2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Derilerin geriliyor ve genisliyor catlak olusumu ya baslicak yada baslamistir. Beyaz beyaz cizgilere hosgeldin die bilirsin bende 1 ay once oldu simdide karnim oyle
Canım ama çatlak olabilecek bir yer değil ki bileklerimin içleri ayakkarımın iç kısmı yani hamileliğimin başlarında da olmuştu her gece yaşıyordum 2. Trimesterda geçmişti acaba alerjik mi şeker yüklemesi yaptırmadım şekerden mi kafamda bir sürü soru var

Günaydın herkese, bugün oğlumla randevumuz var

Doktora akıntıyı, kaşıntıyı, doğum ücretini ve magnezyuma rağmen azalmayan krampları sorucam bir sürü konu birikti. İnşallah ordayken yine heleleeee oğluuummmm diye aklımı yitirip dilsiz kalmam

Acaba birseye alerjin mi var son zamanlarda cok yedigin bir gida var mi gozden gecir

Bende herseye agliyorum ozellikle bebekler ve 0 6 yas arasi cocuk gordugumde instagrama ara vermistim bir ara surekli oyle videolar ciktigi icin ozellikle Gazze olaylarindan sonra..

Gerçekten öyle, anlamlı bir burkulma bunlar tabi, insan anne olunca herkesin evladını düşünüyor gerçekten

Günaydın, ben de doktora geldim, bekliyorum umarım hepimizin güzel geçer

Benim de birikiyor içeriye girince hepsini unutuyorum ama

Gerçekten öyle, anlamlı bir burkulma bunlar tabi, insan anne olunca herkesin evladını düşünüyor gerçekten
Sende de sag yada sol a uzandiginda bi vakit sonra karnin taş kesiliyormus gibi oluyor mu cok aci veriyor bana bu magnezyumda aliorum ama ne bilim

Kızlar size sorum olacak bi kaç gecedir öyle bir kaşıntım oluyor ki uykudan uyandırıyor kollarımın iç kısmı ve ayaklarım inanılmaz kaşınıyor başına gelen ya da sebebini bilen var mı acaba

Canım, doktoruna gidip kan ver, safra asidi ve karaciğer enzimlerine bakacaktır, kolestazdan şüphelenebilir, bu her zaman olduğu anlamına gelmez ama yinede kan vermekte fayda var, bana öyle demişlerdi çünkü o zaman

Olmaz mı, bazen toplanıyor, hemmde nasıl zorlanıyorum yerim ben onu, babası dün onu öpüyor, tepikler atıyor babasına
Yaaaaaaaa Benim kiźçede babasina simdiden tav olmus durumda sesini duydugu gibi pitir pitir.. Hadi bakalim gor bebisini bizede yaz sonra

Amin canım, güzel haberlerini bekliyoruz
Di mi ya sorucak bir sürü şey oluyor ama oradayken soramıyorsun bir türlü, ben hep çıktıktan sonra ayyy şunu da sorucaktım diye peş peşe asistanı arıyorum diyordur bu kadın yarım akıllı falan herhalde, komedi tam

Canım, doktoruna gidip kan ver, safra asidi ve karaciğer enzimlerine bakacaktır, kolestazdan şüphelenebilir, bu her zaman olduğu anlamına gelmez ama yinede kan vermekte fayda var, bana öyle demişlerdi çünkü o zaman
Pazartesi kontrolümüz var o zamana kadar bir şey olmaz herhalde o gün söyleyim bari çünkü canımı acıtırcasına kaşımışım minik minik morarmış

Benim henüz süt gelmedi ama ara ara koltuk altımdan başlayan ve elektrik akımı gibi ilerleyen bi sancı oluyor göğüslerimde. Sende de bu var mı ya da süt gelmeden önce olmuş muydu?
Yok, koltuk altımdan başlayan öyle bir şey olmadı sanırı. Ya da hatırlayamadım. BEnim direkt sağ göğsüm diğerine göre çok ağrıdı. Arada jiletle kesiliyormuş gibi sızlıyor.

Kızlar size sorum olacak bi kaç gecedir öyle bir kaşıntım oluyor ki uykudan uyandırıyor kollarımın iç kısmı ve ayaklarım inanılmaz kaşınıyor başına gelen ya da sebebini bilen var mı acaba
Canım eller, kollar ve ayaklarda kaşıntı başladıysa mutlaka doktoruna söyle. Tahlil yaptırsın. Bu gebelik kolestazı denen bir şey var o varsa tespit edilmesi gerekiyormuş mutlaka.

BEn artık telefona doktora sorulacaklar diye yazıyorum. Soracağım soruyu ben de unuturoyurm çünkü. Oradan tek tek soruyorum iyi oluyor.

Canım eller, kollar ve ayaklarda kaşıntı başladıysa mutlaka doktoruna söyle. Tahlil yaptırsın. Bu gebelik kolestazı denen bir şey var o varsa tespit edilmesi gerekiyormuş mutlaka.
Pazartesi nasipse kontrolde söyleyeceğim canım gebeliğimin başlarında da hep yaşıyordum sonra epey geçti şimdi yeniden başladı ya

Pazartesi nasipse kontrolde söyleyeceğim canım gebeliğimin başlarında da hep yaşıyordum sonra epey geçti şimdi yeniden başladı ya
İnşallah geçici bişidir. Bir şey falan dokunmuştur. Grçi gebelik kolestazı olmak ah bittim vah anlamına gelmiyor. Ancak 38. haftayı asla geçirtmiyo dotorlar. En geç 37-38 de bebeişlerin alınması gerekiyormuş. BEnima arkadaşımda vardı 37+5'te aldı doktoru. Bbesi 4 kilo 100 gr doğdu. Maşallahı vardı ikisinin de. YAni çıkarsa da öyle bir şey sakın dertlenme, takip edilmesi gereken br şey sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…