce meme sonra mama en son uyku öncesi yine meme veriyorum kapanış ve uyku😃 Bazen değişiyor miktarı ama buluyor rahat.
Artık azaltarak veriyorum bugün sadece 30 cc aldı geceye kadar yok

Maşallah canım seninki hızlı çıktı 😍🧿 bende uyursam yüz üstü yatırmıyorum ama gün içinde yatırıyorum belki bu sayede sağa sola da çevirir yüz üstü yatarken kafasını kaslardan kaynaklı sanırım
Evet canım kasları güçlendikçe çevirir inşalalh benimki çok hareketli maşallah gelenler nazar edecek diye korktum kafasını felan turuyordu ayy nas tutuyor dediler hemen okudum çocugumu 💕💕 şimdide görsünler istemiyorum artık neler derler allah bilir. Doktorumuzda zaten maşallah çok aktif bir bebek dedi

Ya bizimki de çeviriyor ama ben çok korkuyorum yüzüstü uyurken ben uyumuyorum. Dediğin gibi en güzel o pozisyonda uyuyor. Bugün çok uykum geldi sırtüstü çevireyim ben de uyuyayim dedim kıyameti koparttı🤦🏼‍♀️

Yani kültürel bi durum olduğunu sanmıyorum ama alaka ne onu da çözemiyorum🤣🤣 kızıma bigün altını değiştirirken bakalım pişiğin varmı demişti 🤣🤣 bence ondan bakıyor benimki. Pişik edip keyifle gezcem sanki ayrıca bebek bu pişik te olabilir hastada. Aman kafalar bi dünya
Benimki basbaya baktı düştü mü bi yerde diye neyden bilmiyorum artik🤣🤣
Kv senin pişik avcısı 🤣🤣🤣

Kac saate bir gece bu şekilde besliyorsunuz ? Benimki de mi aç acaba
2, 5 saatte canım. Sadece dün aksattım 3 saati buldu.
Doktora sordum kaç cc vereyim diye her bebekte değişir dedi bebeği tanımak anlamak da zaman alıyor.
Ama şimdi sistem olarak oturdu.
Karnı aç kalınca felaket oluyor bence dene sütün azsa mama takviyesi de ver

Doktora sordum kaç cc vereyim diye her bebekte değişir dedi bebeği tanımak anlamak da zaman alıyor.
Benim sütüm 30 cc tek cikiyor saate bebeğin kilo alimi sinirda cikti

Benimki gece uyanmiyor üstüne ben sağip veriyorum sütü

Evet canım kasları güçlendikçe çevirir inşalalh benimki çok hareketli maşallah gelenler nazar edecek diye korktum kafasını felan turuyordu ayy nas tutuyor dediler hemen okudum çocugumu 💕💕 şimdide görsünler istemiyorum artık neler derler allah bilir. Doktorumuzda zaten maşallah çok aktif bir bebek dedi
Maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun canım. Herkes iyi gözle bakmıyor kem gözlü çok görmeseler daha iyi vallahi. Seninki böyle giderse yakında döner emekler 😍😍🧿🧿

Back
X