• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım benim kızım hasta olmuştu sesinde filan hiç bişey yoktu hastanede kan almak için uğraştılar çok ağlattılar sesi kısıldı. Ama tabi 9 aylık filandı ozaman. Seninkide muhtemelen ağlamaktan ama yine de için rahat etmezse bi takip et ateşini vs olmazsa götürürsün bi
Ateşini takip edıyorum canım normal en ufak bı yükselmede giderim diye düşünüyorum

kızlar kafayı yicektim kafayı. 2 buçuk saattir susmadan ağlıyo karnı tok altı temiz katıla katıla ağladı en son ağlarken ağzı açık bi şekilde sesi kesildi bir anda kaldı öyle mosmor oldu nefesi gitti resmen ağlamaktan ödüm koptu sonra ben ağlamaya başladım eşimi aradım telefonda beni sakinleştirdi o sırada bebek de sustu hiç böyle olmamıştı yalnız ilk günüm bi de o kadar korktum ki 😭😭😭
Canım ağlarken katılma o bahsettiğin. Bazen anlık bayıladabiliyolar ama direk normale dönüyorlar. Gaz mı yaptı acaba? Gaz varken susmadan ağlıyor benimki de çıkarana kadar. Çok sıkıştırıyor galiba. Bende hamileyken gaz sıkışması yaşamıştım ay cidden kramp girer gibi oluyo e onlar dertlerini de anlatamıyor. Masaj filan yap öyle durumda yada keşke kızların dediği gibi bir iki çay kaşığı kimyon çayı içirseydin

Normal aralığı unuttum ama benimki onun üstünde internetten baktığım kadariyla daha doktora gitmedim ama kilolu az besle dicek kesin bundan önce gittiğimde demişti.. napiyim çocuk durmuyo🤣🤣
Ayy benim doktorda az besle diyor gel uyanınca sen anlat bebeğe kıyameti koparıyor🤣🤣 alıp karşıma nasıl oyaliym yememesi için 🤣🤣

Canım ağlarken katılma o bahsettiğin. Bazen anlık bayıladabiliyolar ama direk normale dönüyorlar. Gaz mı yaptı acaba? Gaz varken susmadan ağlıyor benimki de çıkarana kadar. Çok sıkıştırıyor galiba. Bende hamileyken gaz sıkışması yaşamıştım ay cidden kramp girer gibi oluyo e onlar dertlerini de anlatamıyor. Masaj filan yap öyle durumda yada keşke kızların dediği gibi bir iki çay kaşığı kimyon çayı içirseydin
Ya kitlendi kaldı katılma mıymış bu ne boktan bi şeymiş. Anlamıyorum patır patır osuruyo hep. Beslenmeden sonra üst gazını da alıyorum. Hala çıkaramadığı mı var demek? Dün içirdim kimyon bugün de içireyim. Bak yarım saat uyudu şimdi yine başladı ağlamaya

Ya kitlendi kaldı katılma mıymış bu ne boktan bi şeymiş. Anlamıyorum patır patır osuruyo hep. Beslenmeden sonra üst gazını da alıyorum. Hala çıkaramadığı mı var demek? Dün içirdim kimyon bugün de içireyim. Bak yarım saat uyudu şimdi yine başladı ağlamaya
Canım gaz kesin sen kimyona devam birde youtubede gaz masajı var her uyandıgında yap elin alışıyor bir süre sonra çok çok faydası oluyor bu masajı her beslenme öncesi yapman gerekiyormuş ben o kadar yapamıyorum ama en azından 2 3 kere yapıyorum

He 1 aylık bebek için seninkinin toplam kilosu üst sınırın üstünde şimdi anladım 🤣 benimkide 7.gün gittiğimizde 2900 dü kilosu 30.gün 4500 olmuş tam. 23 günde 1kilo 600 gram almış ama doktor az yedir filan demedi. Demekki genel toplam kiloya bakıyolar e seninki tosuncuk 2 aylık bebek gibi 🤣
Cnm sen neler yapiyon süt iÇin ? :)) bizim bebişler sinirda :) kac saate bir emziriyorsun ? Gece kac saate bir ?

kızlar kafayı yicektim kafayı. 2 buçuk saattir susmadan ağlıyo karnı tok altı temiz katıla katıla ağladı en son ağlarken ağzı açık bi şekilde sesi kesildi bir anda kaldı öyle mosmor oldu nefesi gitti resmen ağlamaktan ödüm koptu sonra ben ağlamaya başladım eşimi aradım telefonda beni sakinleştirdi o sırada bebek de sustu hiç böyle olmamıştı yalnız ilk günüm bi de o kadar korktum ki 😭😭😭
Canım o nefes kesilme esnasında bir kere yüzüne üfle hemen susarlar

He 1 aylık bebek için seninkinin toplam kilosu üst sınırın üstünde şimdi anladım 🤣 benimkide 7.gün gittiğimizde 2900 dü kilosu 30.gün 4500 olmuş tam. 23 günde 1kilo 600 gram almış ama doktor az yedir filan demedi. Demekki genel toplam kiloya bakıyolar e seninki tosuncuk 2 aylık bebek gibi 🤣
Tam olarak öyle tosunum o çok rahat hareket edebiliyorum o yüzden toparladı kendinj🤣🤣

Kizlar gecen bestlak sahte demistim hatirlarsaniz.karsilastirmali koydum..koyu turkuvaz olan sahte.ayrica renk sari degil.beyaz ve kotu kokulu...oteki eczaneden aldigim..elinizeekileri kontrol edin❤️

Eklentiler

• IMG_20240603_182229.webp
    IMG_20240603_182229.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20240603_182041.webp
    IMG_20240603_182041.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20240603_181933.webp
    IMG_20240603_181933.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20240603_181922.webp
    IMG_20240603_181922.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20240603_181912.webp
    IMG_20240603_181912.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20240603_182159.webp
    IMG_20240603_182159.webp
    26 KB · Görüntüleme: 38
Canım gaz kesin sen kimyona devam birde youtubede gaz masajı var her uyandıgında yap elin alışıyor bir süre sonra çok çok faydası oluyor bu masajı her beslenme öncesi yapman gerekiyormuş ben o kadar yapamıyorum ama en azından 2 3 kere yapıyorum

Denedim az önce canım ağlarken bi işe yaramadı videoda kadın da diyo zaten o an canı acır diye başka sakin bi anında düzenli yapmaya başlıcam bunu teşekkür ederim

İnşallah kolik değildir anlattığın koliğe benziyor 🥺
Cnm sen neler yapiyon süt iÇin ? :)) bizim bebişler sinirda :) kac saate bir emziriyorsun ? Gece kac saate bir ?
Ben ilk 10 gün yani sarılık riskini atlattıktan sonra gece hiç uyandırmadım beslemek için. Kendi uyanınca besledim. Gündüzleri rüya beslemesi yapıyorum arada oda sürekli emzik aranmaya başlayınca uykusu açılmadan emziriyorum. Ön süt son süt durumuna dikkat ediyorum doktor üstüne basa basa söylemişti 7.gün kontrolünde. Süt 30 günde toplam 5 kez mama verdim ilk üç verişim yenidoğduğu bi kaç gün içinde olmuştu. Bide dün verdim işte süt yine doyurmayınca. Süt için de ısırganotu kullanıyorum onu da son 10 gündür filan. Bence en önemlisi ön süt son süt durumu. Cesur da ona dikkat ediyor onunkide iyi kilo almış maşallah

İnşallah kolik değildir anlattığın koliğe benziyor 🥺

Ben ilk 10 gün yani sarılık riskini atlattıktan sonra gece hiç uyandırmadım beslemek için. Kendi uyanınca besledim. Gündüzleri rüya beslemesi yapıyorum arada oda sürekli emzik aranmaya başlayınca uykusu açılmadan emziriyorum. Ön süt son süt durumuna dikkat ediyorum doktor üstüne basa basa söylemişti 7.gün kontrolünde. Süt 30 günde toplam 5 kez mama verdim ilk üç verişim yenidoğduğu bi kaç gün içinde olmuştu. Bide dün verdim işte süt yine doyurmayınca. Süt için de ısırganotu kullanıyorum onu da son 10 gündür filan. Bence en önemlisi ön süt son süt durumu. Cesur da ona dikkat ediyor onunkide iyi kilo almış maşallah
17 günlük daha kolik bu kadar erken mi başlıyo canım tam ne oluyo bu bilmiyorum

17 günlük daha kolik bu kadar erken mi başlıyo canım tam ne oluyo bu bilmiyorum
🥺🥺🥺 Seninkide 3 haftalık olmak üzere. tam belirtilerini bilmiyorum bi arkadaşın bebeği öyleydi hiç susmadan saatlerce ağladığı için acile götürmüşler ne gaz nede başka bişeyi varmış. Öylece sadece ağlıyormuş 🤦🏻‍♀️ ama sık oluyor sanırım daha birkez oldu bi takip et bakalım bide iyice belirtilerini araştır

Eklentiler

• IMG_2808.webp
    IMG_2808.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar gündüzleri evin içi 28 29 30 c oluyor cam kapı açık olduğu halde bebeği nasıl giydireceğimi bilmiyorum nasıl giydirmem gerek

Kızlar gündüzleri evin içi 28 29 30 c oluyor cam kapı açık olduğu halde bebeği nasıl giydireceğimi bilmiyorum nasıl giydirmem gerek
Canım çok sıcak oluyormuş evin. Tek askılı/kısa kollu zıbın giydir yeter. Arada ayaklarına bak soğuksa çorapta giydir uyurken de bacaklarına ince bi müslin atarsın

Back
X