2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

BEnim magnezyum Magnorm 365. Tadı bildiğin fanta gibi. Portakal mandalina suyu gibi. Kötü değil.

Canım böyle devam ederse mutlaka acile gidin.

Soğuk suyla yıkayın diyorlar enseyi yüzünüzü kollarınızı falan. Sarımsak, nar, ayran da tansiyonu düşürüyor diye biliyorum. Ancak 15 çok geldi.

Aslında o sert tekmeleri normalde de atıyorlarmış ancak yan dönünce daha net hissediyormuşuz. Okumuştum bir yerde. Zaten bir süre sonra duruyo ben de dalıyom :)

Az kaldı kuzum ha gayret, son 2 ay.

Rennie i hamilelikte sınırsız öneriyor doktorlar. İçeriği ilaç gibi değil çünkü. Ben 1 tane alınca yetiyo.

Benim sağ göğüsten süt gelmeye devam ediyor. Solda bişi yok. Açık renk giyersem daha iyi görüyorum sarı sarı oluyo. Doktor elleme sakın dedi, aklınızda olsun yaşayan varsa.

Benim sağ göğüsten süt gelmeye devam ediyor. Solda bişi yok. Açık renk giyersem daha iyi görüyorum sarı sarı oluyo. Doktor elleme sakın dedi, aklınızda olsun yaşayan varsa.
Neden bu kadar erken geliyormus ki bisi dedi mi

Evet aslında canım alabilirim de şu en son ilaç kullanıp enzimlerimi yükseltince biraz ürküyorum kullanmaya ama çok çileli bir gece geçirdim gerçekten

Benim henüz süt gelmedi ama ara ara koltuk altımdan başlayan ve elektrik akımı gibi ilerleyen bi sancı oluyor göğüslerimde. Sende de bu var mı ya da süt gelmeden önce olmuş muydu?

Kızlar size sorum olacak bi kaç gecedir öyle bir kaşıntım oluyor ki uykudan uyandırıyor kollarımın iç kısmı ve ayaklarım inanılmaz kaşınıyor başına gelen ya da sebebini bilen var mı acaba

Gerçekten öyle ya bizler Mart ayına kayabiliriz aslında dün arkadaşım doğum yaptı, normalde 9 Şubatta doğumu ama dün gelmek istedi kızcağızı Çok heyecanlandım, duygulandım
Yaaaa bal popisli erken gelmek istemis demekkkkk

Kızlar dün durduk yere ağlamaya başladım, dışarıda bir anne gördüm, hava çok soğuk çocuğa sadece hırka giydirmiş, çocuk kıpkırmızı aniden çok üzüldüm, gözlerimden nasıl yaşlar dökülüyor, baktım çocuk kendi kendine yürümeye çalışıyor 1 yaşında var yahut yok o kadar üzülüyorum ki şu ilgisiz annelere, annenin umrunda değil, çocuk yerden kırıntılar buluyor ağzına koyuyor

Kızlar size sorum olacak bi kaç gecedir öyle bir kaşıntım oluyor ki uykudan uyandırıyor kollarımın iç kısmı ve ayaklarım inanılmaz kaşınıyor başına gelen ya da sebebini bilen var mı acaba
Derilerin geriliyor ve genisliyor catlak olusumu ya baslicak yada baslamistir. Beyaz beyaz cizgilere hosgeldin die bilirsin bende 1 ay once oldu simdide karnim oyle

Bende herseye agliyorum ozellikle bebekler ve 0 6 yas arasi cocuk gordugumde instagrama ara vermistim bir ara surekli oyle videolar ciktigi icin ozellikle Gazze olaylarindan sonra..

Canım vücudunu iyi nemlendir kuruluktan olma ihtimaline karşın ama doktoruna sor mutlaka, karaciğer enzimlerine bakmak isteyebilir. Benim de çok kötü bir kaşıntım vardı, kullandığım vitamini falan bıraktım geçti çok şükür. Bugün doktora geri başlıyım mı diye sorucam misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…