2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman kaybolmuştur canım kesinlikle
Ben bugün iş yerimden bir ablayla konuştum benim kızımada aynısını dediler dedi detaylıya girdik sadece dedi ordada göründü ama doktor kendiliğinden geçiyorlar onlar demiş üstüne düşmemiş. Kızı şuan 2 ye gidiyor doktora muayeneye götürmüşler üstün zekalı çıkmış kızı.

Evet canım bana da oluyo aynen anlattığın gibi acaba diyorum hıçkırıyo mu bebek çünkü çok düzenli bi süre sonra kesiliyo ama normal bişeydir muhtemelen sadecene olduğunu bilmiyoruz:)

Kasıklarım belim yalancı sancı gibi daha şimdiden işte bakalım hayırlısı inşallah magnezyum verdi doktor
Magnezyumu daha önceden kullanmıyo muydun? Yeni mi başlıyosun eğer öyleyse magnezyum çok rahatlıyo gerçekten iyi gelir inşallah sana da

Evet canım bana da oluyo aynen anlattığın gibi acaba diyorum hıçkırıyo mu bebek çünkü çok düzenli bi süre sonra kesiliyo ama normal bişeydir muhtemelen sadecene olduğunu bilmiyoruz:)
Evet haftaya doktora gidince sorcam hemen. Teşekkür ederim

Onu düşündüm ama her uzandıgımda mı oluyor bu ? Bırkac gündür sürekli böyle çünkü
Bilemedim ki. Ben hissettiğimde elimi koyuyorum hemen böyle mısır patlar gibi pıt pıt oluyo sonra geçiyor 5 dk falan sürüyor. Bir kaç gündür olmuyo ama öncesinde günde 3 4 kez oluyordu. Yarın kontrolüm var onu da soracağım hatta

güzel mi peki kalitesi nasıl sence, bi de kalınlığı nasıl tam olarak
Yumusacik cok kalin degil ama kalin bir penye gibi ben elyaf gibilerden istemedim alttan citciti var küçültüp buyutebiliyorsun ben cok begendim

Magnezyumu daha önceden kullanmıyo muydun? Yeni mi başlıyosun eğer öyleyse magnezyum çok rahatlıyo gerçekten iyi gelir inşallah sana da
Amin amin ya bi kaç arkadaş tadı çok kötü dedi benim miğdem sağlam değil kusmaktan korkuyorum da
Benim de aynı şekilde sancılarım oluyo. Sancı esnasında bebeğin bi yerde toplandığını da hissediyor musun
evet evet bebek kendini resmen sıkıyor gibi oluyor ondan çok korktum zaten kasılma resmen ama bişi çıkmadı

Oh iyi çok şükür. Benim de yarın kontrolüm. Normalde pazartesiydi korktum bende yarına aldım bi sorun çıkmaz inşallah benim de.

Ben ocean extramag kullanıyorum o suyun içine atılanları içemedim tadından dolayı zaten onlar bana iyi gelmemişti. Ocean önerebilirim çok memnunum

Ben sımdı yine uzandım bu sefer yok. Hıckırık olabilir diye düşünüyorum ben de ay bana da yazar mısın yarın

Oh iyi çok şükür. Benim de yarın kontrolüm. Normalde pazartesiydi korktum bende yarına aldım bi sorun çıkmaz inşallah benim de.
İnşallah gülüm doktor bide dedi ki bebek büyük maşallah haftasından önde o yüzden şimdiden yaşıyorsun bunları demişti hoş devlet hastanesi haftasıyla uyumlu dedi bugünde doktorum böyle dedi anlamadım bende
Ben sımdı yine uzandım bu sefer yok. Hıckırık olabilir diye düşünüyorum ben de ay bana da yazar mısın yarın
benimde oluyor damar atar gibi elimle arıyorum yerini bende hıçkırık diye düşündüm
Ben ocean extramag kullanıyorum o suyun içine atılanları içemedim tadından dolayı zaten onlar bana iyi gelmemişti. Ocean önerebilirim çok memnunum
ay sağol gülüm olmadı sağlık ocağına gidip yazdırayım o dediğini ben asla içemem ki valla

Kuzum benim kullandığım magnezyumun tadı çok güzel hap ama suda erimiyor ağzıma alınca güzel bir tat geliyor yani atayım sana ilgilenirsen.

Bugün baş ağrım vardı meğersem nedeni tansiyonmuş. En yüksek olarak 15.7 ye 10.5 gördüm dua edin kızlar parol içtim uzandım şimdi yarım saat sonra tekrar ölçeceğim. Bol su , limonlu her şey ve istirahat dışında tavsiyesi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…