2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gelin milleti değil misiniz hepiniz aynısınız bıraksa ıyy memesine taktığı kapak derdin bırakmamış ya bırakmadı diye örsele tabi kadıncağızı ayrıca sen kayınvalidenden daha mı iyi bileceksin kapalıydı dediyse kapalıdır Allah Allah

Noldu Abdülhamit’i mi savunacaksınız Y ysnmrv

ayyyy sen kaynana mı oluyorsun yoksa ben sekiz yıl önce oldum kaynana oğlum misal birini sevdiği bağımlı oluyor diyorum karısının götündün çıkmaz

Yooooo ben demezdim diyeceğim tek şey altın olsaymış iiimiş ama neyse busa iş görür hakikaten düşündüm demezdim ama bak düşün bak kızım bu yara olmasını engelliyor yaraların olmasın seni düşünüyorum canım kızaaaaaammmmm

ayyyy sen kaynana mı oluyorsun yoksa ben sekiz yıl önce oldum kaynana oğlum misal birini sevdiği bağımlı oluyor diyorum karısının götündün çıkmaz
Ben kendimden çok korkuyorum çünkü normalde de kimseyi beğenmeyen çok eleştiren bi tipim gelin beğenmicem kesin oğlum beni atıp karısını tutacak nerelere gidem

Dimi dimi yani bide fiyatını bildiğimiz için derdik vay anasını nasıl düşünceli

İşte en tehlikeli kaynana modeli “ben seni kızım gibi görüyorum” kaynanası

Ben kendimden çok korkuyorum çünkü normalde de kimseyi beğenmeyen çok eleştiren bi tipim gelin beğenmicem kesin oğlum beni atıp karısını tutacak nerelere gidem
Ahahahah allahtan benim oğlum babaya aşık ben ikinci planda olmaya alıştım aman gitsin ne yapim diyorum

Kızım boklu don nireeeeeee gümüş kapak nire ilerde değerlenmeyeceği ne malum bikerem
Arkadaşlar gümüş madeni sadece meme ucu kapağı olarak mı işleniyo hediye olsun istiyosanız alsanıza gümüş kolye yüzük yav

Arkadaşlar gümüş madeni sadece meme ucu kapağı olarak mı işleniyo hediye olsun istiyosanız alsanıza gümüş kolye yüzük yav
Diyom ben kolye yaptıram diye ona da boklu diiiiniz ben nedem gümüş aile yadigarı içeriğini napcanız siz gümüş mü gümüş koy dötüne gerisini yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…