• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
36. Gün 1 kilo 200 gram aldı

Bu kadın hamileliğinde de seni üzmüştü demi
Hem de nasil uzmustu ama simdi de elinden gelse cocuguna dokundurtmayacak ciddi anlamda kendi cocugu saniyor evin icinde benim oglum uyandi mi benim oglum agladi mi diyerek dolasiyor bir sey oldugunda o kosuyor disari ciktik bebek arabasını zorla elimden cekip suruyor bana hicbir sekilde musade etmiyor.

Hem de nasil uzmustu ama simdi de elinden gelse cocuguna dokundurtmayacak ciddi anlamda kendi cocugu saniyor evin icinde benim oglum uyandi mi benim oglum agladi mi diyerek dolasiyor bir sey oldugunda o kosuyor disari ciktik bebek arabasını zorla elimden cekip suruyor bana hicbir sekilde musade etmiyor.
Benimki yapamadı çünkü bebeği bırakmadım vermeyecek olmuştu emzikle bebeği susturmaya çalışıyor dedim acıkmış o ver dedim hala emzik veriyordu en sonunda aldım bebeği oyy benim oğlum acıkmış mi gel süt banyosu yapalım dedim aldım valla bunlarda bebek vermeme sevdası bi tuhaf

Sütün tazyikli geliyorsa ondan rahatsız oluyor olabilir

Canım kaynamış soğumuş su ile yapılıyor ya ben önceden kaynatıp soğutup (yani 45 dereceye getirip) termosa koyuyorum zaten o baya sıcak tutuyor, mama yapacağım zaman çok ılıdıysa da azıcık ısıtıyorum. Pratik oluyor

Senin daha yeni ama canım normal anca gelir süt. Benim de 3. günden sonra bir anda gelmişti koltuk altıma kadar bezeler çıktı yumurta büyüklüğünde, başta çok emziremedim yaralardan dolayı, mastitin ucundan döndüm yani dikkat et sen de
45 derece olduğunu anlayamam ama bileğimi yakmayacak sıcaklığa geldiğinde termosa koysam mesela olur dimi
Özge sizin oralar sıcaktır çıplak şekilde güneşe tutsana o da iyi geliyormuş 5 dk da olsa
Aaa tamam doktordan gelince yapıyım♥️

Benimkinin değeri üçüncü günde yedinci günde 9 du. Yüzü sarıydı gözleri de sarıydı belliydi yani yüzündeki renk. Hala gözlerinde az var iki aya anca geçer fizyolojik sarılık kalıyor tüm bebeklerde iki ayda tamamen yok oluyor en son gözlerden gidiyor. Vücuttan atılsın da önce inşallah yavaş yavaş düşsün 😍
İnşallah canım inşallah değeri güzel çıksın da rengi 2 ay sonra düzelse de olur

Benimki yapamadı çünkü bebeği bırakmadım vermeyecek olmuştu emzikle bebeği susturmaya çalışıyor dedim acıkmış o ver dedim hala emzik veriyordu en sonunda aldım bebeği oyy benim oğlum acıkmış mi gel süt banyosu yapalım dedim aldım valla bunlarda bebek vermeme sevdası bi tuhaf
Cok iyi yapmissin ben simdi önunu arkasini alamiyorum hangi yaptığına yapma diyecegimi sasirdim. Biran once cocugumla yalniz kalmak istiyorum. Suan sanki aramizda bir rekabet var kadin cocugu benden cekmeye calisiyor resmen o boyle yaptikca bende de haliyle tuhaf duygular olusmaya basliyor oysaki benim cocugum neden baskasiyla yarıs haline gireyim ki. Ama iste kendininmis gibi davranip insanin psikolojisini bozuyorlar boyle

Back
X