- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
- 18
Sağlık ocağına gittiğimde ebe bakıyor 10/6 10/7 11/7 falan çıkıyor, daha hiç normal olduğunu görmedim eskiden de öyleydiTansiyon takibi yapiyor musunuz ? Kac cikiyor ortalama değerleriniz
Ben daha dün hepsini tamamladım canım pişik kremi, şampuan losyon falan hepsini tek set tercih ettim mustelanın hoşgeldin bebek seti var güzel de tavsiye ederim. Onun haricinde emziği yenidoğan avent aldım biberonunuda lansinoh aldım zaten tekli göğüs pompası almıştım içinde yenidoğan biberonuyla geliyor ekstra almadım kullananlar lansinohtan memnunmuş natural wawe diye geçiyor . Her ihtimale karşı bir de kaşık biberon aldım onun da markası çok farketmiyor zaten. Bezi de sleepy almıştım bugün e bebekte sleepyde indirim var eğer stok bitmediyse bakabilirsinKızlar bez,şampuan,losyon,pişik kremi falan ne aldınız ve emzik biberon alan var mı aranızda ilk etapta hemen lazım olur mu emzik ilk 1 ay vermeyin deniyor ya hani biberon da kaşık biberon alsak yeter mi ilk etap için yoksa alıp koyalım hazır mı olsun siz ne yaptınız bu işleri
Benim arkadaşım daha yeni evde doğurdu. Gayet sağlıklı bir oğlu var. Ama benim yemezHastane ortamındaysa ben ebeyle doğumu destekliyorum ya. Bazıları evlere çağırıyor evde doğuruyor falan o korkutucu ama. Hastane ortamında olalım olası bi durumda müdahale edilebilsin ama her şey normal akışında ilerliyosa bebek kendi geliyosa ebeyle doğum neden olmasın?
Ben emin değilimYa gerçekten emin misiniz özel hastane de ebenim doğurttuğuna, cidden o kadar parayı ebe doğurtsun diye mi vereceğiz.
Eve çağırırım rahat rahat evimde 3te 1 fiyata her türlü hallederiz bu ne ya, sinirlendim şimdi.
Haftaya doktor kontrolüm var ben bunu bi sorayım
Valla evde doğurup çok sağlıklı olan bir sürü insan var ama ben de o riski alamazdım şahsen. Doktora teslim oluyorum öpüp başlarına koysunlarBenim arkadaşım daha yeni evde doğurdu. Gayet sağlıklı bir oğlu var. Ama benim yemez
Ben o kasar süredir diyetisyene gidiyorum yap tuz konusunda bana sınırlama getirmedi. Senin tamamen kesti mi bir anda?Bugün diyete başladim ama ymerk yerken bile başina ağri girdi . Siz tuzu da mi sifirladiniz . Hersey yağsiz tuzsuz şekersiz .nasil tat veriyorsunuz
Bu işlerde hassas araştırmacı bi arkadaşım var 10 ay önce doğum yaptı. Bana baby's green in çamaşır deterjanını ve biberon temizleyicisi mi tavsiye etti aldım bugün. Şampuan pişik kremi ve losyon için de ecowell i tavsiye etti onları da alacağım indirim bekliyorum. Bez almayacağım, emzik verip vermeme konusunda kararsızım ama biberon alacağım, doğum izninden sonra bi süre çalışacağım için biberon ihtiyaç olacak o yüzden şimdiden alacağımKızlar bez,şampuan,losyon,pişik kremi falan ne aldınız ve emzik biberon alan var mı aranızda ilk etapta hemen lazım olur mu emzik ilk 1 ay vermeyin deniyor ya hani biberon da kaşık biberon alsak yeter mi ilk etap için yoksa alıp koyalım hazır mı olsun siz ne yaptınız bu işleri
Benim en büyük korkum doğum sırasında azarlanmak olabilir öyle doğum hikayeleri anlatıyorlar kiValla evde doğurup çok sağlıklı olan bir sürü insan var ama ben de o riski alamazdım şahsen. Doktora teslim oluyorum öpüp başlarına koysunlar
Bez sleepy natural aldım ama çok değil. Şampuan unibaby, pişik kremi mustela.Kızlar bez,şampuan,losyon,pişik kremi falan ne aldınız ve emzik biberon alan var mı aranızda ilk etapta hemen lazım olur mu emzik ilk 1 ay vermeyin deniyor ya hani biberon da kaşık biberon alsak yeter mi ilk etap için yoksa alıp koyalım hazır mı olsun siz ne yaptınız bu işleri
Ewet tamamen kestim bugün ve çok kötüyüm .Ben o kasar süredir diyetisyene gidiyorum yap tuz konusunda bana sınırlama getirmedi. Senin tamamen kesti mi bir anda?
Yaa evet. Arkadaşımın annesi doğum yaparken yanındaki kadın o can havliyle doktorun gömleğini yırtmış doktor da kadına tokat atmış. Arkadaşımın annesi o kadar korkmuş ki doğurana kadar gıkını çıkaramamış. Düşününce ne kadar travmatik. Tabi bu 20 yıl önce olmuş bi şey. Şu an mümkün değil böyle bi muamele.Benim en büyük korkum doğum sırasında azarlanmak olabilir öyle doğum hikayeleri anlatıyorlar ki
Ben 1 paket bez aldım ama bi kac paket daha alicam ebebek indiriminden molfix pure soft aldım temiz içerikli dendiği için, minoris marka yine temiz içerikli ve doğal olduğu için sampuan pişik kremi birde biberon temizliği için ondan aldım. Biberon ve emzik 2 adet cam avent aldım 2 boy aldım daha doğrusu teyzesi saolsun aldı. Ben her ihtimale karşı Kasım indirimlerinde fiyatları uygunken aldım.Kızlar bez,şampuan,losyon,pişik kremi falan ne aldınız ve emzik biberon alan var mı aranızda ilk etapta hemen lazım olur mu emzik ilk 1 ay vermeyin deniyor ya hani biberon da kaşık biberon alsak yeter mi ilk etap için yoksa alıp koyalım hazır mı olsun siz ne yaptınız bu işleri
Tam olarak sendeki sıkıntı neydi tansiyon mu şeker mi? Yani hamile kadına biranda kesmesi ilginç geldi. Ben şekeri dengelemek için sebze ve protein ağırlıklı beslendim ve kilo vermiştim. Zeytin yağı(doğal), tereyağı (ben tereyağını kaymaktan kendim yapıyorum o nedenle tuz dengesi bana bağlı) hatta meyve bile yedim. Ama dengesini kurup veriyordu. Öyle diyetisyene tüküreyim herşeyi kestikten sonra senin ne vasfın var ben öpüp başıma koyayım o zamanEwet tamamen kestim bugün ve çok kötüyüm .
Ayy kıyamam gerçekten unutulmuyor travma olarak kalıyor. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın o an insan çok az bile olsa biraz empati ve destek görmek istiyor.Yaa evet. Arkadaşımın annesi doğum yaparken yanındaki kadın o can havliyle doktorun gömleğini yırtmış doktor da kadına tokat atmış. Arkadaşımın annesi o kadar korkmuş ki doğurana kadar gıkını çıkaramamış. Düşününce ne kadar travmatik. Tabi bu 20 yıl önce olmuş bi şey. Şu an mümkün değil böyle bi muamele.
Pisik kremi uni baby aldim. Sampuan Dalin Vanilyali. Zaten oglum da hala onu kullanıyor. Deterjan acikcasi almadim. Alir miyim bilmiyorum.Kızlar merhaba. Önceden konuşuldu mu bilmiyorum. Şöyle temiz içerikli pişik kremi, şampuan, deterjan önerileriniz var mı? Bi de artık bebek pudrası kullanılmıyor zararlı diye duydum bi yerden. Çok yabancıyım bu konulara halabilgilendirirseniz sevinirim
Bez: sleepyKızlar bez,şampuan,losyon,pişik kremi falan ne aldınız ve emzik biberon alan var mı aranızda ilk etapta hemen lazım olur mu emzik ilk 1 ay vermeyin deniyor ya hani biberon da kaşık biberon alsak yeter mi ilk etap için yoksa alıp koyalım hazır mı olsun siz ne yaptınız bu işleri
Ben de duymuştum canım hatta e bebeklerde ve internette memelyn diye de satılıyordu gümüş kapak veya kalkan yerine belki tercihim bu şekilde olur. Unutmuştum hatırlattığın için teşekkürlerKızlar naçizane öğrendiğim daha doğrusu bizzat ablamın deneyimlediği bir bilgiyi paylaşacağım sizinle belki lazım olur.
Ablamın kızını emzirirken göğüsleri yara oldu ve çok acıyordu ve teyzem ona bal mumunu benmari usulü eritmesini ve tenini yakmiycak kadar sogutup göğsünün şeklini aldırıp onu kapak olarak kullanmasını söylemiş. Ablam bunu yapmış sabah kalktığımda hiç birsey kalmamıştı dedi. Bende şimdi kendime onu yapmayı düşünüyorum. Emzirmeye başladığım gibi onu kapak olarak kullanacağım.
Aklınızda olsun bunu kuzenlerim de yapmış ve iyi gelmiş. Belki size de iyi gelir diye paylaşayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?