2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum benim kullandığım magnezyumun tadı çok güzel hap ama suda erimiyor ağzıma alınca güzel bir tat geliyor yani atayım sana ilgilenirsen.
Olur valla çok sevinirim

itsmylife_
M mehtap49
Doktorum aynı markanın başka hapını vermişti bacak kramplarım kasık ağrılarım geçmemişti sonra bunu al dedi bunu kullandığımdan beri maşaAllah kramplarım geçti çok şükür. Magnezyumdan magnezyuma da fark ediyormuş onu anladım.

Eklentiler

• 91e82111-7e49-4d7c-99c0-75a4b6c9aad8.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 42
Benim kramp ağrı vs sorunum yok çok şükür ama verdiği magnezyumun tadı çok kötü içemiyorum hiç midem bulanıyor buna bir bakayım çok teşekkür ederim

Bende bunu kullaniyorum. Kramp bir kere oldu bende su zamana kadar . Ama haricinde agri sancim pek yok yatarken ki sirt agrimda tamamen pozisyon kaynakli bence bana genel iyi geldi gibi

Ay kızlar 2-3 gecedir sağa sola dönüp yattığımda bebiş acayip hareketleniyor sert tekmeler atıyor bu normal mi normalse nasıl alistiniz anında dönüyorum sırt üstü. Sırt ağrısından da uyuyamıyorum böyle

Kızlar uyku tulumlarını hangi marka önerirsiniz? Bi de little gustodan alışveriş yapan var mı
Ben aldım little gustodan. Yumuşacık organik pamuk çok beğendim. 2 takım hastane çıkışı aldım iç zıbınlı, yelek aldım, boyu uzayan zıbınlardan aldım bir de alt değiştirme minderi. Hepsi güzel bence, fiyatları da fena değil. Ebebeğin hello babyden falan daha güzel bence. H&Min de organik pamuk, onunkileri de beğendim baya.

Uyku tulumu da owli 1 tog aldım, nisanda iyi olur gibi geldi, uyku gurusu olandan. Aralıkta almıştım indirimden.

Deterjan şampuan, ben hepsini organik pazardan aldım Bomonti, İstanbul’da kuruluyor. Zaten meyve sebze oradan alıyoruz ve sertifikalı, daha güvenli geliyor bana. Şampuan urtekram, deterjan green clean, leke çıkarıcı da aynı marka. Pişik kremi mustela, meme ucu kremi lansinoh ama kavanozda olan organik içerikliden. Mustela losyon var ama gerekirse ecowell de alabilirim. Meme ucu ve pişik kremi olarak earth mama da çok güzel temiz içerikli.

Bir de bayram mevzusu ve ebe doğurtması mevzusu. Bence bu hastaneye ve doktora göre değişiyor. Benim 40. Haftam bayram ondan doktoruma geçen ay sordum. Buradaysem ben gelirim dedi, yoksam eğer sizi öncesinde nöbetçi doktorla tanıştırıcam, sahipsiz olmayacaksınız dosyayı akarıcam dedi. Ebe doğurtur da epizyo nasıl yapcak mesela? Kadın doğumda doktor dışında bence ekip de seçiyoruz, acili ve yenidoğanı nasıl o da önemli diye düşünüyorum. Bazı orta ölçekli özel hastanelerde acilde kadın doğum doktoru da olmuyor. Ben kadın doğum acili olan hastane seçmiştim özellikle. Galiba bütün konuları yakaladım. Çalışınca ancak akşam vakti mide yangınları eşliğinde yazıyorum

Çok sağol gülüm

Benimki ödenmiyor kuzum ama ödenen istersen magnezyumun hap formu var onu yazıyo sağlık ocağı

Bende bunu kullanıyorum, çok katılıyorum. Tadı iyi, bulantı yapmıyor hiç. Bende migren var diye verdiler ve baya iyi geldi. Ağrım oluyor vücut ağrısı ama o kadar şikayet edeceğim kadar çok değil. Başım ağrırsa da parolle geçiyor.

Benimde migrenim var demek ki bundan tutmuyor cok sukur masallah diyim bende bir kere tuttu migren parol ictim yattim mecbur bi migren hapi olmasa da gebelikte is gorur bence . Caresiz kalinca insan. Onu bile icmicektim ama zorlamaya baslamisti

Benimde migrenim var demek ki bundan tutmuyor cok sukur masallah diyim bende bir kere tuttu migren parol ictim yattim mecbur bi migren hapi olmasa da gebelikte is gorur bence . Caresiz kalinca insan. Onu bile icmicektim ama zorlamaya baslamisti
Aynen aynen. 1 defa ise çok iyi. Benim ayda 2-3 parol içme sayım. İlk trimester hiç içmedim sadece. Lodos ve karlı hava çok baş ağrısı yapıyor bende, o zamanlar içtim hep. Doktorum parol konusunda çok rahat neyse ki işe yarıyor neyse ki aynen.

Gece durum bildirmesi;

Evet, mide yanmasından gece nöbetleri başlamıştır, yaniyuriimmm, tahin yedim, limonlu ılık su içtim biraz hafifledi tekrar başladı, bebeğim vurdukça vuruyor, sol yanıma bam bam bam hadi bakalım sabırla bekliyorum geçmesini kızlar

Her gün olmuyor ama bugün sadece çorba içmeme rağmen mide yanması aşırı rahatsız etti rennie attım, yatmadan önce de rennie ağzımdayken sola döndüm benim oğliş bi hareketlendi pat küt çat çut maşaAllah çok mutlu oldum bide ona sonra uyudu sanırım bende dalmışım rennie konusunda abartmamak kaydıyla atıversene kuzu yani bak hap tavsiye edecek son kişilerdenim karşıtıyım ama bazende hayat kalitesi uyku kalitesi için böyle ufak tefek minimum zararsız şeyleri almak lazım diye düşünüyorum

Beebgin hiçbirini bencede oluyor

Kız hcibiriniz de mi beni merak etmiyo bi kere etiketlememişsiniz Cix cix cix..
Neyse dun gorumcem geldi yuzu bes karis umursamadim bebegini sevdim filan bal gibi oda napim cok seker bi bebek Onlar gitti ortaligi topladim yattim Allahtan yatsiyi kilmisim var ya nasil uyudugumu bilmiyorum sabah namazina kalktim aha hala uyumadim simdide ama benim kizçe yorgunlugumdan mi bilmiyorum çok sakin suan neyse uyuyabilirim tekrar belim agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…