2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bezi ne kadar almamız gerekiyor indirimdeylen bende sipariş vercem sleepy bionaturelden acaba 1 numara ne kadar kullaniliyordur
Ben iki paket almıştım bio natural toplam 200 tane vardı eğer kilolu bir bebekse 1 numara çok kullanılmıyormuş ben fazla bile almış olabilirim 2-5 kg arasında kullanılıyormuş 1 numara. Bir de alerji yapar mı yapmaz mı riski var o yüzden

Kızlar bezi ne kadar almamız gerekiyor indirimdeylen bende sipariş vercem sleepy bionaturelden acaba 1 numara ne kadar kullaniliyordur
Canım bebeğin durumuna göre al her bez markası her bebeğe iyi gelmiyormuş bi deneme amaçlı al bak bakalım ne olacak 1 numara ben 1 tane aldım ama küçük gelebiliyormuş gerisini eğer memnun kalırsam 2 den başlayacağım inşaAllah

Ben toplam 84 tane 1 numara 168 tane de 2 numara aldım

Valla evde doğurup çok sağlıklı olan bir sürü insan var ama ben de o riski alamazdım şahsen. Doktora teslim oluyorum öpüp başlarına koysunlar
Tamam hastanede doktor doğurtmuyor ebe var ama olası bir durumda doktor hemen gelip müdahale ediyor ebenin de bilemediği yapamayacağı şeyler vardır ben fiyat için falan riske atamazdım evde doğurayım diye, bi arkadaşım anlatmıştı doğumda bebeğin omzu mu ne takılı kalıyor ebe yapamıyor doktor gelip müdahale ediyor.

Hanımlar ilk nstye girdim bugün yine ağrım çoktu gittim hem normal muayene hem nst hemde alttan muayene edildim açtım ben sezonu 27+4 dem şükür bi sorun çıkmadı ama sancım var neden ya neden peki

Gelinine verirsin o da seni bi yerlerde kınar, pinti karı onu saklamış bi de bana getiriyor kızlar sinirim bozuldu diye

Gelinine verirsin o da seni bi yerlerde kınar, pinti karı onu saklamış bi de bana getiriyor kızlar sinirim bozuldu diye
Tabi ben en son ona karar verdim aile yadigarı gümüş kolye yaptırıp gelinime takcam nişanda

Hahaha ne münasebet ben onun otuz yıl önce memesine taktığı kararmış kapağı mı takıcam diye triplenir

Hahaha ne münasebet ben onun otuz yıl önce memesine taktığı kararmış kapağı mı takıcam diye triplenir
Kız en azından oğlişimin boklu donlarını küflenmiş sandıkta saklayıp çıkarmıyorum gümüş bu borumu bozdursun harcasın memesine taksın zil takıp oynasın bir sürü seçeneği olur

Kız en azından oğlişimin boklu donlarını küflenmiş sandıkta saklayıp çıkarmıyorum gümüş bu borumu bozdursun harcasın memesine taksın zil takıp oynasın bir sürü seçeneği olur
Oğlunun boklu donlarını götürsen daha iyi be kocası en azından, kaynanamın meme kapaklarından iyidir

Oğlunun boklu donlarını götürsen daha iyi be kocası en azından, kaynanamın meme kapaklarından iyidir
Ay sesli güldüm oğlunu ne acılarla yetiştirmiş mesajı vercem ben kararlıyım ben çektim onlarda çeksin

Gümüş kapak diye geçme bacım fiyatlara baktım 700 1000 yani bunlar ilerde değerlenir bi keren kaynanamın olsaydı ben ondan alsaydım ne olurdu hoş o bana vermezdi beni aramadıgı halde kocama aradım telefonu kapalı demiş niyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…