- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ay Bayram haftasından ben de çok korkuyordum. 38+ larda oluyorum o hafta.Bende sezaryen olacaksa da kendi istediği zaman olsun istiyorum ama benim 40. Haftam 8 nisan da doluyor bayram haftası bakalım ne olucak dr normal doğum yaptıran biri aslında ama şimdi 9 gün tatil olucak alalım der mi ya da tatile gider mi beni biraz bunun endişesi alıyor. Yaşamayıp görücez kuzum belirsizlikleri de hiç sevmem ama sabır az kaldı.
Cok gec olur. Zaten normal dogum tarihim 28 mart görünüyor. Aslinda en az 10 gün daha once alinmasi gerekiyor. Bence 20 mart bile geç yani.24.03.24 yap
Ay evet ya zaten şu erken doğumlar ürkütüyor beni çok. Evladımın dolabı gelsin de hele bir şu eşyalarını yıka - ütüle - yerleştir yapıp hastane çantamı da hazır edeyim. Rahat rahat bekleyeyim sonra.Vardır vakti zamanı kuzum hiiiç düşünme sen bunları. Bak şubat ayı anneler 35-36-37 doğurmaya başladı. Bir bakmışsın çıkıvermişhayır afiyet kolaylık isteyelim biz dua edelim Allah en doğrusunu bilir
İnşallah su gibi akıp gitsin, muhteşem olsun her şey senin için.Ay kızlar hamile duası kabul olur bana dua edin. Acayip bi koşturmacanın içindeyim. Doktora yapıyorum yarın da akademik kariyerimin en önemli sınavına giricem yeterlik sınavına. Oğlum anan iflah olmaz bi öğrencilik tutkunu üzgünümizne ayrılmadan aradan çıkarmak istedim ama evrak işleri bile aşırı yorucuydu. Yarın her şey iyi ilerlesin ki rahatlayıp hamileliğin tadı çıkarılacak son zamanlarını güzel geçireyim nolur
Azalarak bitiyorYok yav ev kuşu oldukEn kötüsü de doğursam da hep böyle yorgun hissedecekmiyim korkusu
Aynen yola girdimi önünde sonunda doğacak Rabbım hepimize güzel anılar mutlu doğum anları bıraksın sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimiziAy Bayram haftasından ben de çok korkuyordum. 38+ larda oluyorum o hafta.
Ancak sonra bir rahatlama geldi. En kötü başka deneyimli bir doktor doğurtur diyorum. Artık nöbetçi kim olursa. Sonuçta doğum hastanesi. Hepsi de deneyimli doktorlar.
Aynen öyleymiş canım doktor sadece lazım olursa geliyomuş neyse sağlıklı olsunlarda artık ne diyemDoktor bile girmiyormuş canım ebeler hallediyormuş normal ilerlerse
Bende bugün eşime dedim ki bu bayrama gelme mevzusunu bi konuşalım ilmek ilmek işlediler beni burda bu konuda yaw tişikkirlerAy evet ya zaten şu erken doğumlar ürkütüyor beni çok. Evladımın dolabı gelsin de hele bir şu eşyalarını yıka - ütüle - yerleştir yapıp hastane çantamı da hazır edeyim. Rahat rahat bekleyeyim sonra.
Rabbim kolaylaştırsın canım hayırla nasip olsun inşaAllahAy kızlar hamile duası kabul olur bana dua edin. Acayip bi koşturmacanın içindeyim. Doktora yapıyorum yarın da akademik kariyerimin en önemli sınavına giricem yeterlik sınavına. Oğlum anan iflah olmaz bi öğrencilik tutkunu üzgünümizne ayrılmadan aradan çıkarmak istedim ama evrak işleri bile aşırı yorucuydu. Yarın her şey iyi ilerlesin ki rahatlayıp hamileliğin tadı çıkarılacak son zamanlarını güzel geçireyim nolur
Pişik kremini ben mustela aldım. Şampuanı unibaby, deterjanı da unibaby ve siveno aldım. Bunların içi temiz diye biliyorum. Pudra almadım. Bebe yağı da almadım onun yerine wefood’un organik hindistan cevizi yağını aldım. Hem vücuduna hem de konak olursa başına kullanırım diye.Kızlar merhaba. Önceden konuşuldu mu bilmiyorum. Şöyle temiz içerikli pişik kremi, şampuan, deterjan önerileriniz var mı? Bi de artık bebek pudrası kullanılmıyor zararlı diye duydum bi yerden. Çok yabancıyım bu konulara halabilgilendirirseniz sevinirim
Agarta veya Yeşilmarka ürünlerine baksana canım. Temiz doğal helal ürünler hepsi. Ayrıca şampuanları baya övülüyor. Bu herkesin bildiği markalara takılıp kalmadan içeriklerine bakarsan tamamen doğal olduklarını görürsün.Kızlar merhaba. Önceden konuşuldu mu bilmiyorum. Şöyle temiz içerikli pişik kremi, şampuan, deterjan önerileriniz var mı? Bi de artık bebek pudrası kullanılmıyor zararlı diye duydum bi yerden. Çok yabancıyım bu konulara halabilgilendirirseniz sevinirim
Nasıl ya ben ebe doğurtsun diye mi o kadar para veriyorum hastaneye bu ne saçma şeymişDoktor bile girmiyormuş canım ebeler hallediyormuş normal ilerlerse
Yani bazen şöyle düşünüyorum 7 yıldızlı muhteşem bir otele gitsem yesem içsem bir ebeye de bir günlüğüne para versem beni orda doğurtsa daha ucuza kapatırım mevzuyuNasıl ya ben ebe doğurtsun diye mi o kadar para veriyorum hastaneye bu ne saçma şeymiş
Bunu ben de haftaya nasipse öğreneceğim ama korkuyorum şimdiden.yarın ben de doktor doğuma ne kadar istiyor nasıl güncelleme gelmiş öğrenicem, 40 diyordu güncellenmeden evvel
Mıhtişim bir fikirYani bazen şöyle düşünüyorum 7 yıldızlı muhteşem bir otele gitsem yesem içsem bir ebeye de bir günlüğüne para versem beni orda doğurtsa daha ucuza kapatırım mevzuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?