• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet canım Sütüm çok az az geliyor doymuyor mecbur veriyorum. Önce meme sonra mama en son uyku öncesi yine meme veriyorum kapanış ve uyku😃 Bazen değişiyor miktarı ama buluyor rahat.
Artık azaltarak veriyorum bugün sadece 30 cc aldı geceye kadar yok
Korkuyorum da fazla mama vermeye acaba bi sakıncası var mıdır diye ama durmuyo çocuk saat başı ağlıyo

Maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun canım. Herkes iyi gözle bakmıyor kem gözlü çok görmeseler daha iyi vallahi. Seninki böyle giderse yakında döner emekler 😍😍🧿🧿
Masallah benimki sırt üstü eğime karşı dönüyor birde şok oluyorum bugünde dönmüş boynunu kaldırmaya calisiyo kendi kendine bir çaba peşinde 🥰🧿😍maşallah diyim

Göğüs ucu yarasına kalıcı kesin çözüm bulan yok mu🥲
Ben sütümü sürüp gümüş kapak kapatıyorum canım ama benim başta öyle bir yarıldı ki şu an ortası ikiye ayrılmış durumda ama zamanla düzelecek dokular birleşiyor kapak sayesinde
Tahin üstüne çıkan yağ varya canım susam yağı ben onu sürdüm inanılmaz iyi geldi. Lansinoh Bile etki etmemişti
Tahin sürünce yıkıyor musun emzirmeden önce
Kv bebeğimle selfie çekip Instagrama atmış. Miniğim demiş altına. Bebek yüzü kabak gibi ortada. Çıldırcam, eşime dedim silsin bir daha da yapmasın olay çıkar. Silmedi. Kafayı yiyecem kendi doğurmuş gibi davranıyor. Bebekle ilgili tüm kararı kendi alıyor bir annesi olduğunun farkında değil. Bebeği kendi oğlu sanıyor annesi oymuş gibi davranıyor kızlar napacam
Ayy inanmıyorum kız neler neler yapmış öyle iki yemek yapacak diye boşver gönder gitsin huzurunu kaçırmasın

Benimki gece toplamda 240 alıyor her seferinde meme+ 60 cc ile doyuyor sonra hiç uyanmıyor.
Gündüz meme+20cc ile doyuyor Azaltmaya gidiyorum sütüm geldikçe.
Aç olunca asla uyumuyor.
Kendi sütünüzün ne kadar geldiğini nasıl anlıyorsunuz? Hani mamayı azaltmayı düşünüyorum dediniz ya

Merhaba anneler. Normal doğum yapanlara bir sorum olucak. Sancınız veya suyunuz gelmeden önce bebeğin hareketlerinde bi farklılık var mıydı? Çok hareketli veya sakin veya başka bi belirti. Doğum başlamadan önce anlayabilir miyim acaba yakın olduğunu 🙈

Merhaba anneler. Normal doğum yapanlara bir sorum olucak. Sancınız veya suyunuz gelmeden önce bebeğin hareketlerinde bi farklılık var mıydı? Çok hareketli veya sakin veya başka bi belirti. Doğum başlamadan önce anlayabilir miyim acaba yakın olduğunu 🙈
Ben hiç anlamadım canım ekstra bi belirtim yoktu sabah 4’te suyum gelmeye başladı 😍

Kızlar silikon göğüs ucunu bıraktırmıştı birisi hatırlayamıyorum ama nasıl bıraktırabilirm bebeğim emmek istemiyor o yüzden
Ben biraktirdim canım. Emdikten bir süre sonra silikonu çıkarttım bir süre öyle emmesini sağladım. Ağladığı zaman silikonu taktım emmeye devam edince çıkarttım. Bir süre sonra direkt silikonsuz verdim çok ağlarsa silikon taktım ama silikonsuz epeyi alışmıştı. En son artık ağlasa da göğsümü tutturmaya çalıştım çünkü emebiliyordu gördüm. Çok ağlayınca son çare silikonu takayım dedim ama bir anda tuttu memeyi o gün bugündür silikon kullanmıyorum

Normal doğum yapmadım ama suyum geldi de doğum yaptım. Bebeğim kipir kıpırdi o gün geleceğini hiç düşünmemiştim içeride keyfi yerinde diye düşünmüştüm ama akşam suym geldi 😅

Normal doğum yapmadım ama suyum geldi de doğum yaptım. Bebeğim kipir kıpırdi o gün geleceğini hiç düşünmemiştim içeride keyfi yerinde diye düşünmüştüm ama akşam suym geldi 😅
Dün çok yürüyüş yaptım akşam kasık ve karın ağrısı vardı sabah uyandım ve hiçbir şey kalmamış 😂 aksine bugün yoruldu sanırım normale göre daha az hareketli. Çektiğim bacak ağrısı da bana kaldı 🙈😂

Dün çok yürüyüş yaptım akşam kasık ve karın ağrısı vardı sabah uyandım ve hiçbir şey kalmamış 😂 aksine bugün yoruldu sanırım normale göre daha az hareketli. Çektiğim bacak ağrısı da bana kaldı 🙈😂
Benim suyum gelirken hafif kasik ağrım vardı regl öncesi gibi ama onun öncesinde yoktu😅

Ya bizimki de çeviriyor ama ben çok korkuyorum yüzüstü uyurken ben uyumuyorum. Dediğin gibi en güzel o pozisyonda uyuyor. Bugün çok uykum geldi sırtüstü çevireyim ben de uyuyayim dedim kıyameti koparttı🤦🏼‍♀️
Çeviriyorsa korkma canım çok rahat ediyorlar ben büyük kızı dogar dogmaz hep öyle yatırdım bunda da başladım bir haftadır hem sıçrayıp korkmuyorlar diger türlü
Çok uyanıyor bende zaten sabaha dogru yanıma alıp öyle yatırıyorum gece boyunca degil

Back
X