Ben iki paket almıştım bio natural toplam 200 tane vardı eğer kilolu bir bebekse 1 numara çok kullanılmıyormuş ben fazla bile almış olabilirim 2-5 kg arasında kullanılıyormuş 1 numara. Bir de alerji yapar mı yapmaz mı riski var o yüzden
Canım bebeğin durumuna göre al her bez markası her bebeğe iyi gelmiyormuş bi deneme amaçlı al bak bakalım ne olacak 1 numara ben 1 tane aldım ama küçük gelebiliyormuş gerisini eğer memnun kalırsam 2 den başlayacağım inşaAllah
Tamam hastanede doktor doğurtmuyor ebe var ama olası bir durumda doktor hemen gelip müdahale ediyor ebenin de bilemediği yapamayacağı şeyler vardır ben fiyat için falan riske atamazdım evde doğurayım diye, bi arkadaşım anlatmıştı doğumda bebeğin omzu mu ne takılı kalıyor ebe yapamıyor doktor gelip müdahale ediyor.
Kız o kadar yazıyoruz bi 21 K olamadık kör olmayasıca he millet ne yazışıyor bu kadar arkadaş ben pes ettim yetişemem ben o çenelere ellerime yazık AAfratafrac
Hanımlar ilk nstye girdim bugün yine ağrım çoktu gittim hem normal muayene hem nst hemde alttan muayene edildim açtım ben sezonu 27+4 dem şükür bi sorun çıkmadı ama sancım var neden ya neden peki
Gidip meme ucu mu satcam kız gümüşçüye zaten kaç para etcek kalsın çocuklara hatıra veririm ne hatıra ama ne hatıra millet donunu neyim saklar ben al emzirirken yara yaptın her yerimi bunu gördükçe hatırla anan neler çekmiş derim bari duygu sömürüsü
Kız en azından oğlişimin boklu donlarını küflenmiş sandıkta saklayıp çıkarmıyorum gümüş bu borumu bozdursun harcasın memesine taksın zil takıp oynasın bir sürü seçeneği olur
Kız en azından oğlişimin boklu donlarını küflenmiş sandıkta saklayıp çıkarmıyorum gümüş bu borumu bozdursun harcasın memesine taksın zil takıp oynasın bir sürü seçeneği olur
Ayyy ben bu gümüş kapaktan vazgeçmiştim ama goygoy çok hoşuma gitti sırf erkek anası olcam diye gidip gümüş kapak alasım ve gelinimin bohçasına koyasım var şu an sizin yüzünüzden YysnmrvKaruselEevdekiliyakat
Ayyy ben bu gümüş kapaktan vazgeçmiştim ama goygoy çok hoşuma gitti sırf erkek anası olcam diye gidip gümüş kapak alasım ve gelinimin bohçasına koyasım var şu an sizin yüzünüzden YysnmrvKaruselEevdekiliyakat
Gümüş kapak diye geçme bacım fiyatlara baktım 700 1000 yani bunlar ilerde değerlenir bi keren kaynanamın olsaydı ben ondan alsaydım ne olurdu hoş o bana vermezdi beni aramadıgı halde kocama aradım telefonu kapalı demiş niyse