2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay Bayram haftasından ben de çok korkuyordum. 38+ larda oluyorum o hafta.

Ancak sonra bir rahatlama geldi. En kötü başka deneyimli bir doktor doğurtur diyorum. Artık nöbetçi kim olursa. Sonuçta doğum hastanesi. Hepsi de deneyimli doktorlar.

Ay evet ya zaten şu erken doğumlar ürkütüyor beni çok. Evladımın dolabı gelsin de hele bir şu eşyalarını yıka - ütüle - yerleştir yapıp hastane çantamı da hazır edeyim. Rahat rahat bekleyeyim sonra.

İnşallah su gibi akıp gitsin, muhteşem olsun her şey senin için.

Aynen yola girdimi önünde sonunda doğacak Rabbım hepimize güzel anılar mutlu doğum anları bıraksın sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi

Kızlar merhaba. Önceden konuşuldu mu bilmiyorum. Şöyle temiz içerikli pişik kremi, şampuan, deterjan önerileriniz var mı? Bi de artık bebek pudrası kullanılmıyor zararlı diye duydum bi yerden. Çok yabancıyım bu konulara hala bilgilendirirseniz sevinirim

Benım normali 20 nisan gibi 15 i gibi alırız dedi o da Allah ın işi beklerse tabi
ben de bayrama denk gelcek dıye korkuyorum Allah a emanet bakalım

Bende bugün eşime dedim ki bu bayrama gelme mevzusunu bi konuşalım ilmek ilmek işlediler beni burda bu konuda yaw tişikkirler hiç aklımda yoktu böyle bişi

Rabbim kolaylaştırsın canım hayırla nasip olsun inşaAllah

Pişik kremini ben mustela aldım. Şampuanı unibaby, deterjanı da unibaby ve siveno aldım. Bunların içi temiz diye biliyorum. Pudra almadım. Bebe yağı da almadım onun yerine wefood’un organik hindistan cevizi yağını aldım. Hem vücuduna hem de konak olursa başına kullanırım diye.

Agarta veya Yeşilmarka ürünlerine baksana canım. Temiz doğal helal ürünler hepsi. Ayrıca şampuanları baya övülüyor. Bu herkesin bildiği markalara takılıp kalmadan içeriklerine bakarsan tamamen doğal olduklarını görürsün.

Nasıl ya ben ebe doğurtsun diye mi o kadar para veriyorum hastaneye bu ne saçma şeymiş
Yani bazen şöyle düşünüyorum 7 yıldızlı muhteşem bir otele gitsem yesem içsem bir ebeye de bir günlüğüne para versem beni orda doğurtsa daha ucuza kapatırım mevzuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…