2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gümüş kapak aldım bakalım ne olcak herkes bişi diiiii gümüş tercih ettik bizde bakalım, eşim ürüne baktı iyiki altın değilmiş o zaman zorlanırdık almakta sanırım demişti

Ben de duymuştum canım hatta e bebeklerde ve internette memelyn diye de satılıyordu gümüş kapak veya kalkan yerine belki tercihim bu şekilde olur. Unutmuştum hatırlattığın için teşekkürler
Rica ederim işe yaramasına mutlu oldum

Valla ben yürürken ve eğilip kalkarken 2 hafta öncesine kadar çok zorlanıyodum. Youtube’dan Simge Duman’ın egzersizlerini yapmaya başladım dinçlik geldi. Yürürken nefes nefese kalmıyorum eğilip kalkarken bacaklarımı açmak zorunda kalmıyorum şu an 2 hafta öncesinden çok çok daha iyi durumdayım. Uzun süre oturduğumda kalkarken zorlanıyorum hala ama sebepsiz ağrılarım yok. Büyük kasları güçlendirirsek ağrı eşiğimiz yükseliyormuş bunu da Simge hocadan öğrendim

Ben gümüş kapak aldım bakalım ne olcak herkes bişi diiiii gümüş tercih ettik bizde bakalım, eşim ürüne baktı iyiki altın değilmiş o zaman zorlanırdık almakta sanırım demişti
Yalnız o kapakları millet işi bitince bozduruyomuş gümüşçülere djkfkfk çok komik değil mi

Ben de bişeyler yapıyım o zaman ya dayanılmaz bir acı var mesela uyluk kemiğimde. Dönerken göbeğimin kenarları acıyo ama o sanırım rahmi tutan bağların gerilmesindenmiş ona yapıcak bişey yok. şöyle rahat bir tv koltuğum olsa masaj yapan ne güzel olurdu

Yalnız o kapakları millet işi bitince bozduruyomuş gümüşçülere djkfkfk çok komik değil mi
Gidip meme ucu mu satcam kız gümüşçüye zaten kaç para etcek kalsın çocuklara hatıra veririm ne hatıra ama ne hatıra millet donunu neyim saklar ben al emzirirken yara yaptın her yerimi bunu gördükçe hatırla anan neler çekmiş derim bari duygu sömürüsü

En son doktora gittiğimde bacak krampı için magnezyum istedim sonra egzersizlere başlayınca ona bile gerek kalmadı valla. Hareket her zaman bereket ama bu dönemde daha da önemli

Yaniii dimi hayır bi de adama onu uzatırken yerin dibine girer insan

Hayır adam bu ne dicek sonuçta kolye ucu yaptır taksın çocuklar kim anlicak senden hatıra hem gümüş ohhh mis bir taşla 2 kuş
Şey de olur birleştirip madalyon gibi içine fotoğraf falan koysun

En son doktora gittiğimde bacak krampı için magnezyum istedim sonra egzersizlere başlayınca ona bile gerek kalmadı valla. Hareket her zaman bereket ama bu dönemde daha da önemli
Evet allahtan kramp problemim hiç olmadı şimdiye kadar ama hareket kısıtlığı çok fena boyutta hemen yarın egzersizlere başlıyorum

Yani zil bile yapıp takıp oynayabilir neler çıkar bize bugün burdan bak gör sen göğüs kapağı deyip geçme
Gümüş kapak 500-600 tl olmuş herkes kapağına sahip çıksın oğlu olan gelinine kızı olan kızına miras bıraksın

7 şubatta galiba ebebekte ecowell indirimi var ben aldım bi tane daha alcam

Kızlar bezi ne kadar almamız gerekiyor indirimdeylen bende sipariş vercem sleepy bionaturelden acaba 1 numara ne kadar kullaniliyordur

Şampuan- losyon = Ecowell
Pişik kremi = mustela
Emzik =Bibs
Biberon yerine Eday kasik biberon aldim simdilik ama ihtiyac duyarsam comotomo alcam . Deterjan ve biberon emzik icin valla ilk zamanlara siveno aldim . Sonra ebebegin kendisininkini kullancam valla etrafimdakiler direk onla baslamis hic sikinti yasamamis bakalim

Bezide Sleepy almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…