Ben gümüş kapak aldım bakalım ne olcak herkes bişi diiiii gümüş tercih ettik bizde bakalım, eşim ürüne baktı iyiki altın değilmiş o zaman zorlanırdık almakta sanırım demiştiKızlar naçizane öğrendiğim daha doğrusu bizzat ablamın deneyimlediği bir bilgiyi paylaşacağım sizinle belki lazım olur.
Ablamın kızını emzirirken göğüsleri yara oldu ve çok acıyordu ve teyzem ona bal mumunu benmari usulü eritmesini ve tenini yakmiycak kadar sogutup göğsünün şeklini aldırıp onu kapak olarak kullanmasını söylemiş. Ablam bunu yapmış sabah kalktığımda hiç birsey kalmamıştı dedi. Bende şimdi kendime onu yapmayı düşünüyorum. Emzirmeye başladığım gibi onu kapak olarak kullanacağım.
Aklınızda olsun bunu kuzenlerim de yapmış ve iyi gelmiş. Belki size de iyi gelir diye paylaşayım dedim.
Rica ederim işe yaramasına mutlu oldumBen de duymuştum canım hatta e bebeklerde ve internette memelyn diye de satılıyordu gümüş kapak veya kalkan yerine belki tercihim bu şekilde olur. Unutmuştum hatırlattığın için teşekkürler
Valla ben yürürken ve eğilip kalkarken 2 hafta öncesine kadar çok zorlanıyodum. Youtube’dan Simge Duman’ın egzersizlerini yapmaya başladım dinçlik geldi. Yürürken nefes nefese kalmıyorum eğilip kalkarken bacaklarımı açmak zorunda kalmıyorum şu an 2 hafta öncesinden çok çok daha iyi durumdayım. Uzun süre oturduğumda kalkarken zorlanıyorum hala ama sebepsiz ağrılarım yok. Büyük kasları güçlendirirsek ağrı eşiğimiz yükseliyormuş bunu da Simge hocadan öğrendimUzun oturduğum yerden doğrulamıyorum, yataktan kalkamıyorum,dönemiyorum, araba kullanmak işkenceye dönüştü hepsi acı verici. Götüm beni terk edebilse edicek o derece ağrıyo çok erken başlamadı mı ya sankiAcaba pilatese falan gitsem acılarım azalır mı kızlar biraz daha kolay hareket edebilir miyim
Yalnız o kapakları millet işi bitince bozduruyomuş gümüşçülere djkfkfk çok komik değil miBen gümüş kapak aldım bakalım ne olcak herkes bişi diiiii gümüş tercih ettik bizde bakalım, eşim ürüne baktı iyiki altın değilmiş o zaman zorlanırdık almakta sanırım demişti
Ben de bişeyler yapıyım o zaman ya dayanılmaz bir acı var mesela uyluk kemiğimde. Dönerken göbeğimin kenarları acıyo ama o sanırım rahmi tutan bağların gerilmesindenmiş ona yapıcak bişey yok.Valla ben yürürken ve eğilip kalkarken 2 hafta öncesine kadar çok zorlanıyodum. Youtube’dan Simge Duman’ın egzersizlerini yapmaya başladım dinçlik geldi. Yürürken nefes nefese kalmıyorum eğilip kalkarken bacaklarımı açmak zorunda kalmıyorum şu an 2 hafta öncesinden çok çok daha iyi durumdayım. Uzun süre oturduğumda kalkarken zorlanıyorum hala ama sebepsiz ağrılarım yok. Büyük kasları güçlendirirsek ağrı eşiğimiz yükseliyormuş bunu da Simge hocadan öğrendim
Gidip meme ucu mu satcam kız gümüşçüyeYalnız o kapakları millet işi bitince bozduruyomuş gümüşçülere djkfkfk çok komik değil mi
En son doktora gittiğimde bacak krampı için magnezyum istedim sonra egzersizlere başlayınca ona bile gerek kalmadı valla. Hareket her zaman bereket ama bu dönemde daha da önemliBen de bişeyler yapıyım o zaman ya dayanılmaz bir acı var mesela uyluk kemiğimde. Dönerken göbeğimin kenarları acıyo ama o sanırım rahmi tutan bağların gerilmesindenmiş ona yapıcak bişey yok.şöyle rahat bir tv koltuğum olsa masaj yapan ne güzel olurdu
Yaniii dimi hayır bi de adama onu uzatırken yerin dibine girer insanGidip meme ucu mu satcam kız gümüşçüyezaten kaç para etcek kalsın çocuklara hatıra veririm ne hatıra ama ne hatıra millet donunu neyim saklar ben al emzirirken yara yaptın her yerimi bunu gördükçe hatırla anan neler çekmiş derim bari duygu sömürüsü
Hayır adam bu ne dicek sonuçta kolye ucu yaptır taksın çocuklarYaniii dimi hayır bi de adama onu uzatırken yerin dibine girer insan
Şey de olur birleştirip madalyon gibi içine fotoğraf falan koysunHayır adam bu ne dicek sonuçta kolye ucu yaptır taksın çocuklarkim anlicak senden hatıra hem gümüş ohhh mis bir taşla 2 kuş
Evet allahtan kramp problemim hiç olmadı şimdiye kadar ama hareket kısıtlığı çok fena boyutta hemen yarın egzersizlere başlıyorumEn son doktora gittiğimde bacak krampı için magnezyum istedim sonra egzersizlere başlayınca ona bile gerek kalmadı valla. Hareket her zaman bereket ama bu dönemde daha da önemli
Yani zil bile yapıp takıp oynayabilir neler çıkar bize bugün burdan bak gör senŞey de olur birleştirip madalyon gibi içine fotoğraf falan koysun
Nisana kadar ikiye katlamaz umarım bir de mesai saatlerinde gelirse bizimki oh ne güzel
Gümüş kapak 500-600 tl olmuş herkes kapağına sahip çıksın oğlu olan gelinine kızı olan kızına miras bıraksınYani zil bile yapıp takıp oynayabilir neler çıkar bize bugün burdan bak gör sengöğüs kapağı deyip geçme
7 şubatta galiba ebebekte ecowell indirimi var ben aldım bi tane daha alcamBu işlerde hassas araştırmacı bi arkadaşım var 10 ay önce doğum yaptı. Bana baby's green in çamaşır deterjanını ve biberon temizleyicisi mi tavsiye etti aldım bugün. Şampuan pişik kremi ve losyon için de ecowell i tavsiye etti onları da alacağım indirim bekliyorum. Bez almayacağım, emzik verip vermeme konusunda kararsızım ama biberon alacağım, doğum izninden sonra bi süre çalışacağım için biberon ihtiyaç olacak o yüzden şimdiden alacağım
Bezide Sleepy almistimŞampuan- losyon = Ecowell
Pişik kremi = mustela
Emzik =Bibs
Biberon yerine Eday kasik biberon aldim simdilik ama ihtiyac duyarsam comotomo alcam . Deterjan ve biberon emzik icin valla ilk zamanlara siveno aldim . Sonra ebebegin kendisininkini kullancam valla etrafimdakiler direk onla baslamis hic sikinti yasamamis bakalim
Aile yadigarı gümüş meme kapakları nesilden nesile elden eleGümüş kapak 500-600 tl olmuş herkes kapağına sahip çıksın oğlu olan gelinine kızı olan kızına miras bıraksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?