2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

2. Kız olursa (inşaAllah ikinci de sağlıkla hayırla afiyetle kolaylıkla olsun ) biri kızıma biri oğluma haksızlık yapmam
Tek bi tane meme ucu kapağını napıcaklar ama yaa gittikçe pintilik dozu artıyo ben sana söyliyim djfkkfkf

Tek bi tane meme ucu kapağını napıcaklar ama yaa gittikçe pintilik dozu artıyo ben sana söyliyim djfkkfkf
Bu işler böyle kim kv den gümüş hediye almış burda görüyoruz anca boklu donlar küflü kıyafetler yamalı yelekler. Öpsünler benim gibisini başlarına koysunlar

Ben o kasar süredir diyetisyene gidiyorum yap tuz konusunda bana sınırlama getirmedi. Senin tamamen kesti mi bir anda?
Cnm bugün alet aldim evde ölçüm yapacam artik sen aclik tokluk kac saat arayla bakiyorsun ? Bütün öğünler mi açlik tokluk bakiliyor ?

Tokluk kan şekeri bir saat mi iki saat mi bakiliyor ?

Cnm bugün alet aldim evde ölçüm yapacam artik sen aclik tokluk kac saat arayla bakiyorsun ? Bütün öğünler mi açlik tokluk bakiliyor ?
Canım bana önerdiği akşam tokluk şekeriydi sadece, o nedenle ben her akşam yemeğinden sonra 1 saatlik şekerime baktım bu zamana kadar…. ama sen sana ne öneriliyorsa onu yap, doktorunla iletişim kur yani istersen çünkü bende şeker çıkmadı

Z zaynfuruze Bunu şeker olduğunu öğrenen bir arkadaşa yazmıştım. Ben bu sekilde besleniyorum.

Merhaba,benim doktorum ikili,üçlü tarama testi yaptırmamıştı ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gittiğimizde bu kist olayını öğrendik fetal dna analizi de bu kadar masrafın üstüne maddi olarak çok fazla geldi,yaptırdık diyelim allah korusun bebekte bir şey çıksa bile vazgeçmeyi düşünmedik o yüzden yaptırmadık öyle kaldı.Sonraki kontrollerde kendi doktorum ultrasonda baktı ben bir şey göremedim,kaybolmuş olabilir dedi ama ondaki ultrason cihazı perinatologtaki kadar gelişmiş değil tabi ne kadar doğru görebilir bilmiyoruz allaha bıraktık artık,daha fazla üstüne düşmedik.Yarın 29.haftaya giriyorum ben de umarım kendiliğinden kaybolmuştur.Siz de iyi haberler alırsınız inşallah

Aynı bu şekilde. Soğuk sıkım zeytinyağı, zaten normalde de başka yağ kullanmam. tuzdan hic kismadim. Ama benim tansiyon sıkıntım yok, hep normal.

Hanımlar ilk nstye girdim bugün yine ağrım çoktu gittim hem normal muayene hem nst hemde alttan muayene edildim açtım ben sezonu 27+4 dem şükür bi sorun çıkmadı ama sancım var neden ya neden peki
E sebebinin ne olacağını orada söylemedilermi bebişim.

ikiz bebek anneleri bebek arabası olarak ne aldınız ? travel sistem arkalı önlü pusetli olanlardan bakıyorum ama 22 bin'den başlıyor fiyatlar

Hanımlar ilk nstye girdim bugün yine ağrım çoktu gittim hem normal muayene hem nst hemde alttan muayene edildim açtım ben sezonu 27+4 dem şükür bi sorun çıkmadı ama sancım var neden ya neden peki
Bişey demediler mi canım hastanede? Kasıklarında mı var ağrın hep

Kızlar bişi danısacagım size.27+2 benim. Tam olarak doğru ifade edemeyebilirim ama şöyle bir durum var 1 haftadır. Yattığım zaman karnımın alt tarafından mı desem vajinaya doğru mu desem damar atar gibi tık tık diye birsey oluyor ama sürekli 2 saniyede bir düşünün. Bebek tekmesi kesinlikle degıl onu biliyorum zaten, o daha kuvvetli ve düzensiz gelen harekrtler zaten :) bu dediğim kalp atışı gibi sistemli sürekli geliyor ama elimi karnımda vs gezdiriyorum neresi oldugunu bulamıyorum içten gelen bişi. Sizde de oluyor mu hıc ya?

E sebebinin ne olacağını orada söylemedilermi bebişim.
Magnezyum verdiler başka bilgi demedi bide bebek çok hareketli sürekli pozisyon değiştiriyo bi ters duruyor bi baş aşagı belki ondan ağrım oluyordur ama

Bişey demediler mi canım hastanede? Kasıklarında mı var ağrın hep
Kasıklarım belim yalancı sancı gibi daha şimdiden işte bakalım hayırlısı inşallah magnezyum verdi doktor

Bebiş hıçkırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…