Ben uyku tulumu aldim little gusto dan kundaklardanKızlar uyku tulumlarını hangi marka önerirsiniz? Bi de little gustodan alışveriş yapan var mı
Ben yaptım canım aşırı kaliteli geldi çok bariz diğer bebek markalarından daha kaliteli olduğu pamuğu falan çok güzel geldiKızlar uyku tulumlarını hangi marka önerirsiniz? Bi de little gustodan alışveriş yapan var mı
O zaman kaybolmuştur canım kesinlikleMerhaba,benim doktorum ikili,üçlü tarama testi yaptırmamıştı ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gittiğimizde bu kist olayını öğrendik fetal dna analizi de bu kadar masrafın üstüne maddi olarak çok fazla geldi,yaptırdık diyelim allah korusun bebekte bir şey çıksa bile vazgeçmeyi düşünmedik o yüzden yaptırmadık öyle kaldı.Sonraki kontrollerde kendi doktorum ultrasonda baktı ben bir şey göremedim,kaybolmuş olabilir dedi ama ondaki ultrason cihazı perinatologtaki kadar gelişmiş değil tabi ne kadar doğru görebilir bilmiyoruz allaha bıraktık artık,daha fazla üstüne düşmedik.Yarın 29.haftaya giriyorum ben de umarım kendiliğinden kaybolmuştur.Siz de iyi haberler alırsınız inşallah
güzel mi peki kalitesi nasıl sence, bi de kalınlığı nasıl tam olarakBen uyku tulumu aldim little gusto dan kundaklardan
Evet canım bana da oluyo aynen anlattığın gibi acaba diyorum hıçkırıyo mu bebek çünkü çok düzenli bi süre sonra kesiliyo ama normal bişeydir muhtemelen sadecene olduğunu bilmiyoruz:)Kızlar bişi danısacagım size.27+2 benim. Tam olarak doğru ifade edemeyebilirim ama şöyle bir durum var 1 haftadır. Yattığım zaman karnımın alt tarafından mı desem vajinaya doğru mu desem damar atar gibi tık tık diye birsey oluyor ama sürekli 2 saniyede bir düşünün. Bebek tekmesi kesinlikle degıl onu biliyorum zaten, o daha kuvvetli ve düzensiz gelen harekrtler zaten :) bu dediğim kalp atışı gibi sistemli sürekli geliyor ama elimi karnımda vs gezdiriyorum neresi oldugunu bulamıyorum içten gelen bişi. Sizde de oluyor mu hıc ya?
Magnezyumu daha önceden kullanmıyo muydun? Yeni mi başlıyosun eğer öyleyse magnezyum çok rahatlıyo gerçekten iyi gelir inşallah sana daKasıklarım belim yalancı sancı gibi daha şimdiden işte bakalım hayırlısı inşallah magnezyum verdi doktor
Evet haftaya doktora gidince sorcam hemen. Teşekkür ederimEvet canım bana da oluyo aynen anlattığın gibi acaba diyorum hıçkırıyo mu bebek çünkü çok düzenli bi süre sonra kesiliyo ama normal bişeydir muhtemelen sadecene olduğunu bilmiyoruz:)
Bilemedim ki. Ben hissettiğimde elimi koyuyorum hemen böyle mısır patlar gibi pıt pıt oluyoOnu düşündüm ama her uzandıgımda mı oluyor bu ? Bırkac gündür sürekli böyle çünkü
Benim de aynı şekilde sancılarım oluyo. Sancı esnasında bebeğin bi yerde toplandığını da hissediyor musunKasıklarım belim yalancı sancı gibi daha şimdiden işte bakalım hayırlısı inşallah magnezyum verdi doktor
Yumusacik cok kalin degil ama kalin bir penye gibi ben elyaf gibilerden istemedim alttan citciti var küçültüp buyutebiliyorsun ben cok begendimgüzel mi peki kalitesi nasıl sence, bi de kalınlığı nasıl tam olarak
Amin amin ya bi kaç arkadaş tadı çok kötü dedi benim miğdem sağlam değil kusmaktan korkuyorum daMagnezyumu daha önceden kullanmıyo muydun? Yeni mi başlıyosun eğer öyleyse magnezyum çok rahatlıyo gerçekten iyi gelir inşallah sana da
evet evet bebek kendini resmen sıkıyor gibi oluyor ondan çok korktum zaten kasılma resmen ama bişi çıkmadıBenim de aynı şekilde sancılarım oluyo. Sancı esnasında bebeğin bi yerde toplandığını da hissediyor musun
Bana da söyler misin doktora soruncaEvet haftaya doktora gidince sorcam hemen. Teşekkür ederim
Oh iyi çok şükür. Benim de yarın kontrolüm. Normalde pazartesiydi korktum bende yarına aldım bi sorun çıkmaz inşallah benim de.Amin amin ya bi kaç arkadaş tadı çok kötü dedi benim miğdem sağlam değil kusmaktan korkuyorum da
evet evet bebek kendini resmen sıkıyor gibi oluyor ondan çok korktum zaten kasılma resmen ama bişi çıkmadı
Ben ocean extramag kullanıyorum o suyun içine atılanları içemedim tadından dolayı zaten onlar bana iyi gelmemişti. Ocean önerebilirim çok memnunumAmin amin ya bi kaç arkadaş tadı çok kötü dedi benim miğdem sağlam değil kusmaktan korkuyorum da
evet evet bebek kendini resmen sıkıyor gibi oluyor ondan çok korktum zaten kasılma resmen ama bişi çıkmadı
Tabi yazarım canımBana da söyler misin doktora sorunca
Ben sımdı yine uzandım bu sefer yok. Hıckırık olabilir diye düşünüyorum ben deBilemedim ki. Ben hissettiğimde elimi koyuyorum hemen böyle mısır patlar gibi pıt pıt oluyosonra geçiyor 5 dk falan sürüyor. Bir kaç gündür olmuyo ama öncesinde günde 3 4 kez oluyordu. Yarın kontrolüm var onu da soracağım hatta
İnşallah gülüm doktor bide dedi ki bebek büyük maşallah haftasından önde o yüzden şimdiden yaşıyorsun bunları demişti hoş devlet hastanesi haftasıyla uyumlu dedi bugünde doktorum böyle dedi anlamadım bendeOh iyi çok şükür. Benim de yarın kontrolüm. Normalde pazartesiydi korktum bende yarına aldım bi sorun çıkmaz inşallah benim de.
benimde oluyor damar atar gibi elimle arıyorum yerini bende hıçkırık diye düşündümBen sımdı yine uzandım bu sefer yok. Hıckırık olabilir diye düşünüyorum ben deay bana da yazar mısın yarın
ay sağol gülüm olmadı sağlık ocağına gidip yazdırayım o dediğini ben asla içemem ki vallaBen ocean extramag kullanıyorum o suyun içine atılanları içemedim tadından dolayı zaten onlar bana iyi gelmemişti. Ocean önerebilirim çok memnunum
Kuzum benim kullandığım magnezyumun tadı çok güzel hap ama suda erimiyor ağzıma alınca güzel bir tat geliyor yani atayım sana ilgilenirsen.Amin amin ya bi kaç arkadaş tadı çok kötü dedi benim miğdem sağlam değil kusmaktan korkuyorum da
Ay bunu ben de istiyorum suda eriyenlerden benimki. Acayip midemi bulandırıyorKuzum benim kullandığım magnezyumun tadı çok güzel hap ama suda erimiyor ağzıma alınca güzel bir tat geliyor yani atayım sana ilgilenirsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?