Olur valla çok sevinirimKuzum benim kullandığım magnezyumun tadı çok güzel hap ama suda erimiyor ağzıma alınca güzel bir tat geliyor yani atayım sana ilgilenirsen.
İnsan önce yemeğe odaklanıyor ama şekerde psikoloji aşırı önemli. Dengeli beslen, içini rahat tut, bol su iç ve hareket et etmene izin varsa.Çok teşekkür ederim cnm ben bugün stresten bence bu kadar kötü oldumbunu şunu yemeyin diye elim ayağim titriyordu
Benim kramp ağrı vs sorunum yok çok şükür ama verdiği magnezyumun tadı çok kötü içemiyorum hiç midem bulanıyoritsmylife_
M mehtap49
Doktorum aynı markanın başka hapını vermişti bacak kramplarım kasık ağrılarım geçmemişti sonra bunu al dedi bunu kullandığımdan beri maşaAllah kramplarım geçti çok şükür. Magnezyumdan magnezyuma da fark ediyormuş onu anladım.
Bende bunu kullaniyorum. Kramp bir kere oldu bende su zamana kadar . Ama haricinde agri sancim pek yok yatarken ki sirt agrimda tamamen pozisyon kaynakli bence bana genel iyi geldi gibiitsmylife_
M mehtap49
Doktorum aynı markanın başka hapını vermişti bacak kramplarım kasık ağrılarım geçmemişti sonra bunu al dedi bunu kullandığımdan beri maşaAllah kramplarım geçti çok şükür. Magnezyumdan magnezyuma da fark ediyormuş onu anladım.
Ben aldım little gustodan. Yumuşacık organik pamuk çok beğendim. 2 takım hastane çıkışı aldım iç zıbınlı, yelek aldım, boyu uzayan zıbınlardan aldım bir de alt değiştirme minderi. Hepsi güzel bence, fiyatları da fena değil. Ebebeğin hello babyden falan daha güzel bence. H&Min de organik pamuk, onunkileri de beğendim baya.Kızlar uyku tulumlarını hangi marka önerirsiniz? Bi de little gustodan alışveriş yapan var mı
Çok sağol gülümitsmylife_
M mehtap49
Benimki ödenmiyor kuzum ama ödenen istersen magnezyumun hap formu var onu yazıyo sağlık ocağıİnşallah gülüm doktor bide dedi ki bebek büyük maşallah haftasından önde o yüzden şimdiden yaşıyorsun bunları demişti hoş devlet hastanesi haftasıyla uyumlu dedi bugünde doktorum böyle dedi anlamadım bende
benimde oluyor damar atar gibi elimle arıyorum yerini bende hıçkırık diye düşündüm
ay sağol gülüm olmadı sağlık ocağına gidip yazdırayım o dediğini ben asla içemem ki valla
Tamam canım gidip konuşurum benBenimki ödenmiyor kuzum ama ödenen istersen magnezyumun hap formu var onu yazıyo sağlık ocağı
Bende bunu kullanıyorum, çok katılıyorum. Tadı iyi, bulantı yapmıyor hiç. Bende migren var diye verdiler ve baya iyi geldi. Ağrım oluyor vücut ağrısı ama o kadar şikayet edeceğim kadar çok değil. Başım ağrırsa da parolle geçiyor.itsmylife_
M mehtap49
Benimde migrenim var demek ki bundan tutmuyor cok sukur masallah diyimBende bunu kullanıyorum, çok katılıyorum. Tadı iyi, bulantı yapmıyor hiç. Bende migren var diye verdiler ve baya iyi geldi. Ağrım oluyor vücut ağrısı ama o kadar şikayet edeceğim kadar çok değil. Başım ağrırsa da parolle geçiyor.
Aynen aynen. 1 defa ise çok iyi. Benim ayda 2-3 parol içme sayım. İlk trimester hiç içmedim sadece. Lodos ve karlı hava çok baş ağrısı yapıyor bende, o zamanlar içtim hep. Doktorum parol konusunda çok rahat neyse kiBenimde migrenim var demek ki bundan tutmuyor cok sukur masallah diyimbende bir kere tuttu migren parol ictim yattim mecbur bi migren hapi olmasa da gebelikte is gorur bence . Caresiz kalinca insan. Onu bile icmicektim ama zorlamaya baslamisti
3.trimestere girdiğim dkda başladı kramplarBende bunu kullaniyorum. Kramp bir kere oldu bende su zamana kadar . Ama haricinde agri sancim pek yok yatarken ki sirt agrimda tamamen pozisyon kaynakli bence bana genel iyi geldi gibi
UykusuzlukGece durum bildirmesi;
Evet, mide yanmasından gece nöbetleri başlamıştır, yaniyuriimmm, tahin yedim, limonlu ılık su içtim biraz hafifledi tekrar başladı, bebeğim vurdukça vuruyor, sol yanıma bam bam bamhadi bakalım sabırla bekliyorum geçmesini kızlar
Her gün olmuyor ama bugün sadece çorba içmeme rağmen mide yanması aşırı rahatsız etti rennie attım, yatmadan önce de rennie ağzımdayken sola döndüm benim oğliş bi hareketlendi pat küt çat çut maşaAllah çok mutlu oldum bide onaGece durum bildirmesi;
Evet, mide yanmasından gece nöbetleri başlamıştır, yaniyuriimmm, tahin yedim, limonlu ılık su içtim biraz hafifledi tekrar başladı, bebeğim vurdukça vuruyor, sol yanıma bam bam bamhadi bakalım sabırla bekliyorum geçmesini kızlar
Beebgin hiçbirini bencede oluyorKızlar bişi danısacagım size.27+2 benim. Tam olarak doğru ifade edemeyebilirim ama şöyle bir durum var 1 haftadır. Yattığım zaman karnımın alt tarafından mı desem vajinaya doğru mu desem damar atar gibi tık tık diye birsey oluyor ama sürekli 2 saniyede bir düşünün. Bebek tekmesi kesinlikle degıl onu biliyorum zaten, o daha kuvvetli ve düzensiz gelen harekrtler zaten :) bu dediğim kalp atışı gibi sistemli sürekli geliyor ama elimi karnımda vs gezdiriyorum neresi oldugunu bulamıyorum içten gelen bişi. Sizde de oluyor mu hıc ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?