• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yaaa 🥹😍 hadi inşallah aç kalmasın artık minnoşum 🙏🏻

Oh çok rahatladım. Canım bi şey sorucam bu mamayı hazırlamanın pratik bi yolu var mı ben her seferinde kaynar suyu bardağa alıyorum sonra başka bi bardağa aktar dönder yapıyorum bileğimi yakmayacak kadar ılıyana kadar sonra mamayı yapıyorum çok uğraştırıcı oluyo
Canim kaynatigin ve soguttugun su ayarla bir surahi vs kapali siseye koy.kaynattigin su ile daha once soguttgun sisedeki suyu katarak hizlica suyu ılıt.mama ekle salla..hazir❤️ bikere kenarda deneme yap ideal mama sicakligin icin kac ml soguk ve sicak katiyorsun...heo ayni orani karistir.ben oyle yapiyorum.20 ml sicak 10 ml soguk dene...mamayi katincada suyu ayrica sogutuyor cunku..ideale yakin olur.ben her kaynatmamda artan fazla suyu tekrar surahiye koyuyorum:)

Son düzenleme:
Ben sütümü sürüp gümüş kapak kapatıyorum canım ama benim başta öyle bir yarıldı ki şu an ortası ikiye ayrılmış durumda ama zamanla düzelecek dokular birleşiyor kapak sayesinde

Tahin sürünce yıkıyor musun emzirmeden önce

Ayy inanmıyorum kız neler neler yapmış öyle iki yemek yapacak diye boşver gönder gitsin huzurunu kaçırmasın
Tahini değil canım yağını sürüyorum 1 gün hiç yıkamadan dinleniyor sonra yıkıyorum o sürede de diğer memeyi kullanıyorum

Korkuyorum da fazla mama vermeye acaba bi sakıncası var mıdır diye ama durmuyo çocuk saat başı ağlıyo
Bugün eğitim için geldiler bana ebeye sordum özellikle. Doyduğunu zaten anlarsın uykuya geçmesinden vs dedi.

Sütün yeterliyse çiş miktarı ve kakayı takip et mama çok çok az ver alışmasın.

Bir de ben memeyi verip üstten şırınga ile veriyorum mamayı bazen geceleri zor geliyor biberon ile veriyorum

Aptal doktor aptalllll çok sinirlendim yine. Daha bi de iki gün daha ver yeter demişti. Hem yetmemiş hem sarılığı yükselmiş
Hem süt hem mama ver bizim bebeler yakın 9 günlüğüz biz de. Ben bastırdım sarılık olmasın diye gündüz her saat memede.
Atar hemen sık idrarla üzülme

Canim kaynatigin ve soguttugun su ayarla bir surahi vs kapali siseye koy.kaynattigin su ile daha once soguttgun sisedeki suyu katarak hizlica suyu ılıt.mama ekle salla..hazir❤️ bikere kenarda deneme yap ideal mama sicakligin icin kac ml soguk ve sicak katiyorsun...heo ayni orani karistir.ben oyle yapiyorum.20 ml sicak 10 ml soguk dene...mamayi katincada suyu ayrica sogutuyor cunku..ideale yakin olur.ben her kaynatmamda artan fazla suyu tekrar surahiye koyuyorum:)
Ay süpersin bu sekilde pratik olur sanırım hemen denicem ♥️

1 gün boyunca hiç emzirmiyor musun kız taş olur o zaman benimki mastit olurum, bazen 6-7 saat tek meme emzirilmemiş oluyor da acısından duramıyorum
Ben de o kadar süt yok şuan hiç hissetmedim bak sen diyince aklıma geldi. Sağdan güzel geliyor soldan çok çok az 20 dk Sağıyorum 10 damla ancak

Yaaa 🥹😍 hadi inşallah aç kalmasın artık minnoşum 🙏🏻

Oh çok rahatladım. Canım bi şey sorucam bu mamayı hazırlamanın pratik bi yolu var mı ben her seferinde kaynar suyu bardağa alıyorum sonra başka bi bardağa aktar dönder yapıyorum bileğimi yakmayacak kadar ılıyana kadar sonra mamayı yapıyorum çok uğraştırıcı oluyo
Ben de öyle yapıyordum da artık soğuk su dolu kabın içine sıcak kaynar suyu koyuyorum bardağıyla beraber, bardağın içindeki su hemen ılışıyor ❤️

Bugün eğitim için geldiler bana ebeye sordum özellikle. Doyduğunu zaten anlarsın uykuya geçmesinden vs dedi.

Sütün yeterliyse çiş miktarı ve kakayı takip et mama çok çok az ver alışmasın.

Bir de ben memeyi verip üstten şırınga ile veriyorum mamayı bazen geceleri zor geliyor biberon ile veriyorum
Sütüm yeterli değil canım bebeğim hem kilo alamadı hem sarılığı önce düşüp sonra tekrar yükseldi mamayı azaltmak benim için seçenek değil şu an

İyi o zaman canım ,
Herşeyden korkar oldum
Biberonla sağdigim sütü veriyorum ya da mamayı boğazına kacircam diye korkuyorum ilk bebeğim tecrübesizim Allahtan annem yanimda çoğunlukla o bakıyor yediriyor, altını temizliyor, gazını alıp uyutuyor.Bazen de ben yapıyorum öğreneyim diyorum 😂
Başta ben de çok korkuyordum zamanla alışıyorsun canım. Süt içerken falan kaçırıyor genzine panik olmamak gerek halloluyor 😅

Back
X