Canım ama çatlak olabilecek bir yer değil ki bileklerimin içleri ayakkarımın iç kısmı yani hamileliğimin başlarında da olmuştu her gece yaşıyordum 2. Trimesterda geçmişti acaba alerjik mi şeker yüklemesi yaptırmadım şekerden mi kafamda bir sürü soru varDerilerin geriliyor ve genisliyor catlak olusumu ya baslicak yada baslamistir. Beyaz beyaz cizgilere hosgeldin die bilirsin bende 1 ay once oldu simdide karnim oyle
Acaba birseye alerjin mi var son zamanlarda cok yedigin bir gida var mi gozden gecirCanım ama çatlak olabilecek bir yer değil ki bileklerimin içleri ayakkarımın iç kısmı yani hamileliğimin başlarında da olmuştu her gece yaşıyordum 2. Trimesterda geçmişti acaba alerjik mi şeker yüklemesi yaptırmadım şekerden mi kafamda bir sürü soru var
Bende herseye agliyorum ozellikle bebekler ve 0 6 yas arasi cocuk gordugumde instagrama ara vermistim bir ara surekli oyle videolar ciktigi icin ozellikle Gazze olaylarindan sonra..
Günaydın herkese, bugün oğlumla randevumuz var
Doktora akıntıyı, kaşıntıyı, doğum ücretini ve magnezyuma rağmen azalmayan krampları sorucam bir sürü konu birikti. İnşallah ordayken yine heleleeee oğluuummmmdiye aklımı yitirip dilsiz kalmam
Sende de sag yada sol a uzandiginda bi vakit sonra karnin taş kesiliyormus gibi oluyor muGerçekten öyle, anlamlı bir burkulma bunlar tabi, insan anne olunca herkesin evladını düşünüyor gerçekten
Kızlar size sorum olacak bi kaç gecedir öyle bir kaşıntım oluyor ki uykudan uyandırıyor kollarımın iç kısmı ve ayaklarım inanılmaz kaşınıyor başına gelen ya da sebebini bilen var mı acaba
Sende de sag yada sol a uzandiginda bi vakit sonra karnin taş kesiliyormus gibi oluyor mucok aci veriyor bana bu magnezyumda aliorum ama ne bilim
YaaaaaaaaOlmaz mı, bazen toplanıyor, hemmde nasıl zorlanıyorumyerim ben onu, babası dün onu öpüyor, tepikler atıyor babasına
Amin canım, güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın, ben de doktora geldim, bekliyorum umarım hepimizin güzel geçer
Benim de birikiyor içeriye girince hepsini unutuyorum ama
Spesifik olarak yok ama genel olarak çok yiyorumAcaba birseye alerjin mi var son zamanlarda cok yedigin bir gida var mi gozden gecir
Pazartesi kontrolümüz var o zamana kadar bir şey olmaz herhalde o gün söyleyim bari çünkü canımı acıtırcasına kaşımışım minik minik morarmışCanım, doktoruna gidip kan ver, safra asidi ve karaciğer enzimlerine bakacaktır, kolestazdan şüphelenebilir, bu her zaman olduğu anlamına gelmez ama yinede kan vermekte fayda var, bana öyle demişlerdi çünkü o zaman
Pazartesi kontrolümüz var o zamana kadar bir şey olmaz herhalde o gün söyleyim bari çünkü canımı acıtırcasına kaşımışım minik minik morarmış
İlaç da kullanmıyorum ki kuzum ben hiçSakin ol canım, ilaçlardan da olabilir bazen etkiliyor, hem öyleyse hemen önlem alırlar, Allah şifa versin inşallah
Yok demedi. Ama olabiliyormuş öyle duydum.Neden bu kadar erken geliyormus ki bisi dedi mi
Yok, koltuk altımdan başlayan öyle bir şey olmadı sanırı. Ya da hatırlayamadım. BEnim direkt sağ göğsüm diğerine göre çok ağrıdı. Arada jiletle kesiliyormuş gibi sızlıyor.Benim henüz süt gelmedi ama ara ara koltuk altımdan başlayan ve elektrik akımı gibi ilerleyen bi sancı oluyor göğüslerimde. Sende de bu var mı ya da süt gelmeden önce olmuş muydu?
Canım eller, kollar ve ayaklarda kaşıntı başladıysa mutlaka doktoruna söyle. Tahlil yaptırsın. Bu gebelik kolestazı denen bir şey var o varsa tespit edilmesi gerekiyormuş mutlaka.Kızlar size sorum olacak bi kaç gecedir öyle bir kaşıntım oluyor ki uykudan uyandırıyor kollarımın iç kısmı ve ayaklarım inanılmaz kaşınıyor başına gelen ya da sebebini bilen var mı acaba
BEn artık telefona doktora sorulacaklar diye yazıyorum. Soracağım soruyu ben de unuturoyurm çünkü. Oradan tek tek soruyorum iyi oluyor.Günaydın, ben de doktora geldim, bekliyorum umarım hepimizin güzel geçer
Benim de birikiyor içeriye girince hepsini unutuyorum ama
Pazartesi nasipse kontrolde söyleyeceğim canım gebeliğimin başlarında da hep yaşıyordum sonra epey geçti şimdi yeniden başladı yaCanım eller, kollar ve ayaklarda kaşıntı başladıysa mutlaka doktoruna söyle. Tahlil yaptırsın. Bu gebelik kolestazı denen bir şey var o varsa tespit edilmesi gerekiyormuş mutlaka.
İnşallah geçici bişidir. Bir şey falan dokunmuştur. Grçi gebelik kolestazı olmak ah bittim vah anlamına gelmiyor. Ancak 38. haftayı asla geçirtmiyo dotorlar. En geç 37-38 de bebeişlerin alınması gerekiyormuş. BEnima arkadaşımda vardı 37+5'te aldı doktoru. Bbesi 4 kilo 100 gr doğdu. Maşallahı vardı ikisinin de. YAni çıkarsa da öyle bir şey sakın dertlenme, takip edilmesi gereken br şey sadece.Pazartesi nasipse kontrolde söyleyeceğim canım gebeliğimin başlarında da hep yaşıyordum sonra epey geçti şimdi yeniden başladı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?