- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
inşallah çok zam gelmemiştirBunu ben de haftaya nasipse öğreneceğim ama korkuyorum şimdiden.
Oo çok fazlyarın ben de doktor doğuma ne kadar istiyor nasıl güncelleme gelmiş öğrenicem, 40 diyordu güncellenmeden evvel
Ya gerçekten emin misiniz özel hastane de ebenim doğurttuğuna, cidden o kadar parayı ebe doğurtsun diye mi vereceğiz.Yani bazen şöyle düşünüyorum 7 yıldızlı muhteşem bir otele gitsem yesem içsem bir ebeye de bir günlüğüne para versem beni orda doğurtsa daha ucuza kapatırım mevzuyu
Bugün diyete başladim ama ymerk yerken bile başina ağri girdi . Siz tuzu da mi sifirladiniz . Hersey yağsiz tuzsuz şekersiz .nasil tat veriyorsunuzYa ben değerlerinize bir şey diyemem çünkü benim bu sekilde bakılmadi. Jinekologumun şüphesiyle endokrinolojide bir hafta aralıklarla açlık şekeri bakıldı, değerlerim kaçtı tam bilmiyorum ama yüksek dendi ve daha 9. Hafta olduğu için bir kez daha kan alınıp son 3 ay değerlerine bakıldı acaba daha önceden şeker var mıydı diye. Bu sekilde hamilelik şekeri bulundu.
Ben o yüzden bu 50 gr 75 gr mevzusunu çok bilemiyorum. Ama sana kendimi nasıl olcuyorum onu söyleyeyim. Açlık her gün olcuyorum 95 sınır. 90in üstüne hiç çıkmıyor. Bir de gün içerisinde kendi seçtiğim bir öğünden 1 SAAT SONRA olcuyorum. Orada 140i geçmemesi gerekiyor. Genelde 100-120 arası çıkıyor. Ben genelde akşamları olcuyorum çünkü en çok iştahım o zaman oluyor ve en çeşitli ve çok akşamları yiyorum. Bu sekilde belki size örnek gibi olur. Bu değerleri ve olctugum öğünde ne yedigimi iki haftada bir doktoruma gönderiyorum, hamile şekeri günlüğü diye bir şey var, turkiyede nasıl nilmiyorum. O bakıp arıyor. Bu zaman kadar hep çok iyi böyle devam dedi.
Olur ama fiyatı ona göre belirleyecekler, ben doktorum için özel hastaneye gidiyorum, ebe doğurtacaksa bunu belirtip ona göre para alacak, aynı hastanede farklı doktorlar için farklı ücretler talep ediyorlar, bunu yapmayacaklar, kendimi kandırılmış gibi hissediyorum şuanHastane ortamındaysa ben ebeyle doğumu destekliyorum ya. Bazıları evlere çağırıyor evde doğuruyor falan o korkutucu ama. Hastane ortamında olalım olası bi durumda müdahale edilebilsin ama her şey normal akışında ilerliyosa bebek kendi geliyosa ebeyle doğum neden olmasın?
Tabi ki öyle. Ben de şu an doktorumun kendi kliniğine gidiyorum ve Türkiye’de doğurursam hem anlaşmalı olduğu hastaneye hem de doktora para vereceğim çünkü doktorum da bulunacak doğumda. Doktor girmiyorsa neden doktora para verelim çok saçma.Olur ama fiyatı ona göre belirleyecekler, ben doktorum için özel hastaneye gidiyorum, ebe doğurtacaksa bunu belirtip ona göre para alacak, aynı hastanede farklı doktorlar için farklı ücretler talep ediyorlar, bunu yapmayacaklar, kendimi kandırılmış gibi hissediyorum şuan
Öyle gerçekten yapıcak bişey yok diyip geçiştiriyorlar özel hastane bir de hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinNasıl ya ben ebe doğurtsun diye mi o kadar para veriyorum hastaneye bu ne saçma şeymiş
Ben saf zeytinyağı kullanıyorum onda sınırlama yapmadım, tuzda da yapmadım çünkü tansiyonum hep düşük normalin altına o yüzden tuzu da kesemem. Abartmadan kullanmak bence daha doğru amaBugün diyete başladim ama ymerk yerken bile başina ağri girdi . Siz tuzu da mi sifirladiniz . Hersey yağsiz tuzsuz şekersiz .nasil tat veriyorsunuz
Heh aynen bende bundan bahsediyorum, bana doktorla ilerleyeceksin diyip normal olunca doktor doğumhaneye gelmeyecek ama ben doktor girmiş gibi para ödeyeceğim, iyice yolunacak tavuk bellediler bu hamileleri ve çocuklu aileleri yaTabi ki öyle. Ben de şu an doktorumun kendi kliniğine gidiyorum ve Türkiye’de doğurursam hem anlaşmalı olduğu hastaneye hem de doktora para vereceğim çünkü doktorum da bulunacak doğumda. Doktor girmiyorsa neden doktora para verelim çok saçma.
Vallaha olay çıkartırım hastanede doğumda falan nerdeyse, dava bile ederim, insanları böyle kandıramazlar.Öyle gerçekten yapıcak bişey yok diyip geçiştiriyorlar özel hastane bir de hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Sonradan kapitalist olunca böyle bi ülkeye dönüştük işteHeh aynen bende bundan bahsediyorum, bana doktorla ilerleyeceksin diyip normal olunca doktor doğumhaneye gelmeyecek ama ben doktor girmiş gibi para ödeyeceğim, iyice yolunacak tavuk bellediler bu hamileleri ve çocuklu aileleri ya
Şeffaf bak biliyorsun ne olduğunu ve ona göre de eğitimleri alıp deneyimli oluyorlar, bizdekiler bizi kandırma yolma derdindelerSonradan kapitalist olunca böyle bi ülkeye dönüştük işteKatar’da doğurursam ben devlet hastanesinde doğuracağım mesela oranın normali bu, hastaneye gidiyorsun tüm işin ebelerle. Acil bi durumda doktor müdahale ediyor sadece.
Yalnız ben galiba fiyat algımı kaybettim. Kolan hastanesi gibi bi yer için fiyatlar bana uygun geldiİstanbul Kolan hastanesi için fiyatlar bu şekil kızlar nisana kadar muhtemelen yeniden zamlanır dediler bugün. Yılbaşından önce normal doğum 16.000 tl idi mesela.
Canım ben bugün bunun tartışmasını yaptım doktorla biz de izne çıkıyoruz özellikle sizin doğumlar nisanda bayram haftasına denk geliyor tüm bayram boyunca bekleyemeyiz birçok hastam var diyor ben yoksam tabii ki kim varsa o gün şansınıza onla devam edersiniz dediVallaha olay çıkartırım hastanede doğumda falan nerdeyse, dava bile ederim, insanları böyle kandıramazlar.
Çok tuhaf gerçekten. Ben de sordum doktoruma bayram haftasına denk gelirse burda mısınız diye, en fazla 1-2 gün ankaraya annemin yanına giderim o da gebelerimin durumuna göre dedi. Doğumu yakın olan gebelerim varsa gitmem acil bi şey olursa da burdaki doktorlardan birine yönlendiririm dedi. Hem dünyanın parasını alıp hem de böyle bi “işine gelirse” tavrı içinde olmak nedir ya.Canım ben bugün bunun tartışmasını yaptım doktorla biz de izne çıkıyoruz özellikle sizin doğumlar nisanda bayram haftasına denk geliyor tüm bayram boyunca bekleyemeyiz birçok hastam var diyor ben yoksam tabii ki kim varsa o gün şansınıza onla devam edersiniz dediher hastane bu şekilde mi bilmiyorum ama ben sırf evime 5 dk mesafede diye o hastaneyi tercih ettim. Açıkcası çokta güzel yorumlar duymadım yani biraz tedirginim ben de.
Napiim bayrama denk geliyorsa, doktor izne çıksın diye içimde mi tutayım, ay bi de böyle gamsız gamsız konuşuyorlar bana bi sinir geliyor. Bari kim kalacak ne olacak bilsek de ona da bi gitsek baksak içimiz rahat etse belki beğenmeyeceğiz.Canım ben bugün bunun tartışmasını yaptım doktorla biz de izne çıkıyoruz özellikle sizin doğumlar nisanda bayram haftasına denk geliyor tüm bayram boyunca bekleyemeyiz birçok hastam var diyor ben yoksam tabii ki kim varsa o gün şansınıza onla devam edersiniz dediher hastane bu şekilde mi bilmiyorum ama ben sırf evime 5 dk mesafede diye o hastaneyi tercih ettim. Açıkcası çokta güzel yorumlar duymadım yani biraz tedirginim ben de.
Tansiyon takibi yapiyor musunuz ? Kac cikiyor ortalama değerlerinizBen saf zeytinyağı kullanıyorum onda sınırlama yapmadım, tuzda da yapmadım çünkü tansiyonum hep düşük normalin altına o yüzden tuzu da kesemem. Abartmadan kullanmak bence daha doğru amaMeine Sterne nasıl ilerliyor bilmiyorum o en başından öyle daha net bi bilgi verebilir
Medicanaya göre çok daha iyi tabii fiyatlar ama odaları çok bakımsız maalesef devlet hastanesi odaları daha güzeldir diyebilirim özellikle şehir hastaneleri baya iyi 1-2 ay evvel kadın doğum servisinde kolanda serum almıştım ordan biliyorumYalnız ben galiba fiyat algımı kaybettim. Kolan hastanesi gibi bi yer için fiyatlar bana uygun geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?