- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
BEnim magnezyum Magnorm 365. Tadı bildiğin fanta gibi. Portakal mandalina suyu gibi. Kötü değil.Amin amin ya bi kaç arkadaş tadı çok kötü dedi benim miğdem sağlam değil kusmaktan korkuyorum da
evet evet bebek kendini resmen sıkıyor gibi oluyor ondan çok korktum zaten kasılma resmen ama bişi çıkmadı
Canım böyle devam ederse mutlaka acile gidin.Bugün baş ağrım vardı meğersem nedeni tansiyonmuş. En yüksek olarak 15.7 ye 10.5 gördüm dua edin kızlar parol içtim uzandım şimdi yarım saat sonra tekrar ölçeceğim. Bol su , limonlu her şey ve istirahat dışında tavsiyesi olan var mı ?
Aslında o sert tekmeleri normalde de atıyorlarmış ancak yan dönünce daha net hissediyormuşuz. Okumuştum bir yerde. Zaten bir süre sonra duruyo ben de dalıyom :)Ay kızlar 2-3 gecedir sağa sola dönüp yattığımda bebiş acayip hareketleniyor sert tekmeler atıyor bu normal mi normalse nasıl alistinizanında dönüyorum sırt üstü. Sırt ağrısından da uyuyamıyorum böyle
YArın yazılı sözlü sınav yapçam, okumayan yandı.Kiz 20 sayfa ne konustunuz hangi birini okuyayim anamhahaha
Az kaldı kuzum ha gayret, son 2 ay.Gece durum bildirmesi;
Evet, mide yanmasından gece nöbetleri başlamıştır, yaniyuriimmm, tahin yedim, limonlu ılık su içtim biraz hafifledi tekrar başladı, bebeğim vurdukça vuruyor, sol yanıma bam bam bamhadi bakalım sabırla bekliyorum geçmesini kızlar
Rennie i hamilelikte sınırsız öneriyor doktorlar. İçeriği ilaç gibi değil çünkü. Ben 1 tane alınca yetiyo.Her gün olmuyor ama bugün sadece çorba içmeme rağmen mide yanması aşırı rahatsız etti rennie attım, yatmadan önce de rennie ağzımdayken sola döndüm benim oğliş bi hareketlendi pat küt çat çut maşaAllah çok mutlu oldum bide onasonra uyudu sanırım bende dalmışım rennie konusunda abartmamak kaydıyla atıversene kuzu yani bak hap tavsiye edecek son kişilerdenim karşıtıyım ama bazende hayat kalitesi uyku kalitesi için böyle ufak tefek minimum zararsız şeyleri almak lazım diye düşünüyorum
Neden bu kadar erken geliyormus ki bisi dedi miBenim sağ göğüsten süt gelmeye devam ediyor. Solda bişi yok. Açık renk giyersem daha iyi görüyorum sarı sarı oluyo. Doktor elleme sakın dedi, aklınızda olsun yaşayan varsa.
Her gün olmuyor ama bugün sadece çorba içmeme rağmen mide yanması aşırı rahatsız etti rennie attım, yatmadan önce de rennie ağzımdayken sola döndüm benim oğliş bi hareketlendi pat küt çat çut maşaAllah çok mutlu oldum bide onasonra uyudu sanırım bende dalmışım rennie konusunda abartmamak kaydıyla atıversene kuzu yani bak hap tavsiye edecek son kişilerdenim karşıtıyım ama bazende hayat kalitesi uyku kalitesi için böyle ufak tefek minimum zararsız şeyleri almak lazım diye düşünüyorum
Kiz 20 sayfa ne konustunuz hangi birini okuyayim anamhahaha
Benim henüz süt gelmedi ama ara ara koltuk altımdan başlayan ve elektrik akımı gibi ilerleyen bi sancı oluyor göğüslerimde. Sende de bu var mı ya da süt gelmeden önce olmuş muydu?Benim sağ göğüsten süt gelmeye devam ediyor. Solda bişi yok. Açık renk giyersem daha iyi görüyorum sarı sarı oluyo. Doktor elleme sakın dedi, aklınızda olsun yaşayan varsa.
Bazen banada öyle oluyor kaçırıyorum, anam diyorum nasıl yetişeceğim
iste yakin dogum tarihleri olan iki ananin dertlerinden biri
Yaaaa bal popisli erken gelmek istemis demekkkkkGerçekten öyle ya bizler Mart ayına kayabiliriz aslında dün arkadaşım doğum yaptı, normalde 9 Şubatta doğumu ama dün gelmek istedi kızcağızıÇok heyecanlandım, duygulandım
Derilerin geriliyor ve genisliyor catlak olusumu ya baslicak yada baslamistir. Beyaz beyaz cizgilere hosgeldin die bilirsin bende 1 ay once oldu simdide karnim oyleKızlar size sorum olacak bi kaç gecedir öyle bir kaşıntım oluyor ki uykudan uyandırıyor kollarımın iç kısmı ve ayaklarım inanılmaz kaşınıyor başına gelen ya da sebebini bilen var mı acaba
Bende herseye agliyorum ozellikle bebekler ve 0 6 yas arasi cocuk gordugumde instagrama ara vermistim bir ara surekli oyle videolar ciktigi icin ozellikle Gazze olaylarindan sonra..Kızlar dün durduk yere ağlamaya başladım, dışarıda bir anne gördüm, hava çok soğuk çocuğa sadece hırka giydirmiş, çocuk kıpkırmızı aniden çok üzüldüm, gözlerimden nasıl yaşlar dökülüyor, baktım çocuk kendi kendine yürümeye çalışıyor 1 yaşında var yahut yoko kadar üzülüyorum ki şu ilgisiz annelere, annenin umrunda değil, çocuk yerden kırıntılar buluyor ağzına koyuyor
Canım vücudunu iyi nemlendir kuruluktan olma ihtimaline karşın ama doktoruna sor mutlaka, karaciğer enzimlerine bakmak isteyebilir. Benim de çok kötü bir kaşıntım vardı, kullandığım vitamini falan bıraktım geçti çok şükür. Bugün doktora geri başlıyım mı diye sorucam misalKızlar size sorum olacak bi kaç gecedir öyle bir kaşıntım oluyor ki uykudan uyandırıyor kollarımın iç kısmı ve ayaklarım inanılmaz kaşınıyor başına gelen ya da sebebini bilen var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?